Dodaj do ulubionych

Trailer i galeria: Operation Flashpoint: Dragon...

29.05.09, 16:17
jeśli gra miałaby być godnym następcom pierwszej części. to poziom trudności będzie musiał być wysoki i niewątpliwie nie byłby to tytuł dla każdego.
przepraszam, ale ja i wraz ze mną ogromne rzesze fanów pierwszej części właśnie na to liczą. z drugiej strony przecież gracze, którzy nie są fanami realizmu i militariów mają do dyspozycji wiele innych dobrych tytułówsmile
Obserwuj wątek
    • to_mee Re: Trailer i galeria: Operation Flashpoint: Drag 29.05.09, 16:32
      Nie wyobrażam sobie, aby gra była prosta, jedynka była trudna i sprzedała się świetnie i to na PC smile
    • czachurek Re: Trailer i galeria: Operation Flashpoint: Drag 29.05.09, 16:40
      z pierwsza czescia OFP spedzilem kilka dlugich lat.. niestety ta ma z nia wspolna tylko nazwe i wydawce, przeciez pierwszy OperationFlashpoint zrobilo czeskie Bohemia Interactive ... ci sami ktorzy teraz pracuja nad ArmedAssault2
    • fialas Re: Trailer i galeria: Operation Flashpoint: Drag 29.05.09, 18:25
      Ja kupuje od razu z sentymentu z jedynki, i licze na mody ala serial killer z "1" big_grin
    • czachurek Re: Trailer i galeria: Operation Flashpoint: Drag 29.05.09, 18:39
      godnym odnotowania modem do OFP byl jedynie WGL (najbardziej realistyczny ze wszystkich) oraz ECP .. o reszcie szkoda wspominac nawet wink

jak se przypomne te sesyjki CFOG'a ... smile
    • emce05 Re: Trailer i galeria: Operation Flashpoint: Drag 29.05.09, 20:30
      czachurek ma rację i jestem pewien, że jakiś procent ludzi kupi tą grę myśląc, że jest to prawdziwy następca jedynki a niestety nie jest co nie oznacza, że będzie słaby =) tylko to nazewnictwo może zamieszać
    • garam Re: Trailer i galeria: Operation Flashpoint: Drag 31.05.09, 13:49
      "z pierwsza czescia OFP spedzilem kilka dlugich lat.. niestety ta ma z nia wspolna tylko nazwe i wydawce"

Widzę, czachurek, że grałeś i już wiesz o tej grze wszystko ?

• jibik Re: Trailer i galeria: Operation Flashpoint: Drag 01.06.09, 21:49
      Tyle, ze Bohemia zrobilo Arma, ktora delikatnie rzecz biorac nie wyszla. Bohemia zmarnowala szanse.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka