edycja_kopiuj_wklej 30.05.09, 07:42 No to porozdawalam prezenty na Dzien Dziecka Jak ktos sie nie zalapal, znaczy ze byl/byla niegrzeczna. I wcale nie oznacza, ze matula Edytula mniej lubi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: Prezenty na Dzien Dziecka 30.05.09, 07:53 hehe jakby matula jeszcze miała kiedys czas (w porze mało ryzykownej przenieść skarby z mariolki,zaczynając od tego małego kuraka,cobym mogla cieszyc oko na głównym,to byłoby super Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr ooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.09, 10:04 Mało sie kanapka nie udławiłam z radości! Dziękuję!!!!!!! Córka mówi: Mamo, jaka ona miła!!! dała ci dina! A co jej dasz w zamian? a co ja mogę dac jak wszystko masz... dzięki!!! dzięki!!!!!! DZIĘKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: ooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.09, 10:18 łoooooooaaaa! ale jazda! Super, dzieki wielkie! Jak miłooo tak się obudzić w niedzielny poranek i od razu prezenty dostawać BARDZO dziękuję, kurcze, ciasto bym Ci jakieś wysłałą chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: ooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.09, 10:26 Ty sie obudz na sobote jeszcze Popilo sie czy cus? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: ooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.09, 10:29 matko dziś sobota ja sie podniecałam w watku niżej ale popodniecam sie jeszcze tu dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Prezenty na Dzien Dziecka 30.05.09, 10:57 No to wychodzi na to, żem niegrzeczna . Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Prezenty na Dzien Dziecka 30.05.09, 11:06 No oczywiscie, ze bylas kiedys niegrzeczna, bo zmienilas haslo. A wlamywac sie na konto to jakos nie umiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Prezenty na Dzien Dziecka 30.05.09, 11:01 Ja również bardzo dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Prezenty na Dzien Dziecka 30.05.09, 11:12 o rany, rzeczywiście sobota! co mnie naszło z tą niedzielą.... A! już wiem! Bo to przezenty na dzień dziecka, czyli powinny być bliżej poniedziałku sobota, niedziela, jeden pies, ważne, że wolne Podziękowania oczywiście niezalezne od dnia tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Prezenty na Dzien Dziecka 30.05.09, 13:57 A ja dziękuję za przeniesienie Bardzo, bardzo! Wiedzę że słoneczniki są odmiennej płci. Ciekawe czy jak się skrzyżuje dadzą też słonecznika czy jest szansa, że coś innego? Innymi słowy - lepiej krzyżować słonecznika ze słonecznikiem, czy z jakimś innym (jakim?) żeby dostać np paskowca? A uszaty i niebieski nadal do wzięcia! Ktoś ma ochotę się zaopiekować? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Prezenty na Dzien Dziecka 30.05.09, 14:17 ja zauważyłam że ogólnie te same rasy rzadko sie lubia i często nie daja jajek. przynajmniej u mie. Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Prezenty na Dzien Dziecka 30.05.09, 22:31 Edycja - dziękuję i ja Senseeko - żeby otrzymać paskowca musisz mieć białego paskowanego i trafić na taki moment, że breedowane z zielonym, czerwonym bądź niebieskim wyrazą chęć zniesienia jaja o takowych kolorach tyle że paskowanych Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Prezenty na Dzien Dziecka 30.05.09, 22:57 A skąd się bierze białego paskowanego? Jeszcze nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
rennya biały paskowany 30.05.09, 23:09 raczej nie jest łatwy do zdobycia - swoje mam oczywiście dzięki Edycji, samej nie udałoby mi się nigdy... jajka te bywają czasem - przed jaskinią widziałam, ale oczywiście nie dało się złapać... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr o rany!!! 31.05.09, 12:55 widzę, że dzień dziecka jeszcze trwa!!!! Ale super! tyle radości z rana Dzięki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Prezenty na Dzien Dziecka 01.06.09, 20:47 A ja jak zwykle rozrabiam Odpowiedz Link Zgłoś