Dodaj do ulubionych

The Sims 3 - recenzja

26.06.09, 17:58
Zagadka ? The Sims 3 tak na prawdę nie jest trzecią częścią tylko około 20. Zgadłem ?
Obserwuj wątek
    • galekanalek The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:00
      Chyba chodzi o to, że jest 3cią wersją gry The Sims, której tak na prawdę kontent definiują dodatki, czy teraz w będą w formie DLC?
    • Gość: Rahu The Sims 3 - recenzja IP: *.limes.com.pl 26.06.09, 18:00
      Może o to żeby odj***ć głowę razem z tym śmiesznym kapelusikiem Sławkowi ?
    • anony.mous The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:01
      olo. O co mogło chodzić. O obrażenia ciała? Że nie wiem np. utopić? Spalić? Złamać rękę przez nadmierne granie? niewiem.
      A może chodziło o to że gra nie jest ca. Gra będzie cała jak wyjdą wszystkie dodatki.
      Ja chyba jednak za głupi jestem na tą zagadkę D:
    • Gość: lol2 The Sims 3 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:01
      robin hood
    • Gość: sex Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.limes.com.pl 26.06.09, 18:02
      Chodzi o to że ta rodzina z tymi muppetami to rodzina Sławka?
    • loqs The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:04
      Czyżby SS doznał trwałych zmian w psychice w wyniku przebywania z tą grą? tongue_out
    • Gość: tar The Sims 3 - recenzja IP: *.promax.media.pl 26.06.09, 18:04
      Dobra, jutro Wam oddam to pudełko, ale tylko pudełko.
    • budosz Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:05
      chodzi o to, że sims 3 będzie cały wtedy gdy wyda wszystkie dodatki
    • zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:06
      Człowiek zagadka - Sławek Serafin
      Nigdy nie wiemy o czym będzie wideo recenzja, chociaż wiemy o jakiej grze. Nigdy nie wiemy o czym Sławek opowie i do czego porówna fragmenty rozgrywki. Wideo recenzje do ostatniej sekundy są całkowitą zagadką i niekiedy tylko Sławek wie o co mu chodziło. Człowiek zagadka.

Symbole: zielony kapelusz człowieka zagadki z Batmana.
    • galekanalek Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:08
      Przy okazji - Sławku nie pomagasz złoczyńcy w zwróceniu tej gry. Wyobraź sobie np. rednacza, który oddając przyznałby się do grania w domek dla lalek przez cały tydzień smile
    • deamon-pl Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:08
      Zwykły symulator LALEK ale jakim cud sprzedał X milionach sztuk .
    • Gość: BUNCH Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.2-0.pl 26.06.09, 18:08
      Nie "z innymi simsami" tylko "Innymi simami" powinno być według mnie. A tak ogólnie to oczywiście zgadzam się z Waszą recenzją, mam dokładnie takie same odczucia względem tej gry smile
    • mathiuss Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:09
      Czy ten mozg jest prawdziwy? Z jakiego to filmu?
    • loqs Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:12
      Być może człowieka zagadkę obrzydziło to odpadnięte oko ^^
    • Gość: lol Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.kol.tke.pl 26.06.09, 18:12
      ...a niekiedy nawet Sławek nie wie o co mu chodziło
    • zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:13
      Trzecia część serii, pierwsza gra trzeciej części serii, sims 3 jako trzecia część serii nie jest trzecią częścią serii:

Chodzi o to, że pódełko widniejące teraz na półce w sklepie z emblematem sims 3 nie jest w pełni kompletnie i nie ma mowy o grze sims 3 w pełni
    • Gość: Biskup Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:15
      Czyżby to był leprokonus co siedzi na końcu tęczy? tongue_out
    • zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:15
      dodam jeszcze, że zagramy w sims 3 kiedy się staną trójką. Trójką w pełni ze wszystkimi opcjami, bez których to co teraz otrzymaliśmy nawet nie możemy nazwać simsami dwa
    • zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:19
      Kolejna próba:
      Jeśli chodzi o to co teraz otrzymaliśmy pod nazwą sims3, nie ma mowy o mówieniu o simsach 3, do póki wszystkie opcje z najnowszej odsłony nie zostaną odblokowane.

To o to chodziło. Prawda Sławku? smile

Oczywista oczywistość.
    • Gość: lol Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.kol.tke.pl 26.06.09, 18:20
      to ile będzie tych dodatków 50?
    • zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:21
      niby nazwa the sims 3 a nie wiadomo jak to nazwać, bo to nie jest wypasiona wersja simsów. Każdy by miał problem smile
    • pakin24 Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:22
      Czyżby chodziło o to, że w trzeciej części oddano dla graczy możliwość edytowania, modowania, ściągania i dodawania różnych elementów gry (obiekty, mapki itp.)?
    • cahiremhyr Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:23
      Czyżby to był leprokonus co siedzi na końcu tęczy? tongue_out

Dobra, zapomniałem, że warto się zalogować... A swoją drogą to fajne wstawki w recenzji wink
    • pakin24 Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:24
      Albo Sławek grał w piracką wersję od Reloaded(to była wer. beta) i nie miał wszystkich opcji w grze i nie mógł jej po prostu nazwać "The Sims 3", lecz "The Sims 2.98"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka