Dodaj do ulubionych

polygadka #94

• mi-go Re: polygadka #94 23.06.09, 02:05
      Trochę to chaotyczne było. Najpierw zachwyty nad x'em potem zaraz o exach od Sony. potem tekst, który mnie rozbawił. Xbox ma Protoype, a Ps3 mam Prototype i Infamous, a Toro na to 2 : 1 dla xbox'a... Ja tam wolę mieć 2 gry niż jedną do wyboru. Nie chcę jakoś strasznie bronić ps3 ale są na niej gry multi , które wyglądają lepiej np. wspominany Prototype.
      Mówienie też, o ps3 właściwie tylko w kontekście Flowera czy ratcheta, pomijając stosy innych gier only on ps3 też wydaję się dziwne. Dla mnie jako dla gracza najważniejsze są gry, a tu Sony ma zarówno wszystkie multiplatformery jak i zajebiste exy. do których jak sama ekipa prowadząca stwierdziła Ms startu nie ma. Kwestia pada to Imo też rzecz gustu. Nie powiem pad od xbox'a bardzo mi pasuje ale po dołączeniu Giotecków do DS3 to ten pad razem z funkcją wibracji i sixasa wygrywa w mojej opinii.
      Do dziwnych rzeczy czasem się w podcaście "czepicie" i drążycie temat , który tak na prawdę nie ma zupełnie znaczenie dla większości graczy. Natal'e i różdżki czy samo-przechodzące się gry to Imo kupa shitu. Ja chcę Miodnych, ciekawych i świetnie wyglądających produkcji. Ich sprzedaż na świecie mnie zupełnie nie interesuje.
      pozdro
    • mulin303 Re: polygadka #94 23.06.09, 07:57
      Faktycznie za dużo o I-phonie(jak zwykle zresztą)Dajcie spokój z tymi popierdółkami i dajcie więcej czasu dużym produkcją,bo wbrew pozorom ich nie brakuje.Piotr,ja rozumiem że się ekscytujesz i szybko mówisz,ale proszę,odchrząkaj częściej,bo głos Ci skrzypismile
      Ogólnie dobra i długa(co mi jak najbardziej pasuje)Poly.Co do jakości nie mam większych zastrzeżeń(ipodwink
      Ale żeby nie było za różowo"La resistance" znów lepsi.Dostają ode mnie więcej punktów za humor i talent oratorski Rysława(respect)
    • twardybidon Re: polygadka #94 23.06.09, 11:30
      Anno wychodzi też na konsole, na Wii i DS w jakiejś zmienionej wersji.

Z wydaniem Ghostbusters pomyliliście zupełnie. Sony wydaje grę w Europie i w to w Europie nie ma wersji na X360. W USA Atari wydaje obydwie wersje równolegle (już wyszły) i wersja na X360 jest bez blokady regionalnej.
    • pagrab Re: polygadka #94 25.06.09, 03:15
      Całkowicie zgadzam się z Torreadem co do oceny wynalazku Nintendo (samoprzechodzących się gier). Tym, którzy uważają, że to upadek gier, bo dawniej trzeba było użyć Google, wystarczy przyprowadzić kogoś, kto powie, że już to był upadek, bo dawniej trzeba było pójść do biblioteki, a potem znów znajdzie się ktoś, kto powie, że to upadek i dehumanizacja, bo dawniej tzeba było posłuchać starszyzny wioski, a potem znajdzie się ktoś, kto powie, że to upadek cywilizacji, bo dawniej trzeba było wszystko samemu przeżyć smile.
    • cube822 Re: polygadka #94 25.06.09, 23:07
      Podcast calkiem fajny , chodz 95 lepszy tongue_out Z glosnoscia na moim ipodzie nie mialem zadnych problemow wiec nie wiem o co wam chodzi. Cieszy mnie tez kacik iphone ,a do narzekaczy , czy tego chcecie czy nie jest to obecnie jedna z najszybciej rozwijajacych sie platform!! Ps. Czy Tadek naprawde musi wpierdzielac jakies orzeszki podczas nagrania?? Nie moze zrec podczas przerwy na jingla?? Kompletny brak szacunku dla sluchaczy , strasznie mnie to wkurzylo uncertain
    • ra85 Re: polygadka #94 01.07.09, 15:31
      A mnie odpowiada ten klimat luźnego spotkania kolegów i poprostu gadania o grach i branży...
    • meda11 Re: polygadka #94 06.07.09, 22:16
      Panowie, kiedy nowy podcast? Brakuje mi Waszych wywodów o wszystkim i o niczym big_grin
    • mtstar Re: polygadka #94 08.07.09, 23:35
      Bo Tadek na głodnego wpada, wiadomo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka