Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: DJ Hero

03.06.09, 23:27
Z filmików które obejrzałem na gametrailers i tym powyżej wnioskuje, że od strony muzycznej może z tego wyjść niezły crap. Producenci chyba za bardzo naoglądali się MTV Mash i myśleli, że dowolne dwa kawałki dają się ze sobą swobodnie zmiksować. Ten pierwszy kawałek BEP x Bennassi i ten mix BBoysów z kij wie czym to jakiś śmiech na sali. O ile sama zabawa kontrolerem wygląda fajnie i na wyższych poziomach trzeba bardzo dokładnie scratchować o tyle kawałki odrzucają mnie od tej produkcji. Jestem bardzo ciekaw co pokażą twórcy Scratch, bo mam nadzieję, że na E3 są obecni?
Obserwuj wątek
    • ddareq Re: Rozgrywka: DJ Hero 04.06.09, 00:33
      A ja poczekam na gre z Arminem, o ile tutaj to wyglada nawet fajnie to muzyka jest slaba
    • simon_x Re: Rozgrywka: DJ Hero 04.06.09, 00:50
      o ile grę w GH ogarniam bez problemu, tak tutaj nie bardzo czuje zwiazek z muzyki i tego co na ekranie z działaniami na kontrolerze...
      nie wroze tej grze sukcesu
    • szymczakz Re: Rozgrywka: DJ Hero 04.06.09, 07:01
      Przesadzacie, gra wygląda na całkiem niezłą.
    • robin113 Re: Rozgrywka: DJ Hero 04.06.09, 07:14
      Święta racja szymczakz. Dla mnie DJ i gitara to ciekawe połączenie. Choć remiks BEP i Bennassi był średni, a Beastie Boys to dno, ale Gwen Stefani na gametrailers był super. Nadal chce to kupić.
    • rorkdcr Re: Rozgrywka: DJ Hero 04.06.09, 10:49
      wygląda na niezły CRAP wymyślony na siłę dla elektoratu który nie trawi muzyki rockowej[w końcu jest ich procentowo więcej]
    • screwbalski Re: Rozgrywka: DJ Hero 04.06.09, 12:38
      Grałem kiedyś na gitarze, obecnie jestem czynnym dj'em i naprawdę nie wiem co to ma wspólnego z dj'ingiem.

pzdr
    • slojo.fg Re: Rozgrywka: DJ Hero 05.06.09, 21:40
      no te zaprezentowane kawalki ssa strasznie ale z kontrolerem widze calkiem sporo zabawy. CO do trudnossci to rzeczywiscie nie wile sie dzialo chociaz ta czesc z szalonym crossfaderem byla ciekaw. Jezeli dodamy do tego jeszcze kilka przyciskow na raz powinno byc ok. Jak dla mnie wyglada to wporzo tylko zeby muza dala rade.

pozdro

PS.: @screwbalski GH tez nie za duzo ma wspolnego z gitara smile jednak nie zapominajmy ze to tylko gierki i mysle ze nie ma co porownywac tego typu gadzetow do realnych odpowiednikow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka