Dodaj do ulubionych

Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves

• opiart Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:00
      Witam! Może wiecie czy Uncharted 2 wyjdzie na Xbox 360?
      Jak zobaczyłem tą grę to trochę zacząłem żałować że nie mam PS3.
    • luk4sho-pl Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:01
      Jaaaaaaasne.... Typowa wypowiedz wyssana z palca od fanboja Xa. Najpierw mowi ze gra to nic nadzwyczajnego a pozniej ze mu PS3 padlo tongue_out Normalnie Combo jakby nie patrzec
    • qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:01
      @kac309 - oddaj na gwarancje smile albo do naprawy.

IMHO oddalbym wiele za mozliwosc przetestowania tej bety uncertain z tego co czytam to kawal dobrego funu...
    • kac309 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:12
      "Jaaaaaaasne.... Typowa wypowiedz wyssana z palca od fanboja Xa. Najpierw mowi ze gra to nic nadzwyczajnego a pozniej ze mu PS3 padlo tongue_out Normalnie Combo jakby nie patrzec"

Nie napisalem, ze gra to nic nadzwyczajnego. Wrecz przeciwnie, wciaga bardziej niz GoW1/2, ktory mi do gustu srednio przypadl. Jesli komentarz odnosnie grafiki i to, ze padla mi konsola odbierasz jako fanboyski atak i scieme to juz nie moj problem.

@qsay moge sie z toba podzielic moim kontem USA, moze da sie sciagnac bete.

Co do mojej konsoli: www.youtube.com/watch?v=W4rKPlTveTk
    • beniamin.durski Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:18
      @opiart: Nie wyjdzie, bo robi je wewnętrzne studio Sony.
    • luk4sho-pl Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:24
      No dobra troche sie zagalopowalem wink Jednak nie kazdy jest taki chamski. To chyba dlatego ze tak usilnie chcialem sie dostac do bety a sie nie udalo i teraz CI zazdroszcze bo mi na niej zalezalo
    • qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:29
      @kac309 - jakbys moglbyc tak mily ^^ jak cos moj mail to qsayek@gmail.com
      co do usterki to czytalem gdzies chyba, ze to od pzegrzania cella (ale reki uciac sobie nie dam)

@emiel - U2 ma mozliwosc zrzutu filmikow i screenow? bo widze ze to filmiki by you smile
    • beniamin.durski Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:34
      @qsay: Posiada jakąś możliwość zgrywania filmików, ale jest ona w becie wyłączona.
    • kac309 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:34
      @qsay - poszło smile
    • qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:40
      @emiel - to jak zrzuciles te filmiki suspicious ?? bo widzialem ze to ty na nich szpilasz (przynajmniej ten pierwszy)

@kac309 - dziex smile napisze czy sie uddalo smile
    • toread Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:49
      qsay: mamy swoje sposoby ;>
    • qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:53
      nie watpie tongue_out ale chcialbym chociaz fragment tajemnicy bo czasem tez chcialo by sie cos zrzucic tongue_out

@kac309 - napisalem ci maiala, ale juz moge powidziec ze leci ^^
    • armagedon1234 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:55
      a tak z innej beczki ma ktoś jeszcze bete? Bo szukam ludzi do gry.
    • kac309 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:58
      @qsay - dobrze, przynajmniej sie nie zmarnuje.
    • j_uk_dev Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 14:32
      @qsay, za pomocą video capture card/device zrzucili filmiki wink Ja zrzucałem do niedawna za pomocą Digitus ( to takie małe na USB, oferuje wejścia dla jakości SD ). Od niedawna mam HD PVR, który też jest na USB, więc spokojnie działa z laptopem, ale zgrywa w HD ( 720p/1080i ). Jak chcesz nagrywać gameplay z konsoli, to musisz kupić coś jak ten sprzęt wink

Co do bety U2, to spodobała mi się. Co prawda multi nie zachwycił tak bardzo, ale beta pozwoliła chociaż zapoznać się, jaki poziom techniczny zaoferuje pełna gra, a ten jest bardzo wysoki.
    • luk4sho-pl Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 14:49
      Znalazby sie moze ktos kto moglby udostepnic bete do pobrania? Konto czy cos w tym stylu. Strasznie mi na tym zalezy. Bylbym bardzo wdzieczny
    • qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 14:50
      dupa blada tongue_out pojawia mi sie komunikat "This content cannot be accessed on your account" uncertain wiec tak czy siak dzieki kac309 za zyczliwosc smile
    • kac309 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 15:33
      @qsay - poczekaj 24h, bo wsyalem wczesniej jeszcze jednemu koledze moje konto.
      Beta najprawdopodobniej ma 24 godzinne zabezpieczenie, tak jak gry z PSN.
    • qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 15:46
      aha.. czyli jutro o tej godzinie powinnem moc zagrac ^^ warto czekac mam nadzieje tongue_out
    • dragonow20 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 15:51
      Zeby beta działała musisz miec jego konto na swojej konsoli i gdy ściągniesz bete instalujesz na jego koncie, potem dopiero przekierowujesz sie na swoje konto i tam możesz grać do woli. Pamiętaj do puki masz jego konto na swojej PS3 będziesz mógł grać, bo jak wykasujesz jego konto nie zagrasz juz.
      • cypisek.com Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 16:01
        "do puki"?
        co to znaczy "do puki"?
    • qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 18:14
      dzieki dragonow20 i tobie kac309 najbardziej ^^ wlasnie szpilam smile
    • mi-go Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 19:05
      Dla mnie to najbardziej oczekiwany tytuł na ps3. Moim zdaniem już jedynka była lepsza od pierwszej części Gyrosków, które też mi się podobały. Grafika w singlu będzie sporo lepsza niż ta z online. To normalne.
      U2, HR i GoW3. Na te gry czekam z wywieszonym ozorkiem.
    • qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 19:13
      po polgodzinnej zabawie moge powiedziec ze nieziemsko miodne smile nie gralem w GeOW2 wiec nie mam porownania ale i tak jest slodziutko smile jest pare bladzikow ale przeciez to beta smile
      @mi-go - zapomniales o Last Guardian tongue_out
    • mi-go Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 20:07
      racja zapomniałem smile Pewnie o kilku innych także wink
    • mi-go Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 20:22
      www.youtube.com/watch?v=ZkWffCtdJqM&eurl=http%3A%2F%2Fwww.ps3team.pl%2Fforum%2Findex.php%3Ftopic%3D3835.0&feature=player_embedded

Tutaj macie linka do 10 minut gameplaya z singlepayera. Nic dodać, nic ująć MASAKRA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka