Dodaj do ulubionych

PolyTV prezentuje: The Chronicles of Riddick: A...

30.05.09, 12:09
Bardzo fajny odcinek. Szkoda, że tak późno..:]

PS. Zooltar nareszcie inny zestaw big_grin
Obserwuj wątek
    • maxiu666 Re: PolyTV prezentuje: The Chronicles of Riddick: 30.05.09, 12:34
      Szkoda ze dzwiek tak zasysa palke.
    • xiem Re: PolyTV prezentuje: The Chronicles of Riddick: 30.05.09, 13:10
      Niedługo zrobię 3 podejście do Riddicka, jakoś nie podchodzi mi ta gra (wheelman był ok) ale dla samego Vina trzeba tą grę skończyć.
    • charlesz Re: PolyTV prezentuje: The Chronicles of Riddick: 30.05.09, 13:23
      Straaasznie mnie ciśnie, żeby sobie kupić na PC. Raz, że wiele tańsze niż na PS360 a dwa, że jest PL wink
    • zooltar Re: PolyTV prezentuje: The Chronicles of Riddick: 30.05.09, 13:31
      @lwr - nowy zestaw czego? smile
    • lwr0244 Re: PolyTV prezentuje: The Chronicles of Riddick: 30.05.09, 13:40
      @zooltar
      No jak czego? Ubrań big_grin
      Wczoraj na lajfczacie mówiłeś, że mam kilka "zestawów" tongue_out Teraz dopiero ujrzałem inny. Bo w DDTVN miałeś tego "standardowego", czyli na brązowo smile (o ile dobrze pamiętam)
    • lwr0244 Re: PolyTV prezentuje: The Chronicles of Riddick: 30.05.09, 13:41
      @up
      masz*
    • hansatan Re: PolyTV prezentuje: The Chronicles of Riddick: 30.05.09, 15:08
      Dźwięk daje radę w polygadkach był gorszy. Samo polytv ok tylko troche kruciutkie ;]
    • buster.dogg Re: PolyTV prezentuje: The Chronicles of Riddick: 30.05.09, 15:10
      Czy Agory naprawdę nie stać na zatrudnienie dźwiękowca, który nie jest głuchy? Serio, minął rok od kiedy Was kupili i nadal jest ten sam problem.

A sam materiał merytorycznie bardzo przyjemny.

PS. Będzie PolyTV o InFamous?
    • maxiu666 Re: PolyTV prezentuje: The Chronicles of Riddick: 30.05.09, 15:42
      @lwr0244 bo kobiety lubia braz.. :oD na spotkaniu z Sucker Punch tez Tadziu byl na brazowo. A Toro na okraglo chodzi w tym samym obuwiu nie wazne czy to lato czy zima. :oP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka