ryba.co.rysuje 04.07.09, 11:43 Grałem w demko. Gra trzymała jakieś 10 klatek na sekundę. Animacja postaci to był koszmar z ulicy Wiązów. Walka- parodia. Ktoś to w ogóle kupił, że powstaje sequel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ico72 Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 11:53 Tak ja to kuiłem i byłem bardzo zadowolony z tej gry.Owszem posiadała mase bugów, ale pomimo tego super mi sie w to grało Odpowiedz Link Zgłoś
brutetzki Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 11:54 Powinni zostawić podtytuł temptation. 2 światy 2 nie brzmi zbyt ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
dead-space Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 12:12 Jak widac pierwsze porazkowe czesci jak np. TW czy COJ1 wplynely dobrze na prace developera przez co COJ2 wyglada ladniej i da sie w niego grac jak i TW2 Odpowiedz Link Zgłoś
spaciershark123 Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 12:14 To nawet nie wiadomo kiedy premiera;/ Odpowiedz Link Zgłoś
blacq Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 13:07 Crap,crap,crap... z tego co pamiętam,miała być bliźniaczo podobna do Gothica... heh. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 14:33 Heh nie podchodźcie od razu że jak jedynka była słaba to dwójka też będzie. Zobaczymy, dobrze że próbują, wreszcie będzie więcej normalnych rpgów na konsole więc nie ma co narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 16:44 Jedyne co było dobre w Two Worlds to wręcz gigantyczny świat, którego nigdy nie udało mi się zwiedzić nawet w połowie bo mnie zanudziła gra na śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
ryba.co.rysuje Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 17:06 Ico72 dostaje ode mnie w nagrodę Wstęgę Niskiego Stawiania Sobie Standardów oraz Odznakę Cierpliwego Wśród Narodów Ja również liczę na to, że "dwójka" będzie przynajmniej grywalna, bo amatorów tego typu produkcji jest przecież całkiem sporo a więcej dobrych gier to więcej dobrze dla wszystkich, rajt? Odpowiedz Link Zgłoś