narsereg 04.06.09, 09:30 Czy ja wiem... Samo nawiązanie do pomysłu z tandetnego filmu mnie martwi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trajwet E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 09:31 Czekam na czysty gameplay. To coś ładne jest, ale nie do końca mnie przekonuje. PS.Logo Rebelion zawsze kojarzyło mi się z logiem Solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speQ Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 09:39 Fajnie że na gameplayu Fred wygląda bardziej kanciasto niż na obrazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.gemini.net.pl 04.06.09, 09:53 slaby ten film powiem szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.strazgraniczna.pl 04.06.09, 10:04 @narsereg to raczej film zrobiono wykorzystując pomysł z gry. fakt że film był tandetny, a cześćdruga to już dramatyczna dramatyczność Odpowiedz Link Zgłoś
albinozz Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 10:12 Kiedy zobaczyłem ten pieszczotliwy tytuł newsa, byłem pewien na 110% że autorem jest Sławek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yellow Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.09, 10:29 Myślałem, że to tu widziałem gameplay? www.gametrailers.com/video/e3-09-aliens-vs/50382 Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 11:14 hmm liczę gra dobra lub HIT . p.sLISS to nie był GNIOT. Odpowiedz Link Zgłoś
nisejape Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 11:19 co wy marudzicie film jest genialny tak jak StarWars Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tungu Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 12:35 Może i film był tandetny ale występowały w nim jedne z najlepszych postaci kina Oby gra nie była pasożytem, który na nich żeruje ]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: 77.79.210.* 04.06.09, 12:37 Film byl tragiczny - naprawde jedna z najgorszych pseudo-ekranizacji niezlego komiksu. gry za to byly niezle Odpowiedz Link Zgłoś
manowar_maniac Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 12:41 Ja jednak wierzę, że gra będzie trzymała poziom poprzednich części gry. Na Odyna, w końcu to AvP!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeonPL Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.um.poznan.pl 04.06.09, 13:12 trudno schrzanic taki temat.troche czujnika ruchu dla fanow marina, duzo miesa dla prezesa i obcego. doczekac sie nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 14:05 Każdy temat można schrzanić...zwłaszcza jeśli w jakikolwiek sposób będą nawiązywać do ostatnich filmów AvP (przez które nie będzie kolejnej części Aliena, bo z niezłego materiału zrobiono popcorn), to są na dobrej drodze do tego...Wbrew pozorom nie wystarczy czujnik ruchu i super grafika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizio_mizio Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.tktelekom.pl 04.06.09, 14:39 Czy tam pisze - seksownych/ czy sensownych obrazków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwieś Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.chello.pl 04.06.09, 14:58 Dalszy ciąg jarania się konsolową kupą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.devs.futuro.pl 04.06.09, 15:50 avp2 monolithu bylo lepsze od avp rebelionu. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 17:44 avp2 monolithu bylo lepsze od avp rebelionu. ---- to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
preston81 Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa 04.06.09, 17:51 a kiedy premiera?? tak mniej wiecej jak 4 me wyglada fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavrenzo84 Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.09, 21:42 AvsP2 bylo duzo gorsze od AvsP1!.Rebelion jest idealny do tej gry i tylko on zrobi swietny klimat.Monolit totalnie spieprzyl AvsP2!.Byl bez klimatu i z gorsza grafika.Niech zyje Rebelion a nowy gameplay o wiele dluzszy jest rewelacyjny na youtube!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavrenzo84 Re: E3: Aliens vs Predator - poznajcie Prezesa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.09, 21:52 Aha zapomnialbym ;].Nowy gameplay jest rewelacyjny ale nowe screenshoty sa bombowe ! zarympiste ;].Tej gry Rebelion napewno nie spieprzy !. Odpowiedz Link Zgłoś