edycja_kopiuj_wklej 24.06.09, 08:49 Musze wrocic na piatek do wawy, wiec z rana jakies zlecenia przenisienia moge wykonac o ile dragon bedzie dzialal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: Zawracanie glowy na piatek 24.06.09, 08:52 ja Ci na razie nie zawracam głowy aleeee jak wrócisz na stałe,to bede miała prośbe Odpowiedz Link Zgłoś
rennya napisałabyś lepiej 24.06.09, 08:57 jak Ci się wypoczywa, a nie tylko o zawracaniu głowy Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: napisałabyś lepiej 24.06.09, 10:05 kurcze, głupio mi tak zawracać głowę jako pierwsza, ale chyba muszę... wybaczysz? chodzi o przeniesienie wiosennego jajka z kota vifxen na Rodzinę Dziwadeł. Będziemy Ci obie bardzo dźwięczne i wakacjuj dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: napisałabyś lepiej 25.06.09, 10:59 vifxen napisała: > kurcze, głupio mi tak zawracać głowę jako pierwsza, ale chyba > muszę... wybaczysz? > chodzi o przeniesienie wiosennego jajka z kota vifxen na Rodzinę > Dziwadeł. Będziemy Ci obie bardzo dźwięczne > i wakacjuj dalej! O! Dokładnie o to chodzi! Hasło wysyłam Ci zaraz na pocztę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr "a ja, jezeli Pani pozwoly z przyjemnością" 24.06.09, 10:25 pozawracam głowę Na Smokach martusi2 i smokach martusi w sumie są 3 czarne alty: baaardzo proszę na jednego Loolę, jednego dla Mariolki i jednego dla Vifxen. Na violladamore jest alt kamienny tez dla Vifxen. dziękuje bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni ja mam prośbę :) 24.06.09, 22:03 Bardzo proszę o przeniesienie zielonego alta z konta kasiaczek82 na konto promyczek (hasło do kasiaczek82 wysłałam Ci na gazetowego). Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: ja mam prośbę :) 25.06.09, 12:59 Nic się nie stało - łatwo przyszło, łatwo poszło Może następnym razem się uda Dzięki za fatygę i miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: ja mam prośbę :) 25.06.09, 14:09 Tylko sie nie rozmnazaj. Za "straty moralne" cos jutra z rana postaram sie podrzucic Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: ja mam prośbę :) 26.06.09, 11:20 Jejku, dziękuje bardzo Taki miły prezent w środku ciężkiego dnia pracy Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Ja mam wielką prośbę 25.06.09, 10:57 O przeniesienie jakiegokolwiek wiosennego jajka lub pisklaka na konto mojego dziecka. Vifxen już się zaofiarowała, że odda, mam nadzieję, że do tego czasu jeszcze nie dorośnie.(tzn wiosenny, nie vifxen) Konto młodego jest TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Ja mam wielką prośbę 25.06.09, 11:03 senseeko napisała: > O przeniesienie jakiegokolwiek wiosennego jajka lub pisklaka na konto mo > jego dziecka. > Vifxen już się zaofiarowała, że odda, mam nadzieję, że do tego czasu jes > zcze nie dorośnie.(tzn wiosenny, nie vifxen) > Konto młodego jest TUTAJ (i to jest właśnie ta Rodzina Dziwadeł) Jeśli hasło nie dotarło, to daj znać - jakaś dziwna ta poczta, zawsze wysyłałam przez program pocztowy, ale nie mam tu swojego kompa, stąd wątpliwość czy aby wszystko dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Ja mam wielką prośbę 25.06.09, 12:10 mojemu jajku 2 dni zostały, zachmurkowałam je i generalnie gotowe do wzięcia czeka na nowego właściciela Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Edycja 25.06.09, 18:38 nie wiem czy u mnie zrobi sie miejsce... jakby co to mogłabys zamrozic tego szczurka brązowego? bo wtedy czarny alt sie zmieści... No i te czarne alty tak jak było: dla Mariokli i Vifxen i złapałam kamiennego na Martusię2 to prosze daj go Tetraa... dziekuje bardzo. te czarne sa zachmurzone coby nie rosły Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Edycja 26.06.09, 09:56 dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Gdyby Ci starczyło czasu... 25.06.09, 19:57 To mój mały farciarz proponuje transakcję wymienną: Chętnie odda już trochę podhodowany budyń z sokiem: za jakieś ciekawe jajco lub piskle, albo za tego: , który na razie jest na moim koncie. Jeśli nikt nie reflektuje na budyń, to można budyń wypuścić.(ja go nie chcę, ale kamyczka mogę oddać i tak) Jeśli chodzi o mnie to mogę kamiennego oddać młodemu lub komuś innemu, ale jeśli nikt nie reflektuje, to niech na koncie na razie zostanie. A jeśli nie będziesz miała dość czasu, to zajmij się pilniejszymi przenosinami. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Gdyby Ci starczyło czasu... 25.06.09, 21:56 A mozesz wyrazniej napisac, co chesz, bo za cholebcie nie wiem co ja mam zrobic. Cos przeniesc, cos zlapac, czy to do mnie, czy tak ogolnie rzucilas haslo do innych foremek. Bardzo prosze o jasne wyrazanie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Gdyby Ci starczyło czasu... 26.06.09, 09:21 edycja_kopiuj_wklej napisała: > A mozesz wyrazniej napisac, co chesz, bo za cholebcie nie wiem co ja mam zrobic > . > Cos przeniesc, cos zlapac, czy to do mnie, czy tak ogolnie rzucilas haslo do > innych foremek. tyz nie czaje o co biega Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Gdyby Ci starczyło czasu... 26.06.09, 10:16 edycja_kopiuj_wklej napisała: > A mozesz wyrazniej napisac, co chesz, bo za cholebcie nie wiem co ja mam zrobic > . > Cos przeniesc, cos zlapac, czy to do mnie, czy tak ogolnie rzucilas haslo do > innych foremek. > Bardzo prosze o jasne wyrazanie sie... Chodzi mi o to że kamyczek i baloniarz z mojego konta mogą być do wzięcia gdyby ktokolwiek wyraził taką chęć. Takoż budyń z sokiem z konta młodego. Tyle że młody chcialby przy okazji upiec wlasną pieczen tzn za oddanie budyniu dostać albo mojego kamyczka, albo coś innego ciekawszego. Jeśli mozesz przenieść kamyczka ode mnie do niego to dobrze, a jak nie masz czasu, to odpuść. Jeśli natomiast masz coś wolnego ciekawszego niż kamyczek, to przenieś to zamiast kamyczka na konto młodego (aby zwolnić miejsce trzeba stamtąd zabrać budyń) Jeśli nic nie będziesz przenosić, to wypuścić oczywiście możemy sami i nie będziemy Cię w tej kwestii fatygować. Czy teraz jaśniej, czy dalej plączę? (piszę dopiero dziś, bo wczoraj net mi padl) Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Gdyby Ci starczyło czasu... 26.06.09, 17:53 ojej chciałam serdecznie podziękować za ślicznego młodego alta, ale nie wiem, czy nie zaszła jakaś pomyłka, bo dostałam alta altowego (tego leżącego) a wydawało mi się, że ktoraś koniecznie chciała go zamrozić.. łiii, strasznie się cieszę, one są taakie śliczne Odpowiedz Link Zgłoś