Dodaj do ulubionych

II LO górą :))

10.03.04, 23:05
Wg rankingu "Newsweeka" II LO jest najlepszą szkołą w województwie :)
Wiedziałem co kończyć :P
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: II LO górą :)) 10.03.04, 23:11
      Przypadek potwierdza regułę.:) Ciesz się stary...tylko gdzie reszta?:))
      • toja50 Re: II LO górą :)) 10.03.04, 23:21
        Tak,tak, a jedynka na piatym, tez niezle, az sie wierzyc nie chce, ze to
        prawda. Rix! gratulacje,!!!!!!!!
        • chetor Re: II LO górą :)) 11.03.04, 21:09
          Oj te rankingi - różnie o nich prawią. Ja też kończyłem II LO - ha, ha, ha -
          tylko, że nie to.
          • toja50 Re: II LO górą :)) 12.03.04, 10:38
            Juz macisz, bo T troche dalej, nie przejmuj sie kazdy konczyl dobre albo bardzo
            dobre. Nie mowie o tych co konczyli technika, ale dawno temu hehehehehe
            • magikos Re: II LO górą :)) 12.03.04, 14:30
              Rix gratuluje ,to teraz sie pochwal co osiągnąłeś po skończeniu tego Twojego
              super II LO :]]]]]]]]
              • rix Re: II LO górą :)) 12.03.04, 14:33
                Stosunki Międzynarodowe na UW :))
                • toja50 Re: II LO górą :)) 12.03.04, 19:23
                  No to moze cos z Ciebie bedzie i trzeba bedzie glosowac, nasze glosy masz na
                  bank, a moze do Brukseli sie szykujesz, tez dobrze miec tam swojego czlowieka.
                  Powodzenia zycze, zawsze mnie ten kierunek sie podobal, ale za moich czasow go
                  nie bylo, wiec poszlam na okolopodobny, a o Brukseli to nie bylo co marzyc,
                  najwyzej z wycieczka, jak paszport dali. Oj macie mlodzi teraz dobrze, paszport
                  w kieszeni, bo kasy zawsze bylo brak.
                • magikos Re: II LO górą :)) 13.03.04, 17:31
                  Hehe RIX to ile jush tych stosunków międzynarodowych odbyłeś ??? :>:>:>
                  opowiadaj ciekawy jestem :]]]]]]]
                  • leemc Re: II LO górą :)) 13.03.04, 20:26
                    Ten ranking jest mocno zniekształcony, ponieważ Newsweek nie otrzymał
                    informacji o studentach z UMK oraz m.in. Akademii Bydgoskiej. Dlatego też w
                    rankingu na tak niskich pozycjach uplasowały się szkoły toruńskie oraz
                    bydgoskie, a także ogólnie woj. kujawsko-pomorskie. Wysuwanie wniosków która
                    szkoła jest lepsza po tak niedokładnym rankingu nie ma najmniejszego sensu.
                • chetor Re: II LO górą :)) 13.03.04, 23:33
                  No to co robisz tam gdzie teraz robisz jeśłi jesteś po Stosunkach ???
                  • rix Re: II LO górą :)) 14.03.04, 00:20
                    Jestem dopiero na II roku :/
                    • toja50 Re: II LO górą :)) 14.03.04, 12:34
                      Ludzie! nie czytacie uwaznie. Rix jest w trakcie. A rankingi jak rankingi sa
                      dla ludzi i nalezy do nich podchodzic z humorem, jak do Lepera. Alez my
                      jestesmy zazdrosni. Przymruzcie oczka.]]]]]]]]]]]]]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka