super-nyga 08.05.09, 11:52 Pewnie pokazuja to na super mocarnych komputerach, bo grafika zabija! Szykuje sie dla GT5 graficzny konkurent.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robbo2k Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 12:01 Na stronie dirt2 jest ten filmik w HD no nie ma na filmie zniszczen ale te powietrze w oponach i ta woda ... piekne Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 12:49 Gra wygląda niesamowici... szkoda tylko że PC - tak przynajmniej mi sięe wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 13:31 Wygląda bajecznie. W jedynkę nie grałem, dlatego ślinię się na myśl o dwójeczce. Na konsolce też będzie niezła grafa i tona grywalności Mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_inny_niz_wszyscy Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 13:33 Wyglada smakowicie. Mam nadzieje, ze oprocz grafiki poprawia tez ten tragiczny model jazdy z jedynki i bardziej przyloza sie do optymalizacji na PieCa. Bo na dzien wczorajszy to Grid kopal Dirta w obu tych kwestiach (+grafika). Az sie dziwilem, ze jedno i drugie to Codemasters. Odpowiedz Link Zgłoś
krisr777 Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 15:01 Te filmik jest z xboxsa. Zatrzymajcie film na 53 sekundzie. macie tam sterowanie powtorka a na niej przyciski A,Y, LT,RT,LB,RB. Odpowiedz Link Zgłoś
zephi Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 15:06 Gdzie wy tu widzicie zabojcza grafike? Spojrzcie na model tego lancera, spojrzcie jak paskudnie wyglada woda po przejechaniu samochodu, jak widac granice miedzy ziemia a spadajaca woda (if u know what i mean)... Odpowiedz Link Zgłoś