wynmacher 10.06.09, 11:37 O kurcze...ale naprawdę się stoczył Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luk4sho-pl Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 11:41 w pierwszej chwili pomyslalem ze to wlasnie Sam tylko inaczej ubrany i ogolony Strasznie podobny do "Rybaka" z Conviction (ktory nota bene jednak tez sie dosc mocno rozni od poprzednich Fisherów) Odpowiedz Link Zgłoś
cthulhu666 Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 11:48 Już na pierwszej grafice był podobny do Fishera To jest John McClane Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 12:12 Za bardzo przypomina Fishera. Coś ostatnio moda jest na "stoczonych" bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
boosman360 Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 12:32 niech mu trochę włosów zostawia, teraz wygląda jak 60 letni, wkurzony emeryt Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 12:49 o, Max trochę przypakował Odpowiedz Link Zgłoś
szpaqowsky Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 12:56 Bez wątpienia Max idzie na wojnę totalną. Miło Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 13:12 Też mi się z McClain'em skojarzył pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rigg Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 13:35 Lubię "stoczonych" bohaterów z problemami osobistymi, najlepiej z psychiką (Condemned, Darkness, Silent Hill 2), ale powoli wpada to w schemat - "jestem menelem w podkoszulku i bojówkach, byłym komandosem, który wrócił z wojny w Iraku/tajnej misji i jeszcze zabili mi kogoś z rodziny" + akcje z filmów o agencie Bourne. Przykłady? - Sam Fisher, Nico Bellic, Silent Hill Homecoming, Dom w Gears Of War 2, Max Payne(?). Odpowiedz Link Zgłoś
mhjk Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 14:20 W sieci są już skany, faktycznie nowoUnchartedowo (WTF ) to wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
howereq Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 14:45 No dwa poprzednie Maxy (a szczególnie dwójeczka) to gry idealne - łączą świetny TPP ze wspaniałą, dojrzałą historią, a do tego moim zdaniem nie sztampową. Racja, że teraz jest moda na takich staczających się hirołsów, ale Payne staczał się od samego początku. W jedynce był takim chłopaczyną co rozwala wszystko i prawie niczym się nie martwi, w dwójce już poważnym policjantem który miał baaardzo pesymistyczny stosunek do życia(głownie dlatego, że rodzinkę mu tymtyrymtym), a teraz trójka gdzie pewnie będzie takim dzadem z bolącymi stawami, który będzie szukał spokoju i będzie korzystał raczej z osłon/podstępów/skradania/(a nie z latania w płaszczyku między osłonami) by zabić/cokolwiek zrobić/ z Tym Specjalnym Kimś. Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
deebo23 Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 16:26 howereq naprawde sądzisz, ze nowy max bedzie korzystał z osłony/podstępów? ja myśle ze to bedzie totalna masakra z jego strony, nic mu nie bedzie zalezało i bedzie rozwalał wszytskich az miło Odpowiedz Link Zgłoś
bubu1337 Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 18:36 A niech mi spróbują zrobić z Maxa skradankę... ZABIJĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 19:28 a wszystko zaczeło się od Sneyka z mgs i nastała moda na starych weteranów z bolącym kręgosłupemsnake, fisher teraz max jak myślicie kto następny. może Duke? Odpowiedz Link Zgłoś
howereq Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 19:40 Nie chodziło mi o to, że zrobią z niego skradankę, ale o to, że człek to już strudzony i poturbowany tak więc nie będzie się wpierdzielał w sam środek zawieruchy . Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 19:45 na skradankę nie ma raczej szans ale zabawa z osłonami a'la Gears jest raczej wielce prawdopodobna - i W TO MI GRAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
todraf Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 20:33 Mam nadzieję, że wyjaśnią od czego wyłysiał i ile czasu spędził w pakerni. Odpowiedz Link Zgłoś
bubu1337 Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 23:55 Po takich "przygodach" myślę, że też bym wyłysiał Odpowiedz Link Zgłoś