piotrkolakowski 12.05.09, 21:42 Gra średnia, moim zdaniem zdecydowanie lepszy jest Terminator. Fajnie, że gry na iPhona są coraz lepsze. Ostatnio widziałem grę która na iphonie zajmuje 423 MB. Nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fialas Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 12.05.09, 22:06 Strasznie mnie denewuje, że nie moge chodzić i strzelac, nie ogarniam po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
evelan_pl Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 12.05.09, 22:41 na n-gage 2.0 też jest i powinno się o tym pisać :] Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu666 Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 12.05.09, 23:38 @ piotrkolakowski Myst po zainstalwaniu na ipod/iphone wazy 1,5gb. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 12.05.09, 23:43 Omg, kolejna duża marka na niszową platformę. Dziwne że square jeszcze nie wydało jakiejś odmiany FF VII na iphona, daliby jakieś "nieznane dotąd fakty" vide Zack w piaskownicy i już maniacy by się rzucili. Co to się dzieje na tym świecie ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 13.05.09, 00:09 Argeth nie powiedziałbym, że iPhone/iPod to niszowa platforma. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 13.05.09, 01:11 Miałem na myśli to, że póki co mimo wszystko iPhone konsolą nie jest i ludzie raczej go wybierają z myślą o telefonie multimedialnym + gry anieżeli dla nich samych. Jakiby produkt Apple nie był, dla mnie to póki co prowizoryczna platforma do gier. Odpowiedz Link Zgłoś
robbo2k Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 13.05.09, 05:46 arheth jestes w bledzie. 60proc wlascicieli ipodow touch wybralo go wlasnie z powodu dostepu do gier i aplikacji. W wypadku iphona moze jest nieco inaczej ale 36mln posiadaczy iPhoneOS to jest gigantyczny rynek. Biorac pod uwage iz srednio wypada ponad 30 sciagnietych aplikacji na urzadzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
cicone_youth Re: Resident Evil: Degeneration na iPhone 15.05.09, 12:11 "60proc wlascicieli ipodow touch wybralo go wlasnie z powodu dostepu do gier i aplikacji. " w polsce czy na swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś