Dodaj do ulubionych

E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa

04.06.09, 09:30
Czy ja wiem... Samo nawiązanie do pomysłu z tandetnego filmu mnie martwi...
Obserwuj wątek
    • Gość: Trajwet E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 09:31
      Czekam na czysty gameplay. To coś ładne jest, ale nie do końca mnie przekonuje.

PS.Logo Rebelion zawsze kojarzyło mi się z logiem Solidarności.
    • Gość: speQ Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 09:39
      Fajnie że na gameplayu Fred wygląda bardziej kanciasto niż na obrazkach.
    • Gość: lol Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.gemini.net.pl 04.06.09, 09:53
      slaby ten film powiem szczerze.
    • Gość: ktoś Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.strazgraniczna.pl 04.06.09, 10:04
      @narsereg

to raczej film zrobiono wykorzystując pomysł z gry. fakt że film był tandetny, a cześćdruga to już dramatyczna dramatyczność
    • albinozz Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 10:12
      Kiedy zobaczyłem ten pieszczotliwy tytuł newsa, byłem pewien na 110% że autorem jest Sławek smile
    • Gość: Yellow Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.09, 10:29
      Myślałem, że to tu widziałem gameplay?
      www.gametrailers.com/video/e3-09-aliens-vs/50382
    • deamon-pl Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 11:14
      hmm liczę gra dobra lub HIT .
      p.stongue_outLISS to nie był GNIOT.
    • nisejape Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 11:19
      co wy marudzicie film jest genialny big_grin tak jak StarWars big_grin
    • Gość: tungu Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 12:35
      Może i film był tandetny ale występowały w nim jedne z najlepszych postaci kina smile Oby gra nie była pasożytem, który na nich żeruje ]sad)
    • Gość: Q Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: 77.79.210.* 04.06.09, 12:37
      Film byl tragiczny - naprawde jedna z najgorszych pseudo-ekranizacji niezlego komiksu. gry za to byly niezle smile
    • manowar_maniac Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 12:41
      Ja jednak wierzę, że gra będzie trzymała poziom poprzednich części gry. Na Odyna, w końcu to AvP!!!!
    • Gość: LeonPL Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.um.poznan.pl 04.06.09, 13:12
      trudno schrzanic taki temat.troche czujnika ruchu dla fanow marina, duzo miesa dla prezesa i obcego. doczekac sie nie mogesmile
    • Gość: bg Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 14:05
      Każdy temat można schrzanić...zwłaszcza jeśli w jakikolwiek sposób będą nawiązywać do ostatnich filmów AvP (przez które nie będzie kolejnej części Aliena, bo z niezłego materiału zrobiono popcorn), to są na dobrej drodze do tego...Wbrew pozorom nie wystarczy czujnik ruchu i super grafika...
    • Gość: kizio_mizio Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.tktelekom.pl 04.06.09, 14:39
      Czy tam pisze - seksownych/ czy sensownych obrazków?
    • Gość: obwieś Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.chello.pl 04.06.09, 14:58
      Dalszy ciąg jarania się konsolową kupą uncertain
    • Gość: Ender Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.devs.futuro.pl 04.06.09, 15:50
      avp2 monolithu bylo lepsze od avp rebelionu.
    • slawomir.serafin Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 17:44
      avp2 monolithu bylo lepsze od avp rebelionu.

----

to prawda
    • preston81 Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 17:51
      a kiedy premiera??smile tak mniej wiecej big_grin jak 4 me wyglada fajnie
    • Gość: lavrenzo84 Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.09, 21:42
      AvsP2 bylo duzo gorsze od AvsP1!.Rebelion jest idealny do tej gry i tylko on zrobi swietny klimat.Monolit totalnie spieprzyl AvsP2!.Byl bez klimatu i z gorsza grafika.Niech zyje Rebelion a nowy gameplay o wiele dluzszy jest rewelacyjny na youtube!.
    • Gość: lavrenzo84 Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.09, 21:52
      Aha zapomnialbym ;].Nowy gameplay jest rewelacyjny ale nowe screenshoty sa bombowe ! zarympiste ;].Tej gry Rebelion napewno nie spieprzy !.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka