Dodaj do ulubionych

Trailer: Pro Evolution Soccer 2010

02.06.09, 23:48
przyznam szczerze, że to jedna z najbardziej oczekiwanych przeze mnie gier na E3 smile
Obserwuj wątek
    • zulipl Re: Trailer: Pro Evolution Soccer 2010 03.06.09, 02:32
      Fifa ma teraz pałeczkę, mam nadzieje, ze własnie do tej odłonywink
    • wlkmk Re: Trailer: Pro Evolution Soccer 2010 03.06.09, 12:04
      Nie ma. Obie gry są na podobnym poziomie. Zarówno graficznym (w obu s błędy, Fifka do tego wygląda dobrze tylko na pierwszy rzut oka, im dłużej grasz, tym więcej niedoróbek i braków widzisz), jak i technicznym. Imo FIFA symuluje spektakl piłkarski, a PES grę. Obie mam, obie lubię, ale gry się różnią założeniem, więc wyciąganie lidera na siłę, jest... wyciąganiem lidera na siłę. wink
    • mes1990 Re: Trailer: Pro Evolution Soccer 2010 03.06.09, 17:27
      wlkmk -> nic dodać nic ująć. chociaż imo czego by fifa nie zrobiła i tak nigdy nie dorówna PESowi 3 czy 5, czy nawet starym ISSom. Nigdy nie będzie mieć tego niewytłumaczalnego "feelingu", który powodował nieprzespane noce przy kolejnych wspólnych meczykach big_grin
    • theigor777 Re: Trailer: Pro Evolution Soccer 2010 03.06.09, 18:07
      @mes1990

Kiedys mowilo sie ze PES to symulacja a FIFA to arcade (slynne bramki z polowy boiska itd.) teraz role sie odwrocily i FIFA to sim a PES to arcade fun (moje zdanie)
    • wlkmk Re: Trailer: Pro Evolution Soccer 2010 03.06.09, 18:37
      FIFA jest arcadówą. Nie ma tam za grosz symulacji, co najwyżej symulacji transmisji TV. Sterowanie piłką prawie zerowe. bez kiwek, które zna każdy nic nie zrobisz. Wślizgi od tylca w polu karnym nie są równoznaczne z rzutem karnym. Nie ma mozliwości pokierowania akcją, bo przeciwnik ma prawo zwisać Ci z koszulki i przewrócić. Strzały to czysta loteria.
      Zagraj w nowego PESa i spróbuj nie przerąbać meczu z kompem. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka