Gość: Raf Re: Narty w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.11, 22:35 Na tak zadane pytanie odpowiedź może być tylko jedna NIGDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinihtaa Re: Narty w Polsce 06.02.11, 12:07 taki jak tu? fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2605407,2,8,rasowy-sztruks.html Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: Narty w Polsce 06.02.11, 17:32 Jak na narty w Polsce to tylko Zakopane! Niezapomniane wrażenia .. trasa przejazdowa Zakopianka, do tego wszechobecny brak ludzi, spokój, długie trasy, wiele wyciągów, znakomita infrastruktura, niskie ceny i górski klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Narty w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.11, 19:25 no i najlepsza KOLEJKA w Polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Narty w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 10:54 dajcie spokój. W Polsce też warto jeździć na nartach. Wyskoki na pare dni rewelacyjnie wpływają na moją kondycję psychiczną. - Krynica - Czyli Jaworzyna. Gondola, 2 krzesła, kilka orczyków / pomy/ sa trasy niebieskie, czerwone i 1 czarna / całkiem fajna/:) Do tego miasto ze sporym urokiem - Zakopana - głównie jako baza wypadowa - Harenda, Witówski, Bukowina, Tatrzańska Łomnica, a jak będzie więcej śniegu to zawsze Kasprowy - byle nie w weekend - wyklinana przez Was Szklarska Poręba - nic nie zastąpi trasy zjazdowej tzw "ściany", wieje to wyskoczymy do Harrachova. najwyraźniej starzejecie się, tylko alpy, tylko dolomity, .... nudziarze. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Narty w Polsce 07.02.11, 11:11 dodam Czarną Górę Zieleniec Świeradów web ma rację na dzień, dwa - idealnie... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Narty w Polsce IP: *.ostnet.pl 07.02.11, 20:26 Wierchomla "Dwie Doliny", Jaworzyna Krynicka, zamiast Zakopanego WISŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Narty w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 20:40 Białka Tatrzańska,Jurgów,Czarna Góra. Odpowiedz Link Zgłoś
mojtus Re: Narty w Polsce 11.03.11, 13:50 Teraz to raczej po zimie ,ale jeszcze tydzień temu na nartach byliśmy na Kaszubach-Amalka,Przywidz,Trzepowo i Wieżyca-krótkie to ale i bliskie.....Może ktoś wie o planach Polanowa i reaktywowaniu tam wyciągu?Tego w Drawsku raczej nie polecam 2lata temu mało nie wyrywał rąk... Odpowiedz Link Zgłoś
redspawn13 Re: Narty w Polsce 08.02.11, 10:09 Polecam Beskid Niski, ja osobiście jeżdżę do Janskich Lazni wiem, ze to nie w Polsce ale serdecznie polecam. Natomiast odradzam Szklarską dużo ludzi wąskie trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
wodzenie_na_pokuszenie Re: redspawn 08.02.11, 14:35 www.cerna-hora.cz/zima/kamera.php?lang=1 wejdz w zakładkę "ubytovani" >> wszystko zależy czego szukasz i w jakim standardzie. Z górnej półki prawie zawsze będzie dostępny Hotel Omnia. Z tych przystępniejszych cenowo: Hotel Vladimir, Pension Martin, Pension Protez, Lucni Dum, Duncan, Loudvikova Bouda i wiele innych. Pozdrawiam WNP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Narty w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 10:21 tez polecam Krynicę :) byłam w ten weeknd - na Jaworzynie wcale nie było tłumów, wiele tras do wyboru - tam spędzalisśmy czas do godz. 15, potem przerwa i od 18 do 20 smigalismy na Azotach - tam już w ogóle pustki w tych godzinach więc było naprawde super :) spory minus Azotów - trzeba podejśc do wyciągu ok 500m..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia tylko wierchomla IP: *.tvk.torun.pl 13.02.11, 00:21 wlasnie wróciłam z wierchomli, wszedzie deszcz, a tam jak zawsze znakomite warunki.....a dzisiaj jak wyjeżdzałąm wielka snieżyca i mnóstwo sniegu.....na tym miejscu nie zawiodłam się od 5 lat, polecam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolski Re: tylko wierchomla IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 15:59 Super, wszędzie poza tym "blisko", znakomite autostrady, trasy superszybkie, bez dziur, fotoradarów, kto chce doleci samolotem, np. do Rzeszowa z każdego prawie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ah Re: Narty w Polsce IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.03.11, 09:00 W Polsce jeżdżę w Bieszczady. www.arlamow.pl/index.php?module=site&controller=site&catId=259&lang=pl kurtki narciarskie Odpowiedz Link Zgłoś