Dodaj do ulubionych

Na szybko - Girs of Łor

• don_wroc_love Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 10:21
      @han_solo_79
      heh fajny nick dla tej gry smile zapamiętam :]

ja mam inne - Ciećmuch, Wiedźmuch albo Ciećmin big_grin
    • Gość: Player1 Re: Na szybko - Girs of Łor IP: 217.197.70.* 03.07.09, 10:25
      Pie...sz...
    • Gość: fix Re: Na szybko - Girs of Łor IP: 89.174.255.* 03.07.09, 10:32
      GoW jest nudny to fakt, a skoda bo to zrobiona z rozmachem gra, dobrze zrobiona technicznie, ładna i w ogóle, ale po 5min ziewam i wyłączam , czegoś zabrakło, już Crysis bardziej mi się podobał, po mimo ze był koszmarnie krotki indifferent
    • don_wroc_love Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 10:32
      a może kolejne Gearsy Ci się spodobają smile
      mają mieć "inny styl " smile
      www.vg247.com/2009/07/03/epic-near-future-gears-may-have-different-style/
      smile
      a najfajniejsze jest to, że to oznacza, że Gears3 się zbliżają smile
    • szczqcz Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 10:35
      You're doing it wrong.
      Nie możesz wk.... tylko fanów GoW, bo cała reszta której girsy nie obchodzą zleje wątek. Musisz jeszcze nawiązać do niskiego poziomu umysłowego posiadaczy konsol, których bawi taka rozrywka, a nie podnieca ich np. przesuwanie symboli jednostek po mapie strategicznej. Wtedy masz szanse na konkretny flejm pod wpisem tongue_out
    • han_solo_79 Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 10:36
      @A

Zgadzam się że się dobrze sprzedał, pytanie jest teraz takie czy by odniósł sukces gdyby nie był sprzedawany w Polsce? IMO nie. Chociaż konsolówce poszłoby pewnie lepiej.
    • han_solo_79 Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 10:37
      @szczqcz

Najlepiej jakby napisał, że tylko Starcraft i Aion są nudniejsze.
    • Gość: fix Re: Na szybko - Girs of Łor IP: 89.174.255.* 03.07.09, 10:46
      @don_wroc_love, nie grałem w demo wiedzmina, ale pełnego przeszedłem jednym prawie tchem, natomiast jeżeli w demie jest początek gry z Kaer Morhen, to nie dziwię się że się znudziłeś, ja trochę też, ale potem już jest świetnie...
    • Gość: AmericanMuscle Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.net.igaz.net 03.07.09, 10:47
      Njanudniejszą grą, w ostatnim czasie był Far Cry 2, Assassin's Creed, Fallout 3, Pure i wiele więcej ale nie pamiętam ich takie były nudne. Natomisat najciekawszą był Devil May Cry 4, przynjamniej dla mnie ;p
    • Gość: Kefir Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 10:48
      lol - flame big_grin
      ale fakt faktem - pograłem u kumpla 15min w GoWa 1kę i mi wystarczyło. nie to żeby było nudne czy słabe - może się podobać, ale nie jestem amatorem gier: idź, schowaj się, zabij, idź dalej smile
    • Gość: Kubol Re: Na szybko - Girs of Łor IP: 79.162.179.* 03.07.09, 10:49
      @Myszy
      Zgadzam się - F3 nudzi niemiłosiernie. Jako fan oldskulowych F1 i F2 ubolewam nad ttym faktem...
    • e-e Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 10:57
      Połowa tego, co wychodzi teraz:
      Far Cry 2
      Bioshock
      Dead Space
      Gears of War
      Fallout 3 - może nie tyle nudny, co nie mam serca wrócić do grania po skończeniu głównego wątku, żeby skończyć questy poboczne.
    • Gość: Marcus Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.l6.c1.dsl.pol.co.uk 03.07.09, 10:59
      te Twoje zlote mysli to powinienes spisac na kartke i schowac do obudowy swojego pc a nie zasmiecac internet z dupy wyjetymi tekstami. Gow2 to sztandarowa gra na Xboxa a skoto Ci sie nie podoba to zajmij sie gra w Simsy moze tam znajdziesz wiecej akcji...
    • Gość: dex Re: Na szybko - Girs of Łor IP: 195.117.128.* 03.07.09, 11:01
      ja tam nic do GoW2 nie mam, Gow1 to jedna z lepszych gier w jakie grałem, 2 przechodziłęm w Coopie. Lubie Crysisy choc nie moge ustawic max detali na moim kompie.

Czego nie lubie a innni lubia:
      AC, FC2, Fifa, Pes, menagery, gry wysciogowe oprócz GriD'a .
    • Gość: badwolfus Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.ip.netia.com.pl 03.07.09, 11:04
      Mass Effect
    • Gość: Blue Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 11:10
      Ja powiem tak - gralem w GOW1 tylko na PC, na konsolach także grywam,chodź nie na PS3 i X360-PS2, DS.
      Jak dla mnie gra przez wymuszony ślamazarny celownik(co by przybrać charakter konsolowy) stracila na tyle, że po 2-4h szansy którą jej dałem poleciała z dysku.
      Filmowość, efekty, grafika, design leveli - SUPER! Ale rozgrywka wtórna, powtarzalna, nudna + strasznie jak na grę TPP trudno mi się było zorientować kto, gdzie, skąd nawet z tymi znaczkami na ekranie. Rozgrywka jest też strasznie wolna, ocięzała jak i te pudziany. Na konsoli na pewno byłoby fajniej(z padem w ręku przynajmniej nie czułbym tego dyskomfortu ociężałego kursora). Tym niemniej fenomenu też nie ma.

A np. PS2 kupiłem dla God Of War, na początku byłem zauroczony. Potem jednak okazało się, że to dobra gra, ale bez rewelacji. Dużo więcej frajdy sprawił mi Shadow of the Colossus(najlepsza gra z PS2 w jaka gralem) czy Ratchet & Clank 1 (jedynka była chyba najbardziej nastawiona na elementy platformówkowe, potem coraz więcej sieki coraz mniej zręczności).

Tak samo zawiodłem się też na JAK2 na PS2, wielu twierdziło że to najlepsza platformówka jaka wyszła na PS2. Ja za to twierdze, że miasto dodane jest na siłę i nie daje wcale takiej wolności jak np to z GTA3. Jedyną funkcją jakąs się w nim dopatrzylem to sztuczne przedłużenie rozgrywki. Szczerze mówiąc wolę nastawienie w tego typu grach na większą liniowość, ta pseudo-wolność nie zawsze jest świetnym pomysłem. W GTA3 sie sprawdziło, w cRPG się sprawdza, ale tutaj moim zdaniem nie.
    • Gość: werner Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.multimo.pl 03.07.09, 11:19
      Ostatni raz wszedłem na tą stronę.
    • Gość: $ Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.aster.pl 03.07.09, 11:21
      w pełni zgadzam się z jednym z przedmówców badwolfus MassEffect to g....
    • Gość: $ Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.aster.pl 03.07.09, 11:22
      g... to znaczy nieciekawa gra (dla mnie) wink
    • Gość: Hektor1 Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 11:29
      Dlaczego niektórym redaktorom GC tak trudno zrozumieć, że niektórych osób może kompletnie nie interesować ich prywatne zdanie na temat niektórych gier. Nie rozumiem też sensu robienia z tego newsa. Co prowokacja, żeby wkurzyć fanów? Dlatego apeluję - Panie Wasylu, wisi mi to, że nudzi ci się GOW 2. Zachowaj to dla siebie i z łaski swojej nie zaśmiecaj internetu.
    • Gość: q800 Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.legendgroup.pl 03.07.09, 11:39
      Nie wiem. Ja ostatnio do grania i zabawy wykorzystuję A1200. Ściągam giery, rozpakowuje na dyskietki, pykam i się Workbenchem i amigadosem podniecam. Niezły fun. Na samą myśl że miałbym odpalić jakąś super 3d gierę na Unrealu 3, niedobrze mi się robi. A ponieważ kocham giery typu space resources management strategy to non stop na Millenium 2.2, deuteros i k240 siedzę oraz chwile wzruszenia w Wing Commanderze przeżywam. Daję słowo, gdy amisie kupiłem niedawno, poczułem się jak te ponad 10 lat temu. Ta sama fascynacja, te same momenty mnie ruszają. Polecam retrogaming, coś niezwykłego.
    • Gość: q800 Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.legendgroup.pl 03.07.09, 11:42
      Chociaż z drugiej strony, wizja artystyczna GoW bardzo mi sie podobała i to mnie przy tej gierce chwilę przytrzymało. Assassin's creed, szczerze mowiąc był naprawdę niezły. Wydaje mi sie że ta gra jest z jednej strony (twórcy, marketing) przeceniana nie w tą strone co trzeba. Z drugiej strony (gracze) niedoceniana też nie w tą strone co trzeba.
    • Gość: mk Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.broker.com.pl 03.07.09, 11:47
      Mam dokładnie takie samo zdanie o gowie. Słaba strzelankowo(celownik w którym się mieści pół postaci, a kule lecą w całym obrębie celownika... dajcie spokój...), idiotyczne postacie (jakieś napakowane świniaki - kto wpadł na taki żenujący pomysł!?), kiepawa fabuła. No i ta szarość. Wszędzie szarość. Tutaj absolutnie wszystko jest szare.
    • mathiuss Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 11:50
      Od tego tekstu autorstwa Wasyla Kurka lepsza jest nawet schnąca farba.
      Tytul tekstu jest lepszy od tego tekstu.
      Myślę, że ten tekst byłby lepszy, gdyby zabrakło prądu. Mógłbym sobie wyobrażać wtedy, że czytam fajny tekst.
      Chciałem napisać, że torment jest lepszy od tego tekstu, ale to złe porównanie. Wymagania sprzetowe na okladce tormenta sa lepsze od tego tekstu.
    • Gość: Profit! Re: Na szybko - Girs of Łor IP: 89.229.103.* 03.07.09, 12:05
      Czytając ten news nasunęło mi się parę złotych myśli:

1. Lektura papieru toaletowego niesie ze sobą więcej treści niż czytanie tego artykułu.

2. Nawet Michaś z Gimnazjum i Mietek z pod budki z piwem mogą konkurować autorem w pisaniu tekstów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka