Dodaj do ulubionych

Bojkot Left 4 Dead 2

IP: *.limes.com.pl 04.06.09, 14:54
A kolejna Edycja Wiedźmina to podobno odgrzewany kotlet. To ja już nic nie rozumiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: BUNCH Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.2-0.pl 04.06.09, 14:58
      Nie grałem w L4D, ale wydaje mi się, że coś racji mają.
    • Gość: Budaa Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.chello.pl 04.06.09, 15:00
      "Czemu grupa bojkotuje L4D2? Z grusza chodzi o to, że dwójka"
      Powinno być z grubsza ;D
    • d_pawel Re: Bojkot Left 4 Dead 2 04.06.09, 15:04
      Budaa, dzięki big_grin.
    • galekanalek Re: Bojkot Left 4 Dead 2 04.06.09, 15:14
      Niech coś zrobią z cenami w sklepie steama, bo to już zwykłe wyłudzanie. Nie dostajemy płyty, instrukcji. Miało być taniej niż w sklepie, a tymczasem jak jest? Masakra.
    • Gość: t Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 15:14
      popieram..
    • Gość: Budaa Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.chello.pl 04.06.09, 15:14
      wink A tak wracając do tematu to uważam, że fani przesadzają. Wydali swoje pieniądze na tą grę i nikt i nie obiecywał, że gra doczeka się darmowych dodatków. valve rozpuściło fanów ostatnim darmowym update wink
    • rafmazz Re: Bojkot Left 4 Dead 2 04.06.09, 15:15
      OCZYWISCIE ze sie zgadzam z bojkotujacymi. Taki bezczelny skok na kase powinien byc odpowiednio odebrany przez graczy. Nie dosc ze sam Left4Dead byl tak naprawde standalone modem za bajonska sume sprzedawany, to jeszcze na dodatek probuje sie wcisnac teraz kolejna wersje tego samego z cyferka 2 w tytule. A same zmiany tez nie napawaja optymizmem, bieganie za dnia kompletnie pozbawilo gre klimatu, nowe bronie to kiepski zart, nowi bohaterowie bez ikry.
    • Gość: speQ Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 15:15
      Rację mają fani, tez nie rozumiem posunięcia Zaworu. 8 miesięcy to prawie że nic. Może za 2 lata by wypuścili plotkę ale tak? No W!
    • uookie Re: Bojkot Left 4 Dead 2 04.06.09, 15:18
      haha, grube pieniądze? ta gra chodzi po jakieś sto złotych... dla amerykanina to tylko kilka mc zestawów
    • Gość: Budaa Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.chello.pl 04.06.09, 15:23
      100zł? Zapraszam na allegro, gra(klucz) kosztuje 40zł
    • Gość: Pancerny Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 15:26
      Zgadzam się z bojkotującymi. L4D 2 to kpina w żywe oczy. Twórcomy dodali cztery nowe postacie <które zostały wymyślone w pięć minut>, jednego nowego bossa <który i tak wielkiego zagrożenia nie stanowi> no i nowe skiny do broni. Broń biała totalnie zepsuła sprawę - ganianie z patelnią na Tanka? Z 28 Dni Później zrobił się Wysyp Żywych Trupów. Podsumowując: Valve dodała kilka mało znaczących dodatków i udaje, że to sequel. To tak, jakby do Call of Duty: World At War dodać Brytyjczyków aby zrobić sequel. Valve fail
    • Gość: Zet Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.hive.is 04.06.09, 15:27
      Popieram !!!
      Wydalem sporo kasy na ta gre i powinni dawac ciagle patche i inne a nie sie wypiac i dac 2 !!
    • illi666 Re: Bojkot Left 4 Dead 2 04.06.09, 15:33
      Nie grałem L4D, nawet nie wiem dlaczego. A co do drugiej części, to na prawdę popieram fanów.Valve myśli,że ludzie się z łatwością naciągną (jeśli wypuszczą grę to i tak ją kupią) ale fani wiedzą, że chodzi o kasę.A w dzisiejszych czasach tylko to się liczy dla twórców. (no może nie dla wszystkich...)
    • mathiuss Re: Bojkot Left 4 Dead 2 04.06.09, 15:38
      Popieram bojkot, dwojki nie kupie na pewno. Obejrzalem filmiki z rozgrywki. W zasadzie roznice kosmetyczne- mamy innych bohaterow (podmienic skiny, wow), mamy nowe bronie typu scar zamiast m16, wyciszone uzi zamiast zwyklego, inaczej wyglada shotgun (wow, wystarczy podmienic skiny i dzwiek broni, dzialaja tak samo), mamy tez akcje w dzien, ktora do horroru nie pasuje (imo). A z calkiem nowych rzeczy to topor (zwycem wyciagniety z Team fortress 2, nawet celownik ten sam), pila i patelnia oraz jeden nowy boss zarazonych. Normalnie tyle nowosci ze hoho. Zamiast tego zrobiliby 4 nowe mapy do jedynki, dodali pile i puscili jako dlc. Ale po co, skoro mozna wyciagnac kase za pelnoprawny sequel? Widze Valve robi sie pazerne jak Blizzard.
    • Gość: Ender Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.devs.futuro.pl 04.06.09, 15:43
      gdzie episode 3 ja sie pytam!
    • bo-y Re: Bojkot Left 4 Dead 2 04.06.09, 16:29
      L4D jest na prawdę bardzo fajne, ale niestety bardzo rzadko w grę gram bo... dołączyć się automatycznie do jakieś rozgrywki gdzie ping będzie poniżej 300 to cud. Jak ktoś ma kumpli i się skrzykną to OK, fajnie się gra, ale jak ktoś tak jak ja korzysta z wyszukiwarki serwerów w grze to odechciewa się cokolwiek robić. Serwerów ta wyszukiwarka znaleźć nie może, a jak już znajdzie to ping po 500-700 i więcej, a z takim pingiem w tą grę się nie pogra.
    • Gość: fix Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: 89.174.255.* 04.06.09, 16:39
      true Eden, ja też się pytam gdzie EP3... do diaska.
    • slowik00 Re: Bojkot Left 4 Dead 2 04.06.09, 16:47
      L4D 2 powinno być jakimś DLC do pierwszej części, bo nie ma tam większych zmian. Mechanika nadal ta sama, nawet graficznie szczególnie się nie różni. Popieram bojkot.
    • Gość: zezz Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.chello.pl 04.06.09, 16:55
      no ta 2 to jak "dlc" albo patch(gdyby to robil blizzard) do 1 wyglada
    • ealien Re: Bojkot Left 4 Dead 2 04.06.09, 17:19
      Jako fan L4D popieram tych gości... Ale prawda jest taka że połowa z tej grupy dwójkę i tak by kupiła smile JAk nie wiecej niz polowa
    • Gość: cl Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 17:27
      Popieram i ciesze się, że wczoraj było 2000 członków grupy, dzisiaj nagle 4000. Tak trzymać.
    • Gość: Banita Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: 83.238.68.* 04.06.09, 18:06
      Idiotyzm ten cały bojkot. Ktoś im każe kupować wszystkie części tej gry, jakie tylko się ukażą? W jedynke fajnie sie gra? Dwójka mi się nie podoba? ok,nie kupuję nowszej wersji tego samego i dalej gram w jedynkę. Wydawanie w nieskończoność poprawek czy kolejnych, krótkich epizodów (vide HL 2, na marginesie - bardzo przeciętna gra) nie ma sensu. To tyle w temacie.
    • thirder Re: Bojkot Left 4 Dead 2 04.06.09, 19:23
      @Banita
      mówisz że Half-Life 2 to bardzo przeciętna gra ?
    • Gość: czerwo Re: Bojkot Left 4 Dead 2 IP: *.chello.pl 04.06.09, 19:45
      budaa, wlasnie valve obiecywalo duzo dodatkowego contentu do l4d, a tymczasem robia l4d2, troszke to nie fer, wiekszosc ludzi kupilo ta gre ze wzgledu na obietnice valve co do update

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka