Dodaj do ulubionych

Trailer: Tales of Monkey Island

01.07.09, 16:55
Mam pytanie do tych co się znają. "Tales of Monkey Island" ma być remakiem pierwszej części czyli "Secret of Monkey Island" w pięciu osobnych epizodach tworzących całość czy też zupełnie nowym rozdziałem a zarazem czwartą częścią serii?
Obserwuj wątek
    • tartaq_polygamista Re: Trailer: Tales of Monkey Island 01.07.09, 17:05
      Całkiem nowy rozdział i nie czwarty, a piąty w serii.
    • yaster Re: Trailer: Tales of Monkey Island 01.07.09, 17:45
      Wygląda całkiem nieźle szczerze mówiąc - jak dla mnie lepiej niż takie "Curse..". 7 lipca? Zobaczmy, zobaczymy.
    • catalyster Re: Trailer: Tales of Monkey Island 01.07.09, 19:34
      arrr arrrrr - mnie kupili smile
    • todraf Re: Trailer: Tales of Monkey Island 02.07.09, 09:02
      Dlaczego tak długo nie było nic słychać o tej grze? Tak wyskoczyła jak Filip z konopi. A przecież to jedna z bardziej kultowych serii. Bardzo nie lubię cięcia gier na kawałki.
    • mmomo Re: Trailer: Tales of Monkey Island 02.07.09, 09:21
      todraf@
      Było słychać, było, tylko na serwisach nie dyskryminujących Wii smile
    • simplex Re: Trailer: Tales of Monkey Island 02.07.09, 10:29
      Muglorz: są dwa niezalenzne projekty: Jeden to "Tales of Monkey Island" kolejna czesc sagi (zdaniem twórców akcja dzieje się po nieistniejacym MI5), epizodyczna, z grafika 3D, zrobiona przez Telltalle games i dystrybuowana cyfrowo (ja sobie preorderowalem wszystkie epizody, obym nie zalowal). Premiera pierwszego epizodu 7 lipca.

Drugi projekt to zremasterowana wersja pierwszej czesci gry z dodanymi glosami postaci i narysowanymi od nowa tłami - robi to lucasarts. Premiera gdzieś w wakacje, mam nadzieje ze do konca lipca wyjdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka