Dodaj do ulubionych

Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP do...

11.06.09, 11:21
Jak zwykle software Sony do dupy się nadaje. Kiedy będzie mp3 podczas gry na obu platformach i masa innych opcji?!
Obserwuj wątek
    • darth_raven Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 11:36
      zapewne (znowu) głównym powodem będzie wprowadzenie nowych zabezpieczeń antypirackich tongue_out
      W sumie nie mam nic przeciwko, bo najważniejsze funkcje PSP (gry, gry i jeszcze raz gry)już ma smile
    • ilovegames Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 11:52
      Raczej bedzie miec...
    • hansatan Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 12:14
      Nie wiem jak na PSP ale na PS3 te updejty to jakaś porażka w porównaniu z tym co jest na X360 ;] nauczyli by się od konkurencji ;]
    • loczyn Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 12:42
      Kolejny dupny soft. Amatorskie są 100x lepsze.
    • arczx360 Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 13:05
      Tak to każdy płakał nad europejskim blogiem ps. A jak jest to co? Dupa! I tak używa się (źródło...) amerykanskiego. Porażka
    • hansatan Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 13:06
      rofl a co to za różnica skoro nius ten sam ?
    • argeth Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 13:12
      Soft to odpowiedź Sony na złamane dotychczas wszystkie PSP wink Jednak wysililiby się trochę i dali coś, co by przyciągnęło graczy.
    • czezare_pl Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 13:39
      argeth-->O ile wiem ostatniej wersji oprogramowania hakerzy jeszcze nie zlamali.Popraw mnie, jesli sie myle.
    • loczyn Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 13:50
      @czezare_pl
      Nie złamali, znaczy odpalili Homebrew i tylko tyle.
    • argeth Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 11.06.09, 15:29
      Złamali, nie jest to zdaje się pełny soft nieoficjalny, ale pozwala uruchamiać pliki iso z karty oraz ripy gier PSX. Jak dla mnie wersja pełnoprawna to tylko kwestia czasu.
    • loczyn Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 12.06.09, 10:27
      jeszcze nie pozwala smile
    • ibisal Re: Już niedługo aktualizacja oprogramowania PSP 12.06.09, 12:36
      loczyn, o czym ty piszesz? dawno dawno temu dark alex spreparował soft do dopalania obrazów z karty, a za nim poszły kolejne grupki, teraz jest do wyboru do koloru, ostatni zmodyfikowany soft to zdaje się 5.00...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka