eszuran 15.05.09, 06:30 Wygląda ładnie, ale myślałem że to ma być coś więcej niż remake Double Dragon. Wiecie, gra typu "skradanie się w mroku", a nie "naparzanie na widoku". ------- kultturystyka.blox.pl - 80's Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haldop Re: Rozgrywka: Batman: Arkham Asylum 15.05.09, 08:19 Po raz kolejny spotykam się z brakiem "pc" w tagach. Trochę mnie to dezorientuje i zmusza do spoglądania w inne źródła, żeby się upewnić, czy na tę platformę także ta gra wyjdzie. Ja rozumiem, że większość ludzi odwiedzających polygamię używa konsol stacjonarnych. Ale pamiętajcie też o tych z blaszakami - oni też grają... Odpowiedz Link Zgłoś
totonek Re: Rozgrywka: Batman: Arkham Asylum 15.05.09, 09:13 Namęczyłeś się wpisując "batman arkham asylum wikipedia" w google? Gra wygląda dobrze. Sam pomysł licznika jest fajny i zachęca do poprawy skill'a. Jeśli reszta materiałów z gameplaya okaże się fajna to można zapisać na listę zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Rozgrywka: Batman: Arkham Asylum 15.05.09, 10:16 holdop, to jest serwis konsolowy, więc pecetowych tagów tu nie uświadczysz szkoda, że jeszcze tyle czekania Odpowiedz Link Zgłoś
wugie.ben Re: Rozgrywka: Batman: Arkham Asylum 15.05.09, 10:35 @eszuran Przecież to jest tylko jeden z trybów gry. Drugi, który został wcześniej zaprezentowany to właśnie "skradanie się w mroku". A do tego dochodzi jeszcze główna rozgrywka z wątkiem fabularnym. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Rozgrywka: Batman: Arkham Asylum 15.05.09, 12:20 Fajny brytyjski akcent ma ten lektor Odpowiedz Link Zgłoś
engarde Re: Rozgrywka: Batman: Arkham Asylum 15.05.09, 12:42 "naparzanie na widoku" Film nazywa się free flow combat, wiec nie wiem czemu oczekiwałeś tej drugiej porcji gry? Ale na polygamii nikt o tym nie uprzedził, więc wybaczam Za to jakie naparzanie! Myślałem, że The Warriors to najlepszy przykład prawdziwych rękoczynów (i nogo- też) z mocą, ale to jak uszaty obraca się wśród nich i nimi jest boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Rozgrywka: Batman: Arkham Asylum 15.05.09, 13:02 Bardzo fajnie i ciekawie to wygląda, szczególnie że lubię spory nacisk na obronę i kontrataki a widać że w nowym Batmanie pewne możliwości będą Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Rozgrywka: Batman: Arkham Asylum 15.05.09, 17:05 To tylko jeden, malutki fragment levelu albo nawet tzw. "chamber", a nie właściwej gry..takie napażanie albo będzie elementem singla albo to będą specjalne tryby gry. Odpowiedz Link Zgłoś
haldop Re: Rozgrywka: Batman: Arkham Asylum 15.05.09, 17:21 ""batman arkham asylum wikipedia" w google?" Człowieku, Ty informacji o grach na Wikipedii szukasz? Typek zanim palniesz, zajrzyj chociaż do kilku innych niusów... Odpowiedz Link Zgłoś