Dodaj do ulubionych

Tak pracuje się nad DiRT2

08.05.09, 11:52
Pewnie pokazuja to na super mocarnych komputerach, bo grafika zabija! Szykuje sie dla GT5 graficzny konkurent..
Obserwuj wątek
    • robbo2k Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 12:01
      Na stronie dirt2 jest ten filmik w HD no nie ma na filmie zniszczen ale te powietrze w oponach i ta woda ... piekne
    • kondy.pl Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 12:49
      Gra wygląda niesamowici... szkoda tylko że PC smile - tak przynajmniej mi sięe wydaje.
    • prezii Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 13:31
      Wygląda bajecznie. W jedynkę nie grałem, dlatego ślinię się na myśl o dwójeczce. Na konsolce też będzie niezła grafa i tona grywalnoścismile Mam nadzieję.
    • dziki_inny_niz_wszyscy Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 13:33
      Wyglada smakowicie. Mam nadzieje, ze oprocz grafiki poprawia tez ten tragiczny model jazdy z jedynki i bardziej przyloza sie do optymalizacji na PieCa. Bo na dzien wczorajszy to Grid kopal Dirta w obu tych kwestiach (+grafika). Az sie dziwilem, ze jedno i drugie to Codemasters.
    • krisr777 Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 15:01
      Te filmik jest z xboxsa. Zatrzymajcie film na 53 sekundzie. macie tam sterowanie powtorka a na niej przyciski A,Y, LT,RT,LB,RB.smile
    • zephi Re: Tak pracuje się nad DiRT2 08.05.09, 15:06
      Gdzie wy tu widzicie zabojcza grafike? Spojrzcie na model tego lancera, spojrzcie jak paskudnie wyglada woda po przejechaniu samochodu, jak widac granice miedzy ziemia a spadajaca woda (if u know what i mean)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka