doomny 11.06.09, 11:21 Jak zwykle software Sony do dupy się nadaje. Kiedy będzie mp3 podczas gry na obu platformach i masa innych opcji?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darth_raven Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 11:36 zapewne (znowu) głównym powodem będzie wprowadzenie nowych zabezpieczeń antypirackich W sumie nie mam nic przeciwko, bo najważniejsze funkcje PSP (gry, gry i jeszcze raz gry)już ma Odpowiedz Link Zgłoś
ilovegames Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 11:52 Raczej bedzie miec... Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 12:14 Nie wiem jak na PSP ale na PS3 te updejty to jakaś porażka w porównaniu z tym co jest na X360 ;] nauczyli by się od konkurencji ;] Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 12:42 Kolejny dupny soft. Amatorskie są 100x lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
arczx360 Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 13:05 Tak to każdy płakał nad europejskim blogiem ps. A jak jest to co? Dupa! I tak używa się (źródło...) amerykanskiego. Porażka Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 13:06 rofl a co to za różnica skoro nius ten sam ? Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 13:12 Soft to odpowiedź Sony na złamane dotychczas wszystkie PSP Jednak wysililiby się trochę i dali coś, co by przyciągnęło graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 13:39 argeth-->O ile wiem ostatniej wersji oprogramowania hakerzy jeszcze nie zlamali.Popraw mnie, jesli sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 13:50 @czezare_pl Nie złamali, znaczy odpalili Homebrew i tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 15:29 Złamali, nie jest to zdaje się pełny soft nieoficjalny, ale pozwala uruchamiać pliki iso z karty oraz ripy gier PSX. Jak dla mnie wersja pełnoprawna to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 12.06.09, 10:27 jeszcze nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
ibisal Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 12.06.09, 12:36 loczyn, o czym ty piszesz? dawno dawno temu dark alex spreparował soft do dopalania obrazów z karty, a za nim poszły kolejne grupki, teraz jest do wyboru do koloru, ostatni zmodyfikowany soft to zdaje się 5.00... Odpowiedz Link Zgłoś