Dodaj do ulubionych

Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży

23.06.09, 22:12
W pore to podali, skoro juz dawno temu sprzedalem swojego F3 i skasowalem wszystkie sejwy. Z checia zagralbym w te wszystkie dodatki jakby wczesniej wyszly i ze wskazaniem na normalna forme (czyli pudelko), ale skoro tak, to pies ich tracal. Od poczatku zaczynac nie bede. Windows live i Cenega- epic fail. Nie chcecie naszej kasy, to nie.
Obserwuj wątek
    • furio123 Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży 23.06.09, 22:27
      Nie masz czego zalowac slyszalem ze te dodatki sa slabe
    • han_solo_79 Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży 23.06.09, 22:42
      Zawsze możesz wciągnąć GOTY. Mnie F3 ani ziębi ani grzeje, ale być może na GOTY się skuszę.
    • xarte Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży 23.06.09, 23:01
      fajnie fajnie
    • Gość: orzel Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 23:08
      Zastanawiam się właśnie nad kupnem Fallouta 3. Powiedzcie mi, warto ?
    • Gość: baton Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 23:10
      A w 6 DLC trzeba się będzie zmierzyć z szalonymi pedikiurzystami zagłady.
    • mathiuss Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży 23.06.09, 23:12
      furio123- tu nawet nie chodzi o poziom tych dodatkow (choc tez slyszalem ze do elity nie naleza) i zalowanie ze w nie nie zagram, bo jakbym chcial to bym piraty zassal i mial ich (producentow/wydawcow/marketingowcow) daleko. Chodzi o zasade. Przy kazdym oryginalnym kupionym przeze mnie produkcie kase ze mnie zdzieraja jakbym mieszkal na zachodzie, ale ze nie mieszkam, to traktuja mnie jak jak osobe drugiej kategorii i/lub zlodzieja, co ma przelozenie na wszelakie ceny i uslugi. I to mnie mocno wnerwia.

han_solo- pewnie i tak bym zrobil (z tym kupnem goty), ale mam na celowniku troche nowosci, a zwlaszcza klasykow do nadrobienia, i troche mi sie nie usmiecha stracic kilkanascie/dziesiat godzin, zeby jeszcze raz przechodzic to samo (F3 ukonczylem gdzies w styczniu). Niby nie musze miec levelu 20 aby zagrac w te dodatki, ale tak jakos sie przywiazuje do swoich postaci i jak juz cos robie, to staram sie porzadnie.
    • Gość: orzel Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 23:31
      ,,Nie mieszkam na zachodzie,, jakbym moją babcie słuchał, ceny są takie same wszędzie (mniej więcej) a to że mieszkasz tu gdzie mieszkasz nie czyni z Ciebie poszkodowanego.
    • Gość: kip Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 23:34
      A kiedy będzie Fallout 3: Zwierzaki ?
    • mathiuss Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży 24.06.09, 00:14
      orzel-> milo ze sie udzieliles, ale ceny nie sa wcale takie fajne, zreszta moze babcia ma racje. Poczekaj kilka lat i wtedy pogadamy.
    • han_solo_79 Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży 24.06.09, 00:38
      @orzel

Taa jasne, jak się porównuje średnią z Warszawy klepaną zresztą przez Pana Prezesa Który Musi Zarabiać Pół Bańki Inaczej Odejdzie to rzeczywiście niewiele nam zostało. Sorejszyn 70% społeczeństwa zarabia poniżej 4000 brutto (czyli mniej niż 1000 ojro) więc robi to różnicę.
    • Gość: pytajnik Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży IP: *.lewandow.net.pl 24.06.09, 01:06
      Czy to jeszcze jest RPG, czy już pospolita strzelanka?
    • deamon-pl Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży 24.06.09, 06:19
      Pytajnik 90% strzelana i marne 10% RPG .
    • Gość: sex Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 07:30
      sex
    • hezron Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży 24.06.09, 09:38
      @ deamon-pl -> bzdura. sa questy, jest podnoszenie poziomu postaci, sa dialogi z BNami, jest handel, jest spanie, jedzenie... jak to nie jest RPG to ciekawym wielce co Twoim zdaniem nim jest??

@ pytajnik -> powiedziałbym raczej ze to jest 50% strzelania i 50% czystego RPG
    • Gość: ktoś Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży IP: *.strazgraniczna.pl 24.06.09, 10:10
      deamon jak zwykle pieprzy bez sensu i składu. zapewne nie grał a się udziela...
    • Gość: tomm Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży IP: *.acn.waw.pl 24.06.09, 11:29
      Ale widzę że polska wersja tych dodatków jest jak Duke Nukem Forever...
      Polsce gratulujemy Cenegi...
    • ciastoludek Re: Fallout 3: Point Lookout już w sprzedaży 24.06.09, 11:33
      Dwulufowa strzelba już była tylko krótsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka