Dodaj do ulubionych

Empik, PEGI i promocja

21.05.09, 14:59
Dobry pomysł! Przemilczę złodziejskie ceny gier w Empiku, ale za tę promocję należy im się graba.
Obserwuj wątek
    • alienisko Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 15:15
      Symbolami PEGI ogólnie, czy tymi konkretnymi? smile
    • mozgu83 Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 15:16
      Ceny na prawdę mają bandyckie...
    • alienisko Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 15:18
      No i co będzie jak będę chciał zapłacić za 2 gry z jakiejś taniej kolekcji, a tą 3 za 200 zł na PS3 będę chciał dostać? smile

Regulamin nie jest precyzyjny. smile
    • robberpl Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 15:19
      Taa, a w tle widać GoW, Orange Box, Far Cry 2 i Turning Point big_grin
    • blitzgd Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 15:49
      Ceny mają niektóre "przesadzone" ale czasami trafić można na dobre promocje. Dzisiaj udało mi się kupić Bioshock za 99 zł. Załapałem się na ostatnią sztukę bo poszły jak przysłowiowe "ciepłe bułki" wink. Co do samej akcji to jest to super pomysł na propagowanie oznaczeń PEGI. Niech rośnie świadomość w społeczeństwie.
    • tartaq_polygamista Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 16:19
      Wpadłem dziś do Empiku, zobaczyłem ten bannerek, chwyciłem pół tuzina gier i pobiegłem do kasy. Zanim zdążyli mnie obsłużyć to okazało się, że mam same "16" i "18" tongue_out Podziękowałem. Tak to jest kiedy człowiek nie czyta uważnie.
    • the_emjoot Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 16:50
      Dzisiaj udało mi się kupić Bioshock za 99 zł.

---

To przepłaciłeś - można nówki w metalowym pudełku za 70-80 wyhaczyć smile
    • sirmike.org Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 16:57
      Powiedzmy sobie szczerze. Gry z kategorii +3 i +7 to z reguly totalne gnioty, ktorych nawet dzieciaki nie chca smile Wyjatkiem sa takie perelki jak Burnout Paradise ale juz Banjo Kazooie bym dzieciakowi nie kupil bo by sie nabawil nerwicy big_grin

Trzeba bylo zrobic promocje zeby sie tego pozbyc z magazynow wink
    • hidetaka Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 17:51
      Sporo przygodówek [na PC] ma takie oznaczenie wiekowe - nic tylko brać smile
    • a-r-t-i Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 18:03
      scigałki często są 3+ (np PGR4)
    • xboxer360 Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 19:29
      Pytanie czy ja wybieram tę trzecią czy kolo ze srempiku ? Bo jeśli ja to oczywiście że wybiorę jako trzecią The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, a jako 1 i 2 wezmę jakieś Classiki w które nie ciorałem.
    • loczyn Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 20:49
      Boże... czytanie ze zrozumieniem się kłania uncertain
      xboxer360 -> The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena to 18+...
    • ico72 Re: Empik, PEGI i promocja 21.05.09, 22:26
      Bardzo fajna promocje ma Ultima 4 gry za 200zł, może nie sa to hity z najwyższej półki ale kilka ciekawych tytułów tam widze
    • xboxer360 Re: Empik, PEGI i promocja 22.05.09, 20:31
      Bosze... loczyn, a czy ty znasz kategorie każdej gry która jest na półkach ? Poza tym promocja lipa, bo albo w tych kategoriach wszystkie dobre gry wykupili, albo schowali te lepsze do magazynów na czas promocji crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka