Dodaj do ulubionych

Resident Evil: Degeneration na iPhone

12.05.09, 21:42
Gra średnia, moim zdaniem zdecydowanie lepszy jest Terminator. Fajnie, że gry na iPhona są coraz lepsze. Ostatnio widziałem grę która na iphonie zajmuje 423 MB. Nieźle.
Obserwuj wątek
    • fialas Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 12.05.09, 22:06
      Strasznie mnie denewuje, że nie moge chodzić i strzelac, nie ogarniam po prostu tongue_out
    • evelan_pl Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 12.05.09, 22:41
      na n-gage 2.0 też jest i powinno się o tym pisać :]
    • maxiu666 Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 12.05.09, 23:38
      @ piotrkolakowski Myst po zainstalwaniu na ipod/iphone wazy 1,5gb.
    • argeth Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 12.05.09, 23:43
      Omg, kolejna duża marka na niszową platformę. Dziwne że square jeszcze nie wydało jakiejś odmiany FF VII na iphona, daliby jakieś "nieznane dotąd fakty" vide Zack w piaskownicy i już maniacy by się rzucili. Co to się dzieje na tym świecie ostatnio
    • kac309 Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 13.05.09, 00:09
      Argeth nie powiedziałbym, że iPhone/iPod to niszowa platforma.
    • argeth Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 13.05.09, 01:11
      Miałem na myśli to, że póki co mimo wszystko iPhone konsolą nie jest i ludzie raczej go wybierają z myślą o telefonie multimedialnym + gry anieżeli dla nich samych. Jakiby produkt Apple nie był, dla mnie to póki co prowizoryczna platforma do gier.
    • robbo2k Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 13.05.09, 05:46
      arheth jestes w bledzie. 60proc wlascicieli ipodow touch wybralo go wlasnie z powodu dostepu do gier i aplikacji. W wypadku iphona moze jest nieco inaczej ale 36mln posiadaczy iPhoneOS to jest gigantyczny rynek. Biorac pod uwage iz srednio wypada ponad 30 sciagnietych aplikacji na urzadzenie.
    • cicone_youth Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 15.05.09, 12:11
      "60proc wlascicieli ipodow touch wybralo go wlasnie z powodu dostepu do gier i aplikacji. "

w polsce czy na swiecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka