deamon-pl 23.05.09, 14:01 BOSS demony lepie wyglądać jak zawsze ale słabe demony na fotograf wyglądają słabo . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marab Re: Demony w Diablo III IP: *.chello.pl 23.05.09, 14:05 kiepskie to. wesołe niemal jak jednostki z warcrafta 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Demony w Diablo III IP: *.ip.netia.com.pl 23.05.09, 14:19 Niezle! Engine z WoW i to niestety widac, ale same jednostki sensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
solar_scorch Re: Demony w Diablo III 23.05.09, 14:19 @marab: to prawda, Falleny są pocieszne. Jednak to przecież zawsze było ich w nich najfajniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .asd Re: Demony w Diablo III IP: *.piastlan.net 23.05.09, 14:41 brakuje tylko komentarza w stylu "Colorfull and Cartoonish". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaster Re: Demony w Diablo III IP: *.nat.student.pw.edu.pl 23.05.09, 14:46 Bardzo fajnie wyglądają te conceptarty... ale już same modele 3d takie strasznie średnie im z tego wyszły. I nie chodzi o kanciastość czy inne tam ograniczenia enginu. Raczej o styl, pozbawione tej grozy, dozy szaleństwa,okrucieństwa, bezwzględności na rzecz standardowego ostatnio dla blizza wizerunku jakby w ogóle z innej bajki były. Średnio mi się podoba ta nagonka na blizza w związku z rzekomo przecukierkowaną grafiką rodem z warcrafta, ale patrząc na wizję zawartą w concept artach i wyjściowe modele to różnice, aż w oczy kolą.. damn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Demony w Diablo III IP: *.kol.tke.pl 23.05.09, 15:03 Jednostki ciekawe, ale kiepskiej jakości ..czyżby Blizzard celował w Netbooki? Odpowiedz Link Zgłoś
jamesssss Re: Demony w Diablo III 23.05.09, 15:19 @lol.raczej nie.ale jest suppperrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_uk Re: Demony w Diablo III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 15:40 Colorfull and Cartoonish Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vrds Re: Demony w Diablo III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.09, 15:43 Dla autora tekstu ktory najwyrazniej nie zna angielskiego lunatic TO NIE lunatyk, tylko szaleniec, lunatyk to po angielsku insomniac, zycze milej nauki jezyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko pawia Re: Demony w Diablo III IP: *.ver.airbites.pl 23.05.09, 15:56 Nie jest dobże, powiedziałbym tak. Spodziweało się czegoślepsiejszego niż to. Czas pokaże i tak, jaki bedzie odbior i opinie, jesli życ diablem 3. to jedna z dwoch grier na ktore wyczekuje sobie. No może jeszcze na cos , ale niepodobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Demony w Diablo III IP: *.ip.netia.com.pl 23.05.09, 16:40 bad_uk - to imo wina enginu. Osobiscie jak widze te mangowe postacie odrzuca mnie. Dlatego tez WoW i W3 sa dla mnie nieakceptowalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavrenzo84 Re: Demony w Diablo III IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.05.09, 17:45 O diablo 3 mozemy wszyscy byc spokojni w 100 % wszystko bedzie na miare naszych oczekiwan i nawet wiecej.Wszystko bedzie odpowiednio szaro bure i ponure ze swietnym klimatem i rewelacyjnym gamelpayem.Natomiast dziwna sprawa jest ze Starcraftem 2 bo tam wydaje mi sie ze grafika jest ciut ciut z byt cukierkowa hmmm moze to zmienia?.Warcraft 3 zeczywiscie odzuca swoja grafika cukierkowa no ale co poradzic :].Ja tez tego nie trawie a przeciez to rewelacyjna strategia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroku Re: Demony w Diablo III IP: *.wroclaw.mm.pl 23.05.09, 18:55 to że akurat upadli wyglądają trochę cukierkowo to mi nie przeszkadza, oni z założenia mają być śmieszni... W diablo 2 w pierwszym akcie walka była co najmniej wesoła latali w kółko plątali się na masę i umierali jeszcze prędzej, to są takie diabołki wesołki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Demony w Diablo III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 20:57 lunatic Show phonetics noun [C] 1 someone who behaves in a foolish or dangerous way: He drives like a lunatic. 2 OFFENSIVE OLD-FASHIONED a person who is mentally ill Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: Demony w Diablo III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 21:59 Twój wielki topór XD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Amen Re: Demony w Diablo III IP: *.winn.cable.ntl.com 24.05.09, 04:02 coz modele wygladaja tak ze jasnosc bedzie trzeba na maxa skrecic zeby to wygladalo jak jedynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAEMONhater Re: Demony w Diablo III IP: *.CNet.Gawex.PL 24.05.09, 09:37 daemon ty durniu naucz się poprawnie odmieniać w języku polskim bo ten twój szajs językowy to skandal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XsR Re: Demony w Diablo III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 10:15 Diablo to legenda, dla tej gry będę wstanie kupić nowego kompa jeżeli zajdzie tylko taka potrzeba. Jak przeglądam stronę Blizarda nt. Diablo 3 czuje, że ta firma naprawde się stara, mam nadzieje że to będzie hit!! jednak juz raz się zawiodłem jedna legenda - stała się w 3 części tylko średniakiem mowa o F3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debile! Re: Demony w Diablo III IP: 95.108.22.* 24.05.09, 11:49 i znowu polaczki-cwaniaczki zamiast komentowac meritum poprawiaja literowki, bledy i niedopatrzenia w tlumaczeniu. wam to sie chyba naprawde nudzi. co po niektorzy nawet staraja sie doedukowac autora tekstu i wklejaja ze slownikow internetowych. nikt nie jest nieomylny, ale mam to w dupie czy lunatics to maniacy-szalency (a nie lunatycy)! skoro jestescie takimi kozakami to zapraszam na diablo3.com gdzie mozecie sobie przeczytac po angielsku. wchodzicie na polskie strony i od razy dopatrujecie sie bledow. Internet (i świat) bylby lepszy bez was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Demony w Diablo III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 12:16 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Demony w Diablo III IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 12:55 "polaczki-cwaniaczki" widocznie oczekuja precyzji i dokladnego wyrazania sie. Wyobraz sobie, za sa tacy da ktorych szczegoly sa wazne. Ba! "polaczki-cwaniaczki" nawet czytaja ksiazki i (teraz, uwaga, szok) moze nawet nie ogladaja telenoweli, co daje porazajacy inne nacje efekt: "szaleniec", a "lunatyk" to dwa rozne slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debile! Re: Demony w Diablo III IP: 95.108.22.* 24.05.09, 14:24 nie twierdze ze polaczki-cwaniaczki nie maja racji tylko ze sie koncentruja na szczegolach jezykowych, robiac to czesto zlosliwie i kierujac dyskusje na zupelnie inne tory. zamiast komentowac samego niusa mamy dyskusje lingwistyczna, ktora mnie zupelnie nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speq Re: Demony w Diablo III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 14:29 Ciekawe czy tak dobrze wysławiają się w innych językach że krytykują innych :] Odpowiedz Link Zgłoś