edycja_kopiuj_wklej 11.05.09, 10:33 Zaraz bedziesz mialamiejsce na Looli,cos ci przerzucic tam z ktorejs Martusi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: Loola_kr 11.05.09, 11:22 Edycja kochana moja. Właśnie miałam pisać. dziękuje Ci bardzo za opiekę nad moim kontem! Widzę, że mam dwa rożne różowe - super! Jakbyś mogła przenieść mi czarnego alta bo widzę, że się wykluł A potem to na chmurce bo nie mam jeszcze. Ja ostatnio byłam zakręcona z komunia córki, zaglądałam wszędzie, robiłam zakupy i wszystko nie tak jak trzeba. Coś mi na mózg padło bo o wszystkim zapominałam. Widzę, że na Martusi jest Twój papierzak i alt to ten do wydania, tak? Dzięki Edycja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Loola_kr 11.05.09, 11:29 A nie wiem,mialas miejsce to zlapalam. Wiec sama mozesz podjac decyzje co z nimi. Papiery tym co obiecalam to juz rozdalam, bo w czasie weekendu sporo ich powypadalo Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Loola_kr 11.05.09, 11:34 och, Edycja! To może byc dla mnie! Ale super!!! Zamrożę sobie bo małe są śliczne To jak ten alt nie przyobiecany to tez proszę o przeniesienie. Jesteś boska!!! <pokłony> Dzieki wielkie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Loola_kr 11.05.09, 11:40 A za to Gnocchi tomialam ochote ci lepek wykrecic.Kto z rana tak nazywa hatchlingi. Ja na nogach od 6 i bez sniadania jakos sie trzymalam. A ty popsulas. Ide cos zjesc. No i rob te Gnocchi (ze szpinakiem) i przyslij mi kurierem expresowym. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Loola_kr 11.05.09, 11:56 dobra, ulepię i Ci wyślę do tego torcik migdałowy, może być? Z braku koncepcji nazywam smoki potrawami Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Loola_kr 11.05.09, 11:49 No sorki,alt czarny poszedl sie bujac To teraz jajka, czy rozowego gryzonia? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Loola_kr 11.05.09, 11:54 e to nic mam nadzieję, że w dobre ręce trafił. Gryzoń tam niech zostanie bo może to dziewczyna; zebym mogła rozmnażać, tam same chłopy. To jajka proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr dzieki Edycja!!! 11.05.09, 13:09 dziękuje baaardzo!!! za przeniesienie - chmurzak już sobie siedzi na głownym Odpowiedz Link Zgłoś