Dodaj do ulubionych

TopWare zapowiada Two Worlds II

04.07.09, 11:43
Grałem w demko. Gra trzymała jakieś 10 klatek na sekundę. Animacja postaci to był koszmar z ulicy Wiązów. Walka- parodia. Ktoś to w ogóle kupił, że powstaje sequel?
Obserwuj wątek
    • ico72 Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 11:53
      Tak ja to kuiłem i byłem bardzo zadowolony z tej gry.Owszem posiadała mase bugów, ale pomimo tego super mi sie w to grało
    • brutetzki Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 11:54
      Powinni zostawić podtytuł temptation. 2 światy 2 nie brzmi zbyt ciekawie.
    • dead-space Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 12:12
      Jak widac pierwsze porazkowe czesci jak np. TW czy COJ1 wplynely dobrze na prace developera przez co COJ2 wyglada ladniej i da sie w niego grac jak i TW2
    • spaciershark123 Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 12:14
      To nawet nie wiadomo kiedy premiera;/
    • blacq Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 13:07
      Crap,crap,crap... z tego co pamiętam,miała być bliźniaczo podobna do Gothica... heh.
    • polychessman Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 14:33
      Heh nie podchodźcie od razu że jak jedynka była słaba to dwójka też będzie. Zobaczymy, dobrze że próbują, wreszcie będzie więcej normalnych rpgów na konsole więc nie ma co narzekać.
    • scorpinor Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 16:44
      Jedyne co było dobre w Two Worlds to wręcz gigantyczny świat, którego nigdy nie udało mi się zwiedzić nawet w połowie bo mnie zanudziła gra na śmierć smile
    • ryba.co.rysuje Re: TopWare zapowiada Two Worlds II 04.07.09, 17:06
      Ico72 dostaje ode mnie w nagrodę Wstęgę Niskiego Stawiania Sobie Standardów oraz Odznakę Cierpliwego Wśród Narodówsmile

Ja również liczę na to, że "dwójka" będzie przynajmniej grywalna, bo amatorów tego typu produkcji jest przecież całkiem sporo a więcej dobrych gier to więcej dobrze dla wszystkich, rajt?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka