gandalftheblack 13.06.09, 13:31 A co z wersją na PS3, że się zapytam? Poszła na hajsi i Europa jej nie dostanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xbox-maniak Re: Trailer: Tales of Vesperia 13.06.09, 14:31 Ja się cieszę że w ogóle się u nas pojawi. Strasznie mnie kręci Star Ocean 4 ale trzymam kaskę na ToV. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Trailer: Tales of Vesperia 13.06.09, 16:03 to tak jak ja, xbox-maniak Oby uszło dorwać na allegro za max 150 zyla Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Trailer: Tales of Vesperia 13.06.09, 16:10 jak ktos ma dylemat, co brac - vesperie, czy SO, to z calego serca polecam ToV strasznie zawiodlem sie na Star Ocean - nudna fabula (jestem na drugiej plycie), slabe postacie i tragiczny voice acting z plusow - bardzo ladna oprawa i tradycyjnie juz, swietny system walki Odpowiedz Link Zgłoś
heluss Re: Trailer: Tales of Vesperia 13.06.09, 20:11 mnie demo ToV wręcz zniechęciło Niestety dziś japońskie tytuły nie wnoszą już tyle w świat gier co jeszcze kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś