don_wroc_love 01.06.09, 12:25 SC to jedno... z wielu :] szykuje się naprawdę GORĄCA konferencja MS dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mis_iu Re: Splinter Cell: Conviction tylko na Xboksa 360 01.06.09, 12:51 Mi tam na SC nie zależy, ale bym się takimi rzeczami nie przejmował, na trailerze Wolfensteina też przecież nie było znaczka "PC DVD-ROM", podniósł się okrzyk rozpaczy, a potem okazało się, że to właściwie nic nie znaczy . To takie gierki i przekomarzania... Odpowiedz Link Zgłoś
rafmazz Re: Splinter Cell: Conviction tylko na Xboksa 360 01.06.09, 12:55 Na PC pewnie bedzie, tak samo szybko jak Assasin's Creed czy GTA IV swego czasu, czyli z opoznieniem od 4-12 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
lcls Re: Splinter Cell: Conviction tylko na Xboksa 360 01.06.09, 14:37 Nieeeeeeeeeeeeeeeee Zabiję jak to się okaże prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Splinter Cell: Conviction tylko na Xboksa 360 01.06.09, 15:00 Jak dotąd wszystkie 4 części SC wychodziły na PC, więc ja wierzę (chcę wierzyć ) że trend ten zostanie utrzymany. A co do braku loga PC - pamietacie, ile to już filmików z gier było, n a których to filmikach nie było logo PC, ludziska siały panikę, a gra i tak na pc wychodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razjel Re: Splinter Cell: Conviction tylko na Xboksa 360 IP: *.chello.pl 01.06.09, 15:40 O ile mi wiadomo, to UbiSoft najwiecej zarabia na PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Splinter Cell: Conviction tylko na Xboksa 360 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 17:49 I want to believe. The truth is out there. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Splinter Cell: Conviction tylko na Xboksa 360 01.06.09, 23:25 No cóż, nie pozostaje mi nic innnego jak poklepać sie poplecach i pogratulować sobie przenikliwości Tak jak mówiłem, Splinter Cell Conviction oczywiscie także na PC. Odpowiedz Link Zgłoś