own3d1n1 26.06.09, 17:58 Zagadka ? The Sims 3 tak na prawdę nie jest trzecią częścią tylko około 20. Zgadłem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galekanalek The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:00 Chyba chodzi o to, że jest 3cią wersją gry The Sims, której tak na prawdę kontent definiują dodatki, czy teraz w będą w formie DLC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rahu The Sims 3 - recenzja IP: *.limes.com.pl 26.06.09, 18:00 Może o to żeby odj***ć głowę razem z tym śmiesznym kapelusikiem Sławkowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
anony.mous The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:01 olo. O co mogło chodzić. O obrażenia ciała? Że nie wiem np. utopić? Spalić? Złamać rękę przez nadmierne granie? niewiem. A może chodziło o to że gra nie jest ca. Gra będzie cała jak wyjdą wszystkie dodatki. Ja chyba jednak za głupi jestem na tą zagadkę D: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol2 The Sims 3 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:01 robin hood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.limes.com.pl 26.06.09, 18:02 Chodzi o to że ta rodzina z tymi muppetami to rodzina Sławka? Odpowiedz Link Zgłoś
loqs The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:04 Czyżby SS doznał trwałych zmian w psychice w wyniku przebywania z tą grą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tar The Sims 3 - recenzja IP: *.promax.media.pl 26.06.09, 18:04 Dobra, jutro Wam oddam to pudełko, ale tylko pudełko. Odpowiedz Link Zgłoś
budosz Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:05 chodzi o to, że sims 3 będzie cały wtedy gdy wyda wszystkie dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:06 Człowiek zagadka - Sławek Serafin Nigdy nie wiemy o czym będzie wideo recenzja, chociaż wiemy o jakiej grze. Nigdy nie wiemy o czym Sławek opowie i do czego porówna fragmenty rozgrywki. Wideo recenzje do ostatniej sekundy są całkowitą zagadką i niekiedy tylko Sławek wie o co mu chodziło. Człowiek zagadka. Symbole: zielony kapelusz człowieka zagadki z Batmana. Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:08 Przy okazji - Sławku nie pomagasz złoczyńcy w zwróceniu tej gry. Wyobraź sobie np. rednacza, który oddając przyznałby się do grania w domek dla lalek przez cały tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:08 Zwykły symulator LALEK ale jakim cud sprzedał X milionach sztuk . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.2-0.pl 26.06.09, 18:08 Nie "z innymi simsami" tylko "Innymi simami" powinno być według mnie. A tak ogólnie to oczywiście zgadzam się z Waszą recenzją, mam dokładnie takie same odczucia względem tej gry Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:09 Czy ten mozg jest prawdziwy? Z jakiego to filmu? Odpowiedz Link Zgłoś
loqs Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:12 Być może człowieka zagadkę obrzydziło to odpadnięte oko ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.kol.tke.pl 26.06.09, 18:12 ...a niekiedy nawet Sławek nie wie o co mu chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:13 Trzecia część serii, pierwsza gra trzeciej części serii, sims 3 jako trzecia część serii nie jest trzecią częścią serii: Chodzi o to, że pódełko widniejące teraz na półce w sklepie z emblematem sims 3 nie jest w pełni kompletnie i nie ma mowy o grze sims 3 w pełni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biskup Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:15 Czyżby to był leprokonus co siedzi na końcu tęczy? Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:15 dodam jeszcze, że zagramy w sims 3 kiedy się staną trójką. Trójką w pełni ze wszystkimi opcjami, bez których to co teraz otrzymaliśmy nawet nie możemy nazwać simsami dwa Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:19 Kolejna próba: Jeśli chodzi o to co teraz otrzymaliśmy pod nazwą sims3, nie ma mowy o mówieniu o simsach 3, do póki wszystkie opcje z najnowszej odsłony nie zostaną odblokowane. To o to chodziło. Prawda Sławku? Oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.kol.tke.pl 26.06.09, 18:20 to ile będzie tych dodatków 50? Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:21 niby nazwa the sims 3 a nie wiadomo jak to nazwać, bo to nie jest wypasiona wersja simsów. Każdy by miał problem Odpowiedz Link Zgłoś
pakin24 Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:22 Czyżby chodziło o to, że w trzeciej części oddano dla graczy możliwość edytowania, modowania, ściągania i dodawania różnych elementów gry (obiekty, mapki itp.)? Odpowiedz Link Zgłoś
cahiremhyr Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:23 Czyżby to był leprokonus co siedzi na końcu tęczy? Dobra, zapomniałem, że warto się zalogować... A swoją drogą to fajne wstawki w recenzji Odpowiedz Link Zgłoś
pakin24 Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:24 Albo Sławek grał w piracką wersję od Reloaded(to była wer. beta) i nie miał wszystkich opcji w grze i nie mógł jej po prostu nazwać "The Sims 3", lecz "The Sims 2.98" Odpowiedz Link Zgłoś