lenkaaa 09.05.09, 20:54 Jesli chcialyscie kiedykolwiek kupic to siodlo, to teraz mysle jest dobra okazja. Codziennie sprawdzam ceny i takie tanie jeszcze nigdy nie bylo. Ja sobie zaraz kupie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: KONIE - made to measure saddle 09.05.09, 21:43 to siodło można dostać za darmo jak koń skończy 20 lat. Mnie na razie nie stac... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: KONIE - made to measure saddle 09.05.09, 21:58 a, widzisz, nie wiedzialam, ale to nic, dostane wtedy drugie a co tam jeszcze sie dostaje na tym 7-mym poziomie ? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: KONIE - made to measure saddle 09.05.09, 22:06 za ogólne zakończenie: 2 pasy, 5000E i "2 more breed farm" cokolwiek to oznacza. a w etapach z fajniejszych rzeczy to to siodło, niezniszczalne podkowy, woda młodości, HOP i fertility wand, oprócz tego kaska i AP. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: KONIE - made to measure saddle 09.05.09, 22:15 No to super te nagrody sa !!! A ja ciagle jeszcze nie kupilam pasa wiec tkwie na poziomie 6-tym. Jak zlapie 3 pasy w cenie jednego to kupie a jak nie, to poczekam jeszcze 10 dni, pieniedzy mam narazie malo to najwyzej sobie kupie za 20% kasy. Ta woda mlodosci mi sie bardzo podoba, bo jak masz zdolego konia to sie przydaje, bo bedzie biegal w zawodach i zarabial pieniadze przez dluzszy czas A jakie sa zadania do wykonania? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: KONIE - made to measure saddle 09.05.09, 22:25 300 skills, 80 zawodów, 10 medali, 20 letni koń, 100 000 zarobionych na EC, 10 żywych koni, urodzenie 3 źrebaków, 1 sprzedany koń, urodzenie bliźniaków z pegaza własnej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: KONIE - made to measure saddle 09.05.09, 23:20 Dzieki Te 10 koni mnie przeraza. Kiedy ja sie tylu dorobie ???... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: KONIE - made to measure saddle 09.05.09, 23:28 a ja jeszcze 1 sprzedać muszę... Ja planuje bliźniaki ale te 100 BLUP niełatwo zdobyć... naprawdę trudno zwyciężyć w 20 zawodach... a nie chce tak rozmnażać byle rozmnożyć... trochę to potrwa o ile w ogóle mi się uda Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: KONIE - made to measure saddle 09.05.09, 23:42 W 20 zawodach ? Napisalas o 10 medalach, czyli 10 razy wystarczy zwyciezyc, choc to i tak duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: KONIE - made to measure saddle 10.05.09, 19:38 te 20 to do BLUP. do zaliczenia 7 etapu 10 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: KONIE - made to measure saddle 09.05.09, 23:47 10 koniu juz zaliczylam (te ktore aktualnie sprzedajesz tez sie licza). 10 razy na podium zaliczylam zanim doszlam do 7 etapu;D a w zawodach trzeba uczestniczyc 80 razy;P nie bardzo tylko czaje te blizniaki z pegaza Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: KONIE - made to measure saddle 10.05.09, 00:17 ilekobietamalat napisała: > > nie bardzo tylko czaje te blizniaki z pegaza A do tego wystarczy, ze masz klacz pegaza, czy trzeba jej szukac innego pegaza(ojca) czy moze byc zwykly kon za ojca ? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: KONIE - made to measure saddle 10.05.09, 19:37 ja zrozumiałam, że to musi klacz własnej produkcji, czyli nie możesz kupic gotowego pegaza, tylko nie wiem czu kupnej klaczy możesz dać skrzydła czy to musi byc urodzona w własnej hodowli. Wg mnie to chodzi o zupełnie własny produkt. Odpowiedz Link Zgłoś