mariolka55 05.06.09, 20:21 w szoku jestem Edycja przeniesz mi rano z mariolki? do rana powinnam miec miejsce na głównym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vifxen Re: ułowiłam samodzielnie paskowca 06.06.09, 09:53 uaaaa to zaszpanowałaś ja poluje już któryś z kolei tydzien i NIC Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: ułowiłam samodzielnie paskowca 07.06.09, 15:55 oh ah oooh ah! -- no i w ogóle jeeea! Takie małe jajko, tyle radości Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: ułowiłam samodzielnie paskowca 08.06.09, 22:00 fajnie Ci a mnie dziś umknęło spod myszki jakieś coś błyszczące, słoneczne i kilka trzykolorowych wredne to takie... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: ułowiłam samodzielnie paskowca 09.06.09, 07:00 złapalam jaszczurki brazowe -młode i jajko z mała iloscia zycia,wiec szybko pójdzie dorastanie fajnie bo nie miałam takich. Renia trzykolorowe moge ci wybredowac ,splita co jeszcze potrzebujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: ułowiłam samodzielnie paskowca 09.06.09, 07:16 Mariolka - trzykolorowe czasem udaje mi się capnąć, ale splita i słonecznego jeszcze - chętnie przygarnę Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: ułowiłam samodzielnie paskowca 09.06.09, 07:27 mówisz i masz na głównym (marzena05) masz splita(moze bedzie kobita w koncu) i słoneczne do zabrania jesli chcesz jeszcze jednego splita lub cos innego to pisz bo jeszcze mam miejsce na wybredowanie jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: ułowiłam samodzielnie paskowca 09.06.09, 16:32 a mi straaasznie zalezy na tych smokach zachodzącego słońca... nikt nie ma szczeniaczka do oddania? Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Mariolka, dzięki 09.06.09, 19:25 na razie nie breeduj - nie mam miejsca na więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Mariolka:) 10.06.09, 07:12 mam zachodniego smoka z Twojego jaja no jak się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Mariolka:) 10.06.09, 13:23 o fajnie ciesze sie ze sie cieszysz jajko było z bredu 2-zachodnich,czyli wniosek taki ze moze nastepnym razem tez wyjdzie zachodni??? bo ja własnie poluje na zachodniego na głowne konto,a czesciej sa poranne Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Mariolka:) 10.06.09, 14:29 no może wyjść a chcesz nadal dodoidalne jajo?? bo tamten młody zwiał był... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Mariolka:) 10.06.09, 14:33 chce,bo faktycznie juz sie nie pojawiaja czatowałam kilka dni! wiec jakbys zrobiła breda to byłoby fajnie,ale chwilowo sie przyblokowałam wiec dałabym znac kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Mariolka:) 10.06.09, 14:39 blokuje Ci miejsce? hmmmm o to juz wiem,jak wezmiesz odemnie słoneczne to na to miejsce wejdzie mi doda (chyba ze ty chcesz sie pierwsze pozbyc dody) Odpowiedz Link Zgłoś
rennya plan 10.06.09, 14:45 mam nadzieję, że do jutra wylęgnie mi się srebrne na głownym - wtedy zrobi się miejsce na Twoje słoneczne, to wówczas na Twoje (ale które? ) pójdzie dodówka, a mnie się zrobi miejsce na splita od Aniuty Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: plan 10.06.09, 14:56 na konto głowne pójdzie doda to moze do rana Ci sie wykluje(daj na bloga jeszcze) i rano może edycja by miała chwilkę na poprzenoszenie Odpowiedz Link Zgłoś