mateuszart 05.06.09, 12:27 Co do Assasin Creed 2 to uwierze jak zobacze pierwsza częsc byla totalną fuszerką zupełnie nie rozumiałem ocen na poziomie 8/10. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panboczek Re: Producencki duet o Assassin`s Creed 2 05.06.09, 13:12 Po tym gameplayu co pokazli, to szczerze mowiac jakis znaczacych roznic nie widac. Wiec ja tam jestem pelen obaw... Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Producencki duet o Assassin`s Creed 2 05.06.09, 13:33 Po tym gameplayu co pokazli, to jakiś znaczących różnic nie widać więc będzie super Uwielbiam pierwszego AC i nie mogę się doczekać dwójki. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Producencki duet o Assassin`s Creed 2 05.06.09, 13:41 Ale z "pijaru" należy im się 10/10. Jak zobaczyłem jedynkę, to się załamałem. Dobrze że nie kupiłem Odpowiedz Link Zgłoś
korben-dallas Re: Producencki duet o Assassin`s Creed 2 05.06.09, 15:04 Stawiam swoją konsolę na to, że się stukają. Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: Producencki duet o Assassin`s Creed 2 05.06.09, 16:12 AC jest grą dobrą a dla wielbicieli tpp nawet bardzo dobrą. Ja niestety po zapowiedziach byłem przygotowany na grę genialną i dlatego też się zawiodłem. Nie podobał mi się poziom trudności walk - za łatwo a także za proste skakanie po budynkach, wciskasz 2-3 przyciski i heja przez pół miasta Po graniu w takiego prince of persia warrior within liczyłem na większe wyzwania. Liczyłem na wielką, epicką fabułę, która będzie pełna zwrotów akcji i pozwoli mi wsiąknąć w klimat tamtych miejsc i czasów. Zamiast tego dostałem animusa - sam pomysł nie jest zły, ale te wszystkie futurystyczne wstawki moim zdaniem nie pasują do czasów w których rozgrywa się fabuła. Biegniesz po mieście i nagle pojawia się ściana - bo nie odtworzyłeś jeszcze tamtych wspomnień. Nie wiem jak wam ale mi to nie pozwala się wczuć w bohatera, bo jak mam się wczuć w bohatera, którym steruje bohater? Fabuła leży i kwiczy, po świetnym początku dostajemy nudnego sandboxa z powtarzalnymi misjami i czar neistety pryska. Gre przeszedłem, najgorsza była końcówka - nudna walka z setką wrogów Gra ma mnóstwo świetnie pomyślanych i wykonanych elementów, olśniewa graficznie ale niestety zabrakło mi podstawy w postaci wciągającej linii fabularnej. O dwójeczce czytałem w zeszłym neo+ i znowu się najarałem, gameplay jednak ujawnił podobną mechanikę i podobne podejście do gry co w jedynce. Co z tego, że będę miał zamiast 6 rodzai misji pobocznych - 16?? Co z tego, że będę miał misję pomszczenia rodziny skoro jak widać na gameplayu - mam prawie boską moc? Zobaczymy ile elementów poprawią w sequelu, teraz już nie podejdę do niego z takim hypem, więc powinienem się świetnie bawić. Czego i wam życzę P.S - jam macie możliwość, przeczytajcie relację Cubitussa na temat Modern Warfare 2 w jednym z 2 konsolowych pism;p Nie liczyłem, że twórcy mnie czymś zaskoczą po świetnej jedynce a tu szykuje się nam naprawdę genialna gra. Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Producencki duet o Assassin`s Creed 2 05.06.09, 16:18 z tego co widzialem na filmikach zmieniło sie jedynie otoczenie , a cała reszta pozostała bez zmian.Dostaniemy Najnudniejsza gre na swiecie 2 Odpowiedz Link Zgłoś
cisownik Re: Producencki duet o Assassin`s Creed 2 05.06.09, 16:42 Ja dalej mam nadzieję na dobrą grę. AC miała potencjał, którego w ogóle nie wykorzystała. Jeśli obiecują większą różnorodność to może być dobrze. Oby nie było półgodzinnych rozmów o moralności... Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Producencki duet o Assassin`s Creed 2 05.06.09, 17:50 ico72-->Moze i AC byla nudnawa, ale dalo sie ja skonczyc.FarCry 2 w zaden sposob skonczyc sie nie dalo... PS: Jade jest przeboska! Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor Re: Producencki duet o Assassin`s Creed 2 05.06.09, 21:19 czezare_pl -> dla mnie i tego i tamtego mimo szczerych chęci w żaden sposób skończyć się nie dało... AC najlepiej można porównać właśnie do FC2 (widać, że to UBI Soft). Zapowiadało się dla mnie cudownie (klimat wypraw krzyżowych był pomysłem genialnym), ale skończyło się sromotną klęską. Odpowiedz Link Zgłoś