han_solo_79 01.07.09, 10:15 @S.S. No gdyby to był Zew Służby: Nowoczesna Wojna to by Ci materiału do piątku raczej nie starczyło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marloon Re: Na szybko - Zew Juarez IP: *.chello.pl 01.07.09, 10:20 @han Call of Duty raczej się nie tłumaczy jako Zew Służby, ale jak rozumiem chciałeś sprytnie nawiązać do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
flawless.obi Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 10:20 no nie obejrzałem. żałowałem, ale jak sławek zapewnił, że nie ma czego żałować, to nie żałuję z miejsca. : D czekam na relację, bo nadal zastanawiam się, czy kupić sobie tę grę.. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartusko Re: Na szybko - Zew Juarez IP: *.pg.com 01.07.09, 10:25 A w Call of Juarez jest butelka przypominająca w 90% Jack-a Daniel's-a ale zamiast tego pana jest napisane Jabol's...Brawo brawo, zajebiste to było. Czy ta gra już jest w sklepach w wersji na Personal Computer ?. Strasznie bym chciał ją zakupić. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek155-15 Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 10:57 Ja też nie obejrzałem jakoś byłem zajęty w tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
mietas2 Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 11:01 Powiedzcie mi Panowie tylko kiedy będzie ta relacja, bo nie wiem, czy będę w domu, a wczoraj przegapiłem emisję... =/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marab Re: Na szybko - Zew Juarez IP: *.chello.pl 01.07.09, 11:04 Sławek najwyraźniej nie umie odmienić słowa Juarez. Odpowiedz Link Zgłoś
todraf Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 11:11 Do piątku? Niby co chcecie prezentować tyle czasu? Przecież ta gra jest na 5 godzin - jej najpoważniejsza wada, przez którą nie będzie dostawać ocen powyżej 8/10 (poza Polską - tu zawsze się przesadza na temat poziomu polskich gier). Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 11:17 "ta gra jest na 5 godzin - jej najpoważniejsza wada, przez którą nie będzie dostawać ocen powyżej 8/10" Czekaj, jakie oceny dostawał CoD4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabciaTosia Re: Na szybko - Zew Juarez IP: 86.47.138.* 01.07.09, 11:17 a ile ma kosztowac w sklepie? bo na steam ma byc za 50euro ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartusko Re: Na szybko - Zew Juarez IP: *.pg.com 01.07.09, 11:18 za 89zl można mieć nówke sztukę, nie śmiganą. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 11:20 Sławek najwyraźniej nie umie odmienić słowa Juarez. ---- a to zależy, czy chodzi ci o nazwę miasta, czy o imię doprecyzuj pls Odpowiedz Link Zgłoś
crank127 Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 11:21 chyba wam nie starczy gry na to, żeby do piątku pociągnąć wrzućcie filmik, z wczorajszego LIVE, bo nie widziałem jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
mietas2 Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 11:49 @up O Właśnie, ja także przegapiłem =/ A chętnie bym zobaczył. Jeszcze jakby ktoś mi powiedział o której dzisiaj będzie GCLive... Odpowiedz Link Zgłoś
red.pl Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 11:57 Widzieć widziałem (ba nawet pytanie zadałem), ale Twoja relacja na żywo Sławku, zawsze mile widziana . Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 12:01 "Czy ta gra już jest w sklepach w wersji na Personal Computer ?. Strasznie bym chciał ją zakupić." Chyba od miesiaca mozna zrobić preorder tutaj: www.wirtualnypunkt.pl/call_of_juarez_wiezy_krwi_-_preorder,57,2714.html Bonus: wysyłka za pobraniem za darmo, dostawa dzien przed oficjalna premiera (o ile oczywiscie zamowisz odpowiednio wczesnie, bo poczcie pare dni to zajmie). Odpowiedz Link Zgłoś
albinozz Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 12:01 Sławek najwyraźniej nie umie odmienić słowa Juarez. ---- a to zależy, czy chodzi ci o nazwę miasta, czy o imię doprecyzuj pls ---------------- A moja siostra wymawia "Kol of Juras", ewentualnie "Zew Jurasa" @R.Z. (gdziekolwiek jesteś) Kiedy konkurs z CoJ:BiB?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartusko Re: Na szybko - Zew Juarez IP: *.pg.com 01.07.09, 12:01 GameSpot - 8.0 Ign - 7.7 (oporowo kiepska recenzja, przyjebał się do kiepskich tekstur i kiepskiego sterowania WTF? Mimo, że w podsumowaniu prawie nic mu sie nei podobało to 7.7 jest.) OXM 7 Więc myślę, że elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartusko Re: Na szybko - Zew Juarez IP: *.pg.com 01.07.09, 12:01 GameSpot - 8.0 Ign - 7.7 (oporowo kiepska recenzja, przyjebał się do kiepskich tekstur i kiepskiego sterowania WTF? Mimo, że w podsumowaniu prawie nic mu sie nei podobało to 7.7 jest.) OXM 7 Więc myślę, że elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 12:23 @S.S. "a to zależy, czy chodzi ci o nazwę miasta, czy o imię doprecyzuj pls" A co, imię odmieniasz dobrze, a nazwę miasta źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartusko Re: Na szybko - Zew Juarez IP: *.pg.com 01.07.09, 13:06 @han_solo79 - Dajmy na przykład: Chcesz powiedzieć ze poznałeś miasto, i poznałeś czlowieka. Poznałem Juareza - czlowieka; poznałem Juareza - miasto?...nieee poznałem Juarez - miasto. Inna odmiana. Więc pytanie Sławka była jak najbardziej na miejscu. Mądry jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 14:52 Gdzie mozna obejrzec te relacje na zywo? Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Na szybko - Zew Juarez 01.07.09, 15:39 @Bartusko Jej, ale ja nie o tym. Odpowiedż Sławka wyglądała tak jakby przyznawał się, że źle odmienia i teraz tylko trzeba zdecydować co źle odmienia. Odpowiedz Link Zgłoś