Dodaj do ulubionych

Demo ArmA 2

IP: *.as.kn.pl 26.06.09, 13:04
Co jest, jeszcze nie daliscie newsa o Jacksonie?! surprised
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Demo ArmA 2 IP: *.as.kn.pl 26.06.09, 13:07
      już niebawem z pewnościa takowe zobaczymy..
    • d_pawel Re: Demo ArmA 2 26.06.09, 13:07
      gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6759917,Michael_Jackson_nie_zyje.html
    • adic83 Re: Demo ArmA 2 26.06.09, 13:39
      Da się jakoś w tym cholerstwie wyłączyć przyspieszanie, czy tam wygładzanie myszy???

Toć grać się nie da.

Nie grałem nigdy w jedynkę arma, ale jestem b. pozytywnie zaskoczony- przede wszystkim animacja biegu, czy normalnego chodu, celowania, wstawanie, kucanie- wszystko cacy. Każda gra tak powinna się ruszaćsmile No i ta grafa.

Tylko ta mysz... no kicha!
    • adic83 Re: Demo ArmA 2 26.06.09, 13:40
      No i polecam szybciutkie mirrory:
      www.techpowerup.com/downloads/1437/ArmA_2_Demo.html

Cholerna mycha, no!
    • sad-hu Re: Demo ArmA 2 26.06.09, 13:49
      kurde, a ja jestem całe wakacje na wyjeździe służbowym i mam tu tylko słabiutkiego notebooka crying
    • mis_iu Re: Demo ArmA 2 26.06.09, 14:09
      Myślałem, że to to ma wyższe wymagania, no chyba, że tylko na "papierze" tak strasznie nie wygląda ;D.
    • pakin24 Re: Demo ArmA 2 26.06.09, 14:26
      Miałem okazję przetestować niemiecką pełną wersję(ale z patchem 1.02 czyli taką jak europejską ;]). Na początek o sprawach technicznych. Jako gra przeznaczona na większe bitwy z udziałem wielu graczy lub/i jeszcze więcej botów (AI) trochę zawiodła mnie optymalizacja. Gra powinna być mocno zoptymalizowana pod względem wielkich bitw, a razem z tym lagów i wahania klatek. Gameplay... jako symulator pola bitwy sprawuje się bardzo dobrze. Mimo niemałej ilości bugów w samej rozgrywce jak np. strzelanie przez niektóre elementy otoczenia, małe wypadki z pojazdami itp. to odwzorowanie gry jako pola bitwy stoi na wysokim poziomie. Sam gracz jako żołnierz może dobrze wczuć się, że jest na wojnie i bierze udział w akcji poprzez siedzenie w tyle BRDM-u i rozglądaniu oraz przypatrywaniu się świetnie odwzorowanemu wnętrzu tego jak i wielu innych pojazdów. Gra według mnie po wyeliminowaniu większości drobnych błędów w multiplayerze będzie idealną grą dla graczy, którzy lubią duże bitwy z rzeczywistym odwzorowaniem mechanizmu walki. Jednakże to nie gra dla każdego.

Wiele ludzi popsuło opinie tej grze z powodu jej poprzedniej części. Zaspamowali oni wszędzie gdzie się dało, że ta gra jest "blee", "jest taka sama jak jedynka", "nie da się w grać".

Poza tym tak jak pisałem to nie jest gra dla wszystkich. W tej grze nie ma bohaterów. Jeśli nie będziesz liczył na swoją drużynę to sam nic nie zdziałasz. W to nie da się grać w pojedynkę. Tutaj nie zrobisz "rusha" i zabijasz po kolei z noża 50 osób, a po tym jeszcze rozstrzelasz kolejne 100... To jest gra taktyczna, a nie arcade.
    • Gość: lol Re: Demo ArmA 2 IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 14:30
      tu piszecie o demo a na torrentach juz od paru dni jest pełna wersja LOL
    • Gość: Ivan Re: Demo ArmA 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 14:42
      Sam jesteś lol. Ile waży demo?
    • Gość: miszakis Re: Demo ArmA 2 IP: *.pbpolsoft.com.pl 26.06.09, 14:57
      demo waży sporo - 2,8 giga. ale zasysam dzielnie czekając. jeszcze 2h...
    • tyskaczpl Re: Demo ArmA 2 26.06.09, 17:22
      ja targam tą gierke przez STEAM ...zobaczymy czy giera bedzie warta zakupu full'a smile
    • Gość: RaVek Re: Demo ArmA 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:00
      "(LEM do roboty!)" a co ma LEM robić? już niemiecka wersja ma w sobie język polski, teksty z pudelka tyle czasu tłumaczą?
    • pakin24 Re: Demo ArmA 2 26.06.09, 18:32
      LEM ma ogólnie sporo problemów finansowych i odbija się to na wszystkich grach. ARMA2 jest jednym z poszkodowanych.
    • mietas2 Re: Demo ArmA 2 26.06.09, 18:56
      Czy demo pozwala grać w jakąś misję w multi? Pewnie nie, ale zawsze warto spytać.
    • narsereg Re: Demo ArmA 2 26.06.09, 19:48
      Demo pozwala na gre multi, zapodałem grą przed chwilą, i jestem w szoku, dlatego, że wcześniej grałem w ofp, tylko, nigdy w oryginalną arme i jak se teraz włączyłem AII to normalnie, ofp z lepszą grafą i tysiącem innych usprawnień, jak dla mnie miód malina...
    • Gość: Budaa Re: Demo ArmA 2 IP: *.chello.pl 26.06.09, 20:23
      Jak dla mnie badziewie... jednak zostanę przy battlefield
    • Gość: Gość Re: Demo ArmA 2 IP: *.chello.pl 27.06.09, 01:39
      eeeee, zainstalowałem DirectX 9 z marca 2009 i dalej ten błąd. O co k***** chodzi? anyone?
    • tyskaczpl Re: Demo ArmA 2 27.06.09, 03:17
      Gre ściągłem, zagrałem i powiem że bardzo miło mnie ArmA 2 zaskoczyło... ta gra jest po prostu "zajebiaszcza" naprawde świetny symulator działań wojenncyh, wkręciło mnie demko na 4 godzinki grania za jednym zamachem do tej pory to udało się tylko jednej grze i to już było pare lat temu... mowa o Battlefield 2 w moim subiektywnym odczuciu to był na tamte czasy przełom, teraz tym przełomem jest Armed Assault 2 smile
      W demówce wkręcił mnie tryb "Team Deathmatch" - mogło by się wydawać nic wielkiego, dwie drużyny na przeciw siebie i tylko idziesz i strzelasz... nic bardziej mylnego, nawet w tym trybie trzeba myśleć, kombinować jak tutaj podejść przeciwnika i go zabić przy czym gra nic nie traci na dynamice rozgrywki w ciągu 10 minut średnio 15-20 fragów udawało mi się zrobić. Bronie są świetnie skonstruowane i rewelacyjnie się strzela... przeciwnika można zabić nawet 1 strzałem w głowe z AK47 czy innej broni tego kalubru. Do dyspozycji mamy dość spore lokacje (niestety tylko dwie do wyboru) Co do wymagań sprzętowych to troszqe gra ciągnie ze sprzętu, na moim PC (3 x 2.1Ghz , Radeon 3600 series 1GB pamięci w grafie oraz 2 GB Ramu żeby płynnie grać miałem ustawioną grafike praktycznie na minimum, jedynie teksturki sobie troche podciągłem i inne małe bzdetki... ale i tak pomimo to grafika prezentuje się ładnie smile
      Reasumując mój wywód z czystym sumieniem moge zaryzykować stwierdzenie że jest to najlepsza taktyczna strzelanka jaką do tej pory zrobili na PC smile

Aloha !
    • Gość: steafan Re: Demo ArmA 2 IP: *.pools.arcor-ip.net 27.06.09, 10:34
      Ustawilem grafike na maxa (przy 1920x1200) i troche ssie... 27 klatek. Ale gra rewelacyjna i prawdopodobnie kupie pelna wersje
    • Gość: Gość Re: Demo ArmA 2 IP: *.chello.pl 27.06.09, 12:19
      ok, jeżeli ktoś miałby jeszcze kłopot z DirectXem:
      - bardzo możliwe że na stronie MicroSoftu natkniecie się na wersję niby to najnowszą, ale niezupełnie smile
      Na tej stronie jest właściwa:
      www.arma2.com/arma-2-demo_pl.html
      (w niebieskiej ramce)
    • han_solo_79 Re: Demo ArmA 2 27.06.09, 12:55
      @steafan

Kino też ssie skoro mają tam 24 klatki?
    • Gość: miszakis Re: Demo ArmA 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 15:05
      Pograłem już i jednoznacznie stwierdzam, że battlefield może się schować. Arma 2 wymiata i na pewno kupię pełną wersję.
    • Gość: Facet Re: Demo ArmA 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 02:11
      U mnie się jeszcze ściąga. Jestem fanem serii, ale ARMA 1 mnie strasznie osłabiła - kampania "taka se", bugi itp. Gra ma gigantyczny potencjał, ale nie do końca dobrze wykorzystany (właściwie prawie wcale). OPF też miał błędy, ale w porównaniu z ARMA - drobne. Jak ARMA 2 będzie tak dobra jak OPF w oprawie lepszej jak ARMA 1, to murowany sukces. Do Battlefield'a nie ma co porównywać tej gry. Grałem ostatnio chwilę w BF2 i wymiękłem gry zobaczyłem skaczącego na leżąco znajpera i takie zabawne sytuacje. To, że tam też strzelają, to jeszcze nic nie znaczy.
    • Gość: Gość Re: Demo ArmA 2 IP: 95.108.5.* 07.07.09, 16:21
      Ale shit napaliłem się na grę ale nie mogę ściągnąć directxa bo nie chce mi się załadować stronka microshitu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka