neozeo Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 11:29 A ja potwierdzam plotkę o dostępności infamous + hancock w Gdańskim Saturnie, więc i być może w innych także. Cena: 199 zł :] Odpowiedz Link Zgłoś
elemente_pl Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 13:29 a dobry ten film Hancock? oglądał ktoś z was? Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda_goryl Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 14:16 ta gra jest rażąco przeciętna, miejscami wręcz słaba... naprawdę dziwie się co wyprawiają zagraniczne serwisy jak zerkam na oceny, tym bardziej się dziwie polygamii...a potem ludzie sobie wyobrażają nie wiadomo co Osobiście już 2ch delikwentów "wyleczyłem" ze zbudowanej z internetowych ocen zajawki na tą grę - po prostu pokazując im demo jak dla mnie max dla tej gry to mocne 6 <niewyczuwalny klimat, gra zdaje się być przygotowana na prędce> Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 14:35 Mi się podoba jak miasto reaguje na nasze poczynania. Walki cywilów z przeciwnikami itp. W demie podobali mi się też Ci znikający kolesie przyzywający pioruny. świetnie to wygląda. Wiadomo, że na "piaskownice" musimy patrzeć trochę inaczej i nie możemy oczekiwać grafy takiej jak w liniowych produkcjach z zamkniętym światem.Walka jest bardzo wciągająca i trudna. Do tego mamy duże pole do popisu bo nie jesteśmy ograniczeni niewidzialnymi ścianami i możemy używać otoczenia do prowadzenia walki. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 16:37 Ja kupię grę na bank. Podoba mi się tam klimat, swoboda działań, możliwość wyboru, grafika, czy w końcu masa akcji. Czegóż więcej oczekiwać po zręcznościówce? Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 16:39 kunegunda_goryl A wiesz może co to jest takiego jak "własne zdanie"? Nie jesteś pępkiem świata, wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
mcklop Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 17:34 gdyby nie polski dubbing, od razu bym kupil, a tak bede czekac na wersje angielska na allegro chopaki, co chcecie od kunegunda_goryl? wyrazil swoja opinie i tyle, jak sami napisaliscie "wlasne zdanie" Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 19:33 mcklop Czy zdanie "...a potem ludzie sobie wyobrażają nie wiadomo co" nie jest swego rodzaju tekstem "ja wiem najlepiej, zobaczycie!"? Ja mu nie bronie pisać źle o tej grze, tylko niech to robi w jakiś normalny sposób. Niech dla niego może być nawet 2/10, bo gra jest specyficzna i albo się ją polubi albo nie. Ja już gram i póki co daje mocne 8 . Odpowiedz Link Zgłoś
martino_1 Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 19:43 Ja już zamówiłem z filmem Hancock. Ja miałem odwrotnie, myślałem, że to crap będzie, ale po zagraniu w demo zdecydowałem, że muszę to mieć, dawno tak się w demo nie wciągłem. Cały czas tylko shootery, a Killzone 2 IMO to słaba gra i daleko mu do takiego Resistance 2, który w multi miażdży. Odpowiedz Link Zgłoś
robberpl Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 19:56 martino, bracie, przemawiam twoimi ustami Odpowiedz Link Zgłoś
martino_1 Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 21:39 robberpl: a cały czas mam takie wrażenie, jakby coś mną sterowało A z tym filmem to nie głupie, ktoś wyżej pisał, że za 199 zł, film sprzedać za 60 zł (będzie to najtańsza oferta na allegro) i masz gre za 139 zł Odpowiedz Link Zgłoś
skylitek Re: Recenzja: inFAMOUS 27.05.09, 07:20 Nie martw się, zaraz będzie na Allegro wysyp Hancocka tak jak to było z BHD po premierze KZ2 . BTW Rybnicki Media Markt również ma identyczną promocję (inFamous + Hancock za 199) więc pewno wszystkie inne MM będą miały taką ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
lossisos Re: Recenzja: inFAMOUS 27.05.09, 09:23 Napiszcie proszę jeśli ktoś znajdzie dziś grę w jakimś sklepie - jakie filmy na Blu-ray dodają, czy jest tylko edycja specjalna czy również podstawowa? Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: Recenzja: inFAMOUS 27.05.09, 09:38 Kolejny mocny tytuł na PS3. Czyli potwierdza się że ps3 ma doskonałe exclusivy -> jakość a nie ilość Odpowiedz Link Zgłoś
siromacha1 Re: Recenzja: inFAMOUS 27.05.09, 11:25 Witam, waham się nad zakupem tej gry, więc proszę o pomoc. Po przeczytaniu czterech, wysoko oceniających recenzji Infamous domyślam się, że tytuł posiada sporą dawkę miodnego gameplayu, ma solidną oprawę AV i średnią lokalizację (mam nadzieję, że lepszą niż KZ2 ). Ciekawi mnie jednak jak prezentuje się fabuła - z tego co przeczytałem wiem, że bohaterem jest walnięty prądem listonosz, marzący o podłączeniu kolejnych części miasta do sieci energetycznej.Nie brzmi to niestety dla mnie zbyt zachącająco. W podsumowaniu recenzji na GOL-u autor napisał o "satysfakcjonującej fabule", więc jaka jest? Dorównuje wendetcie Niko Belicia czy raczej to coś w stylu KZ2 czyli nie przejmujemy się fabułą tylko musimy efektownie ukatrupić Visariego? PeeStrójkowcy pomóżcie! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tidus_pl Re: Recenzja: inFAMOUS 27.05.09, 11:55 Fabuła jest naprawdę solidna -> zdecydowanie bardziej GTA, niż KZ2 Mnie wciągnęła, bardziej nawet, niż przygody Niko. Kupuj Odpowiedz Link Zgłoś
ryslaw Re: Recenzja: inFAMOUS 27.05.09, 12:19 Fabuła jest bardzo dobra, z rewelacyjnym zakończeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
arkovsky Re: Recenzja: inFAMOUS 27.05.09, 15:40 giera według mnie na prawde świetna nie mogłem oderwać się od demka - chyba nie czekam aż stanieje tylko w weekend śmigam do saturna - gra super - hancock cienki ale to oczywiście rzecz gustu.A jeśli chdzi o wersje pl to jednak mogli dać napisy , albo wybór ścieżki. Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Recenzja: inFAMOUS 27.05.09, 20:37 ja właśnie się zagrywam w InFamous. Jak dla mnie genialna gra. Wcześniej nie byłem zainteresowany, ale po zagraniu w demko zmieniłem zdanie. A co do lokalizacji to nie jest taka zła, jak się spodziewałem po recenzji A Zeke to mi normalnie tak Romana z GTAIV przypomina że nie mogę te jego teksty i widzenie wszędzie intrygi Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Recenzja: inFAMOUS 28.05.09, 07:48 dopiero zacząłem rac , ale trzeba pzyznać wciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
martino_1 Re: Recenzja: inFAMOUS 28.05.09, 20:10 Ja dzisiaj otrzymałem swoją grę wraz z filmem Hancock, gry na razie nie włączałem, ale zaliczyłem opad szczęki na filmie, mimo, że mam tv jedynie 720p. Odpowiedz Link Zgłoś
loly1507 Re: Recenzja: inFAMOUS 28.05.09, 23:53 no ja juz dzisiaj skonczylem i musze przyznac ze gra jest zajebista, a zakonczenie bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś