vifxen 02.06.09, 22:12 ja tak zupełnie z innej beczki trutenovo.myminicity.com/ kolega miasto założył, może mielibyście sekundkę żeby mu kliknąć? a może sami spróbujecie? polega to na tym, że zakłada się osade a potem rozbudowuje do OGROOMNEJ metropolii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: inna beczka 02.06.09, 22:26 a tam sie cos klika czy wystarczy wejść? widziałam te miasta na Hydrze. Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: inna beczka 03.06.09, 07:07 z tego co wiem to nalicza jedno wejscie z kazdego IP Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: inna beczka 03.06.09, 07:10 Na hydrze to 70% to minicity, bo akurat tworca hydry gra w to I hydra ma jakies tam dodatkowe rozwiazania dla minicity. Moze koledze powiedz o hydrze, jesli sobie jeszcze nie doczytal Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: inna beczka 03.06.09, 07:31 niestety, u mnie w hydrze nie chcą się te miasta ładować, za wolne łącze więc nie pomogę... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: inna beczka 03.06.09, 19:31 no właśnei chyba się w to będe bawić bo mi się t strasznei podoba to budowanie,tylko kto takiego laika jak ja poduczy co i jak? Odpowiedz Link Zgłoś