ania.drzyzga 11.05.09, 20:25 da się jajo dać do klikarni nie znając hasła konta?mój siosterzeniec łapie i łapie..i zdychają mu bo ma za mało klików,już mi go tak żal,nabijam mu troche hydrą ale hydra chodzi jak mół dragcave.net/user/Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: edycja lola 11.05.09, 20:28 we wstepie forum jest przeta link do emergency jak jajco / smok ma mniej niz 3 dni to mozna tam dodawac. wystarczy skopiowac te literki z linka, np. "yZD6" Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: edycja lola 11.05.09, 20:28 a oczywiscie dodoaje do emergency.. wiec te jajca przezyja;D Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: edycja lola 11.05.09, 20:30 a, tylko czerwone ma malo czasu.. to musisz kontrolowac, nastepne tez bedziemy dodawac jak bedzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: edycja lola 11.05.09, 20:42 Ikobieto, ten srebrny szczeniaczek od Ciebie się już wykluł, może masz jakieś preferencje do imienia? będziesz matką chrzestną Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: edycja lola 11.05.09, 20:57 ciekawe jakiej plci bedzie ten srebrniaczek..bo mam pewna teorie, i ciekawe czy sie sprawdzi;D a co do imienia, pozostawiam ci dowolonosc.. matka chrzestna.. hihi,to bede musiala jakiegos quada kupic;P tylko na co.. na chrzest? czy moze pierwsze breedowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: edycja lola 11.05.09, 20:40 ania.drzyzga napisała: > da się jajo dać do klikarni nie znając hasła konta?mój siosterzeniec > łapie i łapie..i zdychają mu bo ma za mało klików,już mi go tak > żal,nabijam mu troche hydrą ale hydra chodzi jak mół > dragcave.net/user/Lukasz Poklikałam mu trochę, ale niestety rejestruje tylko jeden kliczek na jajo albo smoczka Szkoda tych maluchów które mu padły Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko UWAGA! 11.05.09, 20:42 On chyba nie ma ustawionego w account że akceptuje pomoc od innych i dlatego kliki nic nie dają Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: UWAGA! 11.05.09, 20:51 no właśnie nie mam pojęcia jak ma poustawiane,drugi siostrzeniec lepiej sobie radzi a i poustawiać mu moge bo mam jego hasłoa że od starej ciotki(czytaj odemnie) dzieci się zaraziły smokami no to się czuje jakoby matką chrzestną tych smoków dragcave.net/user/testowe Odpowiedz Link Zgłoś
rennya eee... z tą pomocą to chyba nie tak 11.05.09, 21:10 pomoc - tzn chyba ktoś może sobie kod skopiować i wkleić nasze jajo / młode do siebie nie mam zaznaczone o pomocy - a kliki mi się nabijają Odpowiedz Link Zgłoś