Dodaj do ulubionych

gameplay Gothic 4

IP: *.static.tvk.wroc.pl 12.06.09, 19:03
Witam smile
Ostatnio przeglądając filmiki na youtube wpadłem na gameplay z gothica 4 (www.youtube.com/watch?v=MYyQ5R_S0ss oraz www.youtube.com/watch?v=Y0PIlQtThgg). Na gamecorner tego nie widziałem (pooprawcie, jeśli się mylę). Ja mam mieszane uczucia, bo z jednej strony piękna grafika, ale z drugiej wątpię, żeby udało się odbudować klimat 1 i 2 części. A wy co myślicie?
Obserwuj wątek
    • own3d1n1 Gothic 16.06.09, 09:20
      Już teraz wygląda jak Crysis, a fireball? Coś niesamowitego. big_grin Tylko te combosy? W
      Gothicu? No cóż, nie ważne. Gra wygląda mistrzowsko. Czekamy na koniec 2009. smile
    • mathiuss Re: gameplay Gothic 4 16.06.09, 11:40
      Ja mysle ze wstawianie linkow w nawiasach powoduje, ze sa one nieprawidlowe i ze
      owe nawiasy trzeba nastepnie usuwac smile
      Aby ulatwic uzytkownikom obsluge proponuje nie wstawiac linkow w nawiasach, lub
      tez oddzielac spacja konce linku od nawiasu wink
      A co do tematu- nigdy Gothica nie lubilem i nic sie w temacie nie zmienilo.
      Grafika ladna w czworce, ale styl rozgrywki sie nie zmienil, pewnie znow bedzie
      nudna fabula o ratowaniu czegostam, znow fantasy na ktore mam uczulenie, bo ilez
      mozna. No i ciekawe jak bedzie z bugami (trojka to byla masakra w tym wzgledzie).
      Raczej odpuszcze sobie ta pozycje.
    • Gość: Ander Re: gameplay Gothic 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 22:02
      Ja równiez nie wiem co to z gothic 4 będzie gothic 1 i 2 były najlepsze 3 tez mi sie
      podobała ja osobiscie nie odczułem tyle błenduw o którym niektórzy muwili ze było masa
      błędów a jesli chodzi o zmierzch boguw by było wszystko ok gdyby nie te bugi chociaz
      zagrac szło i sie przyjemnie grało chociaz muwili ze jest płynniejszy od 3 to chyba nie
      mieli racji bo gothic 3 mi chodził na full i sie nie tło czasami a w ZB tło się momentami tak
      ze wścieklizny szło dostac devil A jeśli chodzi o 4 teraz to juz będzie coś innego nie te
      gothic i nie ten klimat ta sama historia a inna gra ja tak uwazam. indifferent teraz albo zrobiom
      coś ciekawego albo kompletnie zniszczą gothica i stracą fanów dopiero dowiemy się o
      tym jak to wyjdzie i w to pogramy jeden jaki jest minus nadchozącego gothica tak samo
      jak risen to to ze nie będzie w pełni po polsku inaczaj gra sie w pełną polską wersje a
      inaczej w angielską powinni spolszczyc w pełni napisy i dialogi i znaczniej przyjemniej
      będzie sie grało smile nie wiem który idiota wpad na taki pomys zeby tego nie spolszczyc w
      pełni tylko napisy chcą dac po polsku to juz nie bedzie to samo uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka