slowik00 03.06.09, 16:46 Ta gra jest piękna! Na 100% ją kupię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi-go Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 16:48 Imo wygląda to co najwyżej przeciętnie, a sam predator porusza się jak na szynach. Trzeba by mu dodać trochę "gibkich" ruchów jak choćby w Killzonie i schować te wrist blady zakrywające pół ekranu. Jaki predator chodzi z nimi trzymając je sztywno przed sobą??? Na razie przynajmniej na filmikach średnio to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 16:49 czy aby nie za łatwo sobie radzi predzio z obcymi? klimat wylewa się z filmików wiadrami, będzie dobrze ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
slowik00 Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 16:55 Dobra, teraz obejrzałem całe. Dlaczego wszytkie Trophy Kill wyglądają tak samo?! Mam nadzieję, że do 2010 roku dodadzą przynajmniej dwa nowe. Czekam tylko na gameplay xenomorphem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hill.01 Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 16:57 Miażdży klimatem, a to w grach uwielbiam. Jak dla mnie, cichy hit przyszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
7eki Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 18:36 Czekam za tym tak bardzo, jak czekałem za gta IV. Mam nadzieję, że nie zawiodą. Odpowiedz Link Zgłoś
zalerapl Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 19:01 Nie no ta sega mnie po prostu wku...... Juz wszyscy wiedza jak wygląda predator pokażcie może moją rase Aliensa albo Marines dla kogoś kto lubi tą rase. Dajcie se spokój z predkiem !! Ale tak po za tym czekam na ten tytuł tak mocno jak na Gof of War 3 Odpowiedz Link Zgłoś
krkaka Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 19:55 jest fajnie ale sie nie spuściłem powinny byc różne rodzaje rozwalania rywali a nie tylko wyrywanie głowy razem z kręgosłupem albo od tyłu i dlaczego nie pokazali gameplaya alienem albo człowiekiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
jojok21 Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 20:33 Narazie wygląda mizernie - drętwo strasznie, grafika przeciętna. Work in progress - tja, ale skoro jest brzydko to po co sie chwalą? Odpowiedz Link Zgłoś
gugasinski Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 20:55 dla mnie przeciętne, ciekawe czeu nie zrobią z trzeciej perspektywy? Jak np inFamous albo prototype..nie mówcie że się nie da.. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_kermit Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 21:09 Rebellion (od czasów pierwszego AvP)zrobił w przeszłości wiele miernot (patrz Shelloshock 2) oby tym razem sprostali zadaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
slowik00 Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 21:20 @gugasiński Ja tam wolę jak AvP jest FPS'em. Byłbym mocno zbulwersowany gdyby zorbili z takiego klasyka kolejne TPP. Już mnie wkur... ta moda na TPSy i jak widzę takie dizeci jak ty ją napędzają. Tak wogóle gratuluję porówniania, Prototype i AvP, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
capoman1986 Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 03.06.09, 23:56 Zgadzam się co do powyższych komentów, na razie to nie wygląda to dobrze, animacja straszne drewno, a obcy w dwójce lepiej się poruszały-wiadomo niby mają czas na dopieszczenie elementów, ale teraz odstrasza mnie od zakupu, a jestem ogromnym fanem obcych i predzia. Odpowiedz Link Zgłoś
pa6l0 Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 04.06.09, 00:36 ja czekam na aliens: colonial marines Odpowiedz Link Zgłoś
litestep Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 04.06.09, 08:59 "Gra wygląda świetnie, a filmowy klimat czuć od razu" że co? To w filmie AvP brakowało klimatu który był w grze, co my w ogóle porównujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
pioosz Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 04.06.09, 11:16 Rewelacji, aż takiej na mnie nie zrobiło, chociaż bym się skusił na zakup ;] Zobaczymy jaki będzie efekt końcowy Odpowiedz Link Zgłoś
mitja74 Re: Rozgrywka: Aliens vs Predator 04.06.09, 12:34 kompletna bzdura,jakis ginacy gatunek siegnie po cos takiego.amerykanie sa nap.special Odpowiedz Link Zgłoś