Dodaj do ulubionych

Max Payne się stoczył

10.06.09, 11:37
O kurcze...ale naprawdę się stoczył
Obserwuj wątek
    • luk4sho-pl Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 11:41
      w pierwszej chwili pomyslalem ze to wlasnie Sam tylko inaczej ubrany i ogolony tongue_out Strasznie podobny do "Rybaka" z Conviction (ktory nota bene jednak tez sie dosc mocno rozni od poprzednich Fisherów)
    • cthulhu666 Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 11:48
      Już na pierwszej grafice był podobny do Fishera smile

To jest John McClane big_grin
    • kondy.pl Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 12:12
      Za bardzo przypomina Fishera. Coś ostatnio moda jest na "stoczonych" bohaterów.
    • boosman360 Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 12:32
      niech mu trochę włosów zostawia, teraz wygląda jak 60 letni, wkurzony emeryt uncertain
    • szemrany_typek Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 12:49
      o, Max trochę przypakował
    • szpaqowsky Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 12:56
      Bez wątpienia Max idzie na wojnę totalną. Miłosmile
    • screwbalski Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 13:12
      Też mi się z McClain'em skojarzył wink

pzdr
    • rigg Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 13:35
      Lubię "stoczonych" bohaterów z problemami osobistymi, najlepiej z psychiką (Condemned, Darkness, Silent Hill 2), ale powoli wpada to w schemat - "jestem menelem w podkoszulku i bojówkach, byłym komandosem, który wrócił z wojny w Iraku/tajnej misji i jeszcze zabili mi kogoś z rodziny" + akcje z filmów o agencie Bourne. Przykłady? - Sam Fisher, Nico Bellic, Silent Hill Homecoming, Dom w Gears Of War 2, Max Payne(?).
    • mhjk Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 14:20
      W sieci są już skany, faktycznie nowoUnchartedowo (WTF wink) to wygląda...
    • howereq Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 14:45
      No dwa poprzednie Maxy (a szczególnie dwójeczka) to gry idealne - łączą świetny TPP ze wspaniałą, dojrzałą historią, a do tego moim zdaniem nie sztampową. Racja, że teraz jest moda na takich staczających się hirołsów, ale Payne staczał się od samego początku. W jedynce był takim chłopaczyną co rozwala wszystko i prawie niczym się nie martwi, w dwójce już poważnym policjantem który miał baaardzo pesymistyczny stosunek do życia(głownie dlatego, że rodzinkę mu tymtyrymtym), a teraz trójka gdzie pewnie będzie takim dzadem z bolącymi stawami, który będzie szukał spokoju i będzie korzystał raczej z osłon/podstępów/skradania/(a nie z latania w płaszczyku między osłonami) by zabić/cokolwiek zrobić/ z Tym Specjalnym Kimś. Czekam
    • deebo23 Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 16:26
      howereq naprawde sądzisz, ze nowy max bedzie korzystał z osłony/podstępów? ja myśle ze to bedzie totalna masakra z jego strony, nic mu nie bedzie zalezało i bedzie rozwalał wszytskich az miłosmile
    • bubu1337 Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 18:36
      A niech mi spróbują zrobić z Maxa skradankę... ZABIJĘ!!
    • hellium Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 19:28
      a wszystko zaczeło się od Sneyka z mgs i nastała moda na starych weteranów z bolącym kręgosłupemsmilesnake, fisher teraz max jak myślicie kto następny. może Dukesmile?
    • howereq Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 19:40
      Nie chodziło mi o to, że zrobią z niego skradankę, ale o to, że człek to już strudzony i poturbowany tak więc nie będzie się wpierdzielał w sam środek zawieruchy smile.
    • don_wroc_love Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 19:45
      na skradankę nie ma raczej szans smile
      ale zabawa z osłonami a'la Gears jest raczej wielce prawdopodobna - i W TO MI GRAJ! smile
    • todraf Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 20:33
      Mam nadzieję, że wyjaśnią od czego wyłysiał i ile czasu spędził w pakerni.
    • bubu1337 Re: Max Payne się stoczył 10.06.09, 23:55
      Po takich "przygodach" myślę, że też bym wyłysiał wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka