Gość: alexkaktus IP: *.centertel.pl 02.07.09, 19:22 Nie potrzebnie z quickshooterów używasz - classic guny lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agrael Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.CNet.Gawex.PL 02.07.09, 19:22 pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roflcopter Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 19:24 niefajna jakość wideo... Odpowiedz Link Zgłoś
assrom Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer 02.07.09, 19:32 lamisz a tak na serio to wkurzajace te teksty z offu za 3 razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piottros Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: 80.50.233.* 02.07.09, 19:42 Ale słabiutki jest ten multiplayer, za Chiny bym nie grał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 19:52 Czy ja wiem czy słaby... wygląda po prostu jak w 90% gier gdy wchodzisz na randomowy serwer z losowymi ludźmi, czyli wolna amerykanka . Co nie znaczy że musi być zły. Odpowiedz Link Zgłoś
achilles_333 Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer 02.07.09, 19:58 słabiutki? Mi się wydaje bardzo klimatyczny, choć ciągły komentarz lektora nieco irytuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: 212.76.37.* 02.07.09, 20:10 filmiki są okropne. w starym formacie i beznadziejnej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
crank127 Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer 02.07.09, 20:18 nie można dodać komentarza w tej notce, gdzie zamieściliście nagranie z programu na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
crank127 Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer 02.07.09, 20:19 a filmik rzeczywiście w słabej jakości, ale niech ktoś mi nagra dobre jakości filmik z multi, w które da się grać podczas nagrywania. Odpowiedz Link Zgłoś
sywyynelle Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer 02.07.09, 20:26 Imho jeszcze dodadzą możliwość serwerów dedykowanych, wyłączenia lektora, jakiegoś podziału graczy.. Sławek, lamisz. :] A multi może być niezłe.. ^^" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.zicom.pl 02.07.09, 20:32 Z tego co widze, multi z modzika do HL2- Fistfull of Frags ma duzo wieksza grywalnosc;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buda Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.chello.pl 02.07.09, 20:55 Jasna cholera, ale ty jesteś słaby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolfmouse570 Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.grybow.net.pl 02.07.09, 20:57 Lektorz/samouczka brzmi jak z Battlefield'a 2 Odpowiedz Link Zgłoś
achilles_333 Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer 02.07.09, 21:01 Buda, ale to za to jesteś mocny - przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer 02.07.09, 21:17 narazie jakoś multi mnie nie powala... ale jakoś szczególnie zawiedziony też nie jestem. po prostu zwykłe multi. ten dynamit trochę wk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speQ Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 21:34 Jakie wymagania trzeba spełnić aby ganiać po mapie z "młynkiem", znaczy, gatlingiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.nplay.net.pl 02.07.09, 22:15 Irytujący ten narrator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraju Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 22:49 Czy grał już ktoś po multi? Bo ja loguje się normalnie do lobby, po czym wyszukuje servery i do żadnego nie mogę dołączyć. Gdy próbuje się podłączyć wyskakuje po chwili napis że limit dołączania do servera został osiągnięty i tak z każdym jest. Nie próbowałem jeszcze na tych od Techlandu (bo wiem że kilak servów już stworzyli). Może to przez to że grę dostałem w pre-orderze i dla Polski jeszcze nie są włączone jakieś porty czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saschi Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 22:57 Ściągnąłem tą grę przez neta (oczywiście jak wyjdzie to kupię żeby np: pograć w multi, albo żeby nie piracić) Tylko że ta gra jest na 6 i pół godziny... Zacząłem o 17 coś i niedawno skończyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SILNE OBRAZENIA Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 23:07 OKEJ ZADAM CI TERAZ SILNE OBRAZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhfghf Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 23:15 Nosz kuźwa to się zawiodłem, co to ma być? Nie mogłeś się drogi redaktorze chociaż postarać o opis trybów lub klas czy czegoś w tym rodzaju? Jak na razie to zaserwowałeś tylko bełkot że serwery leżą i kwiczą ale grę podjąłeś więc mogłeś chociaż opisać z grubsza co cechuje daną klasę i jakie tryby są dostępne lub mapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer IP: *.acn.waw.pl 02.07.09, 23:30 Multi wyglada bardzo obiecujaco - nie ma rakiet, railgunow i maszynowek wywalajacych 100 kul na sekunde, wiec mozna pomyslec grajac, a nie tylko biegac i walic do wszystkiego co sie rusza. No i fajny ten tryb z podkladaniem dynamitu. Tylko glos lektora po kazdym respawnie strasznie wkurza - w koncu jak sie weszlo do danej gry, to sie wie jaki jest cel, szczegolnie po ilus smierciach. Mogliby to wylaczyc. Ogolnie bardzo mi sie podoba. A ze z relacji na zywo single tez wyglada obiecujaco, to chyba sie skusze na ta gierke Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer 02.07.09, 23:38 @bhfghf - a nie doczytałeś, że "jest jeszcze za wcześnie"? I nie zajrzałeś na stronę oficjalną, gdzie jest opis wszystkich trybów, postaci, broni i tak dalej? Rozumiem, że powinienem skopiować tamte informacje tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
brak-uje Re: Call of Juarez: Więzy Krwi - multiplayer 02.07.09, 23:39 Słabo sławek słabo Odpowiedz Link Zgłoś