opiart Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:00 Witam! Może wiecie czy Uncharted 2 wyjdzie na Xbox 360? Jak zobaczyłem tą grę to trochę zacząłem żałować że nie mam PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pl Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:01 Jaaaaaaasne.... Typowa wypowiedz wyssana z palca od fanboja Xa. Najpierw mowi ze gra to nic nadzwyczajnego a pozniej ze mu PS3 padlo Normalnie Combo jakby nie patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:01 @kac309 - oddaj na gwarancje albo do naprawy. IMHO oddalbym wiele za mozliwosc przetestowania tej bety z tego co czytam to kawal dobrego funu... Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:12 "Jaaaaaaasne.... Typowa wypowiedz wyssana z palca od fanboja Xa. Najpierw mowi ze gra to nic nadzwyczajnego a pozniej ze mu PS3 padlo Normalnie Combo jakby nie patrzec" Nie napisalem, ze gra to nic nadzwyczajnego. Wrecz przeciwnie, wciaga bardziej niz GoW1/2, ktory mi do gustu srednio przypadl. Jesli komentarz odnosnie grafiki i to, ze padla mi konsola odbierasz jako fanboyski atak i scieme to juz nie moj problem. @qsay moge sie z toba podzielic moim kontem USA, moze da sie sciagnac bete. Co do mojej konsoli: www.youtube.com/watch?v=W4rKPlTveTk Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:18 @opiart: Nie wyjdzie, bo robi je wewnętrzne studio Sony. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pl Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:24 No dobra troche sie zagalopowalem Jednak nie kazdy jest taki chamski. To chyba dlatego ze tak usilnie chcialem sie dostac do bety a sie nie udalo i teraz CI zazdroszcze bo mi na niej zalezalo Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:29 @kac309 - jakbys moglbyc tak mily ^^ jak cos moj mail to qsayek@gmail.com co do usterki to czytalem gdzies chyba, ze to od pzegrzania cella (ale reki uciac sobie nie dam) @emiel - U2 ma mozliwosc zrzutu filmikow i screenow? bo widze ze to filmiki by you Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:34 @qsay: Posiada jakąś możliwość zgrywania filmików, ale jest ona w becie wyłączona. Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:34 @qsay - poszło Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:40 @emiel - to jak zrzuciles te filmiki ?? bo widzialem ze to ty na nich szpilasz (przynajmniej ten pierwszy) @kac309 - dziex napisze czy sie uddalo Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:49 qsay: mamy swoje sposoby ;> Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:53 nie watpie ale chcialbym chociaz fragment tajemnicy bo czasem tez chcialo by sie cos zrzucic @kac309 - napisalem ci maiala, ale juz moge powidziec ze leci ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon1234 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:55 a tak z innej beczki ma ktoś jeszcze bete? Bo szukam ludzi do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 13:58 @qsay - dobrze, przynajmniej sie nie zmarnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 14:32 @qsay, za pomocą video capture card/device zrzucili filmiki Ja zrzucałem do niedawna za pomocą Digitus ( to takie małe na USB, oferuje wejścia dla jakości SD ). Od niedawna mam HD PVR, który też jest na USB, więc spokojnie działa z laptopem, ale zgrywa w HD ( 720p/1080i ). Jak chcesz nagrywać gameplay z konsoli, to musisz kupić coś jak ten sprzęt Co do bety U2, to spodobała mi się. Co prawda multi nie zachwycił tak bardzo, ale beta pozwoliła chociaż zapoznać się, jaki poziom techniczny zaoferuje pełna gra, a ten jest bardzo wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pl Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 14:49 Znalazby sie moze ktos kto moglby udostepnic bete do pobrania? Konto czy cos w tym stylu. Strasznie mi na tym zalezy. Bylbym bardzo wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 14:50 dupa blada pojawia mi sie komunikat "This content cannot be accessed on your account" wiec tak czy siak dzieki kac309 za zyczliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 15:33 @qsay - poczekaj 24h, bo wsyalem wczesniej jeszcze jednemu koledze moje konto. Beta najprawdopodobniej ma 24 godzinne zabezpieczenie, tak jak gry z PSN. Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 15:46 aha.. czyli jutro o tej godzinie powinnem moc zagrac ^^ warto czekac mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
dragonow20 Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 15:51 Zeby beta działała musisz miec jego konto na swojej konsoli i gdy ściągniesz bete instalujesz na jego koncie, potem dopiero przekierowujesz sie na swoje konto i tam możesz grać do woli. Pamiętaj do puki masz jego konto na swojej PS3 będziesz mógł grać, bo jak wykasujesz jego konto nie zagrasz juz. Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.com Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 16:01 "do puki"? co to znaczy "do puki"? Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 18:14 dzieki dragonow20 i tobie kac309 najbardziej ^^ wlasnie szpilam Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 19:05 Dla mnie to najbardziej oczekiwany tytuł na ps3. Moim zdaniem już jedynka była lepsza od pierwszej części Gyrosków, które też mi się podobały. Grafika w singlu będzie sporo lepsza niż ta z online. To normalne. U2, HR i GoW3. Na te gry czekam z wywieszonym ozorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 19:13 po polgodzinnej zabawie moge powiedziec ze nieziemsko miodne nie gralem w GeOW2 wiec nie mam porownania ale i tak jest slodziutko jest pare bladzikow ale przeciez to beta @mi-go - zapomniales o Last Guardian Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 20:07 racja zapomniałem Pewnie o kilku innych także Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Wrażenia: Beta Uncharted 2: Among Thieves 14.06.09, 20:22 www.youtube.com/watch?v=ZkWffCtdJqM&eurl=http%3A%2F%2Fwww.ps3team.pl%2Fforum%2Findex.php%3Ftopic%3D3835.0&feature=player_embedded Tutaj macie linka do 10 minut gameplaya z singlepayera. Nic dodać, nic ująć MASAKRA! Odpowiedz Link Zgłoś