Dodaj do ulubionych

Gears of Terminator

IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 09.05.09, 12:44
mi się podoba
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Gears of Terminator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 13:05
      sex
    • Gość: mef Re: Gears of Terminator IP: *.pl 09.05.09, 13:05
      Ciekawe.
    • Gość: Kangaraxx Re: Gears of Terminator IP: *.as.kn.pl 09.05.09, 13:26
      No może i nawet będzie ciekawe.

A kiedy poprawicie błąd blokujący oglądanie filmu na pełnym ekranie? Przez to zawsze muszę przechodzić na Dailymotion, żeby sobie obejrzeć trailer.
    • Gość: oko pawia Re: Gears of Terminator IP: *.ver.airbites.pl 09.05.09, 13:40
      Nie dam się oglądnąć filmiku, bo mi pisze, że za słabey procesor lu łacze. NIe wiem, czy tam będzie Arnold chodzić,a byłoby przednio gdyby tak. Tak jak w jedynce, kiedy był złem i chciał dopadnąć Sarę Knora. To był klimat jednostki, tu będzie masówka. Swoją sprawą cięzki będzie takich duzo terminatorów ustrzelić bez uszczerbku na zyciu to pewne. Martwi troche konsolowatość tego, jak np ps3 Be
    • maciekson Re: Gears of Terminator 09.05.09, 14:22
      Terminator Salvation?? Nie wieże wam! do mod do gearsów! xD
    • Gość: Ender Re: Gears of Terminator IP: 195.114.161.* 09.05.09, 15:27
      ja pierdykam, przestancie porownywac to do gearsow! jednak czlowiek niczego sie nie uczy. pamietacie, jak kiedys kazdy fps nazywano doom-clone? a kazdy rts c&c-clone? do tej pory nazywamy arpg klonami diablo. denerwuje mnie to jak cholera. to, ze gears stworzyl nowa mechanike, nie znaczy, ze kazda gra podobna (a nie jednakowa!), jest zrzyna.
    • Gość: T-1000 Re: Gears of Terminator IP: 158.75.205.* 09.05.09, 15:35
      "...tej wspaniałej gry..." - a co już grałeś, że twierdzisz, że jest wspaniała?
    • bialygolabek Re: Gears of Terminator 09.05.09, 16:31
      Przepraszam, Gears of War było wspaniałe? Przygody drwala Pudziana w krainie schematyczności? Ukryj się-strzelaj przez parę godzin i czerstwe teksty co parę minut....Sorki ale dla mnie to była jedna z najbardziej przereklamowanych gier wszechczasów. Żeby konsolowcy się nie czepiali - piszę o wersji PC, w inne nie grałem.
    • don_wroc_love Re: Gears of Terminator 09.05.09, 16:40
      faaaaaaaaaaaaaaajne... big_grin

po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że będę szukać w sklepach Terminatora i tego Nowego Call of Juarez :]

• don_wroc_love Re: Gears of Terminator 09.05.09, 16:41
      @bialygolabek

cóż - de gustibus non disputandum est smile mi się gearsy i gearsy 2 podobały. Jak wyjdzie trójka zapewne też kupię :]
    • Gość: bff Re: Gears of Terminator IP: *.chello.pl 09.05.09, 16:41
      ale te maszyny obsysajom ;_;
    • narsereg Re: Gears of Terminator 09.05.09, 17:41
      poziom animacji terminatorów woła o pomstę do nieba, czemu one tak "haczą"?
    • d_pawel Re: Gears of Terminator 09.05.09, 18:16
      Ech, ludziom ostatnio straszliwie trudno przychodzi czynność zwana przymrużeniem oczu. Białygołąbku, T-1000 przymrużcie czasami troszkę oczka, szczególnie w chwilach, kiedy piszę chwilę później takie słowa: "Na poważnie".
    • d_pawel Re: Gears of Terminator 09.05.09, 18:17
      * szczególnie przy tych tekstach, w których piszę chwilę później takie słowa: "Na poważnie".

Co do Gearsów, strzelanka jak strzelanka, fabuły to nie ma za grosz, bohaterzy dziwaczni, ale pograć można.
    • Gość: BUNCH Re: Gears of Terminator IP: *.2-0.pl 09.05.09, 18:21
      Bo zrzynają z dobrych rzeczy, ot co.
    • han_solo_79 Re: Gears of Terminator 10.05.09, 10:53
      @d_pawel

Nie, nie, Ty piszesz to serio, tylko później się wykręcasz, że żartowałeś. Zasada jest prosta: jak wkręcasz - to na maksa.
      A w ogóle dowcip z Gears of Salvation i Terminator of War jest już osłuchany, wymyślta coś nowego.
    • d_pawel Re: Gears of Terminator 10.05.09, 11:24
      han_solo_79 -> Ach, Han Solo! Bez Ciebie i twoich wyjaśnień nie wiedziałbym nawet jak się nazywam! smile
    • han_solo_79 Re: Gears of Terminator 10.05.09, 11:30
      @d_pawel

Dzień bez dobrego uczynku to dzień stracony.
      • cypisek.com Re: Gears of Terminator 10.05.09, 12:15
        Paweł ma po prostu jakiś dziwny stosunek do Gears of War. Stąd jak jakaś gra jest do tego podobna to od razu jest dla niego kiepska.
        trzeba się do tego przyzwyczaić
    • rafmazz Re: Gears of Terminator 10.05.09, 12:53
      Zapowiada sie strasznie slabo. Etapy to chyba pochodza z jakiejs platformowki, wszedzie zielono i kolorowo , poza tym SkyNet wyraznie w tej grze ledwo sobie radzi sadzac po tym jak ciezko mu przychodzi walka z jednym czlowiekiem.
      Zalosny sposob na promowanie filmu a nie pelnoprawny tytul w ktory bedzie warto zagrac imo.
    • d_pawel Re: Gears of Terminator 10.05.09, 13:03
      cypisek.com -> Dziwny stosunek? Przeszedłem całą grę i spędziłem sporo czasu w trybie co-op. Dla mnie jest to dobra, ale nie genialna, gra i tyle smile.

To że Terminator będzie czerpał z Gearsów ile wlezie - ok, niech czerpie. Jeśli będzie dobrą grą, to proszę bardzo. Inna sprawa, że trzeba odnotować fakt, że panowie chyba za BARDZO czerpią z produkcji Epic Games. Stąd trochę ironiczny wstęp. No ale następnym razem sobie daruję wszelkie tego typu zabiegi, bo potem muszę je tłumaczyć, albo "wykręcać".
    • han_solo_79 Re: Gears of Terminator 10.05.09, 13:47
      @d_pawel "No ale następnym razem sobie daruję wszelkie tego typu zabiegi, bo potem muszę je tłumaczyć, albo "wykręcać"."

Po prostu powtarzasz ten sam dowcip. Wiemy o tym, że jest podobne do Gearsów, wiemy też o tym, że uważasz, ze za bardzo jest podobne, a skoro już o tym wiemy to może zamiast zajmować się zachwytami nad swoim intelektem i poczuciem humoru, wymyślisz jakiś nowy dowcip?
    • Gość: Washu Re: Gears of Terminator IP: *.euronet.net.pl 10.05.09, 14:13
      Fajne animacje postaci ;]
    • d_pawel Re: Gears of Terminator 10.05.09, 14:53
      han_solo_79 -> Pfff, czepiasz się smile.
    • Gość: speQ Re: Gears of Terminator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 15:11
      A widzieliście ile ta gra kosztuje na PC? Sprawdźcie w Wirtusowym preorderze. Masakra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka