Gość: tomtom IP: *.icpnet.pl 10.07.09, 12:10 ha,ha,ha, ale zabawne n/c jak już nie macie o czym pisać to wlepcie chociaż zdjęcia gołej baby to można będzie oko przynajmniej zwiesić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RaVek Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: 91.197.155.* 10.07.09, 12:15 No cóż trzeba przyznać że takie coś to na forum można wrzucić bo ani to ciekawe ani zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaVek Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: 91.197.155.* 10.07.09, 12:16 i z literówka, 'któy' Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 10.07.09, 12:30 Tak mi dopomóż Rocket Launcher. Na wieki wieków, frag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 12:39 Trochę hardkorowe jak na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saint roos Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: *.48.rev.vline.pl 10.07.09, 12:44 "I ain't afraid of quake!" rzekl pewien twardziel... i zdechlo mu sie potem... Odpowiedz Link Zgłoś
furio123 Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 10.07.09, 12:48 To nie jest zabawne to jest grzech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysiek Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: 91.198.246.* 10.07.09, 12:59 5. Nie campuj. 6. Nie cheatuj. 7. Serwera nie przeciazaj. 8. Z rocket-jumpów regularnie korzystaj. 9. Nie pozadaj broni team-mate'a swojego. 10. Ani zadnej rzeczy, która jego jest. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: 83.1.218.* 10.07.09, 13:09 smiesznawe, ale na glowna to sie to srednio nadaje "Po co kpic z Boga, On wystarczajaco kpi sobie z nas..." Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 10.07.09, 13:10 było jeszcze coś takiego: Wierzę w jednego Quake'a, gierę wszechmogącą, stworzyciela kultu i religii, wszystkich rzeczy grywalnych i niegrywalnych. I w jednego Quake'a 2, syna quakeowego jednorodzonego, który z prequela jest zrodzony przez paroma latami. Quake z Quake'a, grywalność z grywalności, Quake prawdziwy z Quake'a prawdziwego. Skodowany, a nie stworzony, współistotny prequelowi, a przez niego wszystko się stało. On to dla nas, graczy, i dla naszego zadowolenia zstąpił z ID. I za sprawą Johna Carmacka przyjął algorytm z rzeszy programistów i stał się grą. Zbluzgany również przez nas pod Unrealem częścią pierwszą został osłabiony i przekodowany. I odnowił się dnia trzeciego, jak oznajmia instrukcja. I wstąpił między graczy, siedzi po prawicy Quake'a. I powtórnie przyjdzie w chwale wciągać quakerów i lamerów: a sławie Jego nie będzie końca. Wierzę w Quake'a 3 Arena potęgi Pana i serii Ożywiciela, który od Quake'a i Quake'a 2 pochodzi. Który z Quake'iem i Quake'iem 2 wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę. Który mówi przez newsy. Wierzę w jeden, wielki, powszechny i zjednoczony naród quakeowski. Wyznaję jeden auto-frag na odpuszczenie cheatów. I oczekuję respawnu umarłych i fragowania wiecznego w cyfrowym świecie. ENTER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ees Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: *.era.pl 10.07.09, 13:20 Dawno temu, po dlugich sesjach multiplaya wychodzimy od kumpla z domu a jego matka krzyczy: - Zjadlbys cos, tylko powietrzem i tymi grami zyjesz! Kumpel nic nie mowiac wychodzi dalej i zamykajac drzwi pod nosem szepcze: - a Quake to najwiecej miesa ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ploxx Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: 80.240.177.* 10.07.09, 13:25 Niezdarne i niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facepalm Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: *.era.pl 10.07.09, 13:31 niesmaczna jest brukselka gotowana <- i to mowiac nie jestem przynajmniej hipokryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ploxx Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: 80.240.177.* 10.07.09, 13:35 Ja nie wiem, jak to cholera jest - czy napisanie czegoś śmiesznego (w tym wypadku średnio śmiesznego, aż dziw, że trafiło do "Cytatu dnia"), warte jest niezachowywania taktu wobec innych? Przecież w Quake'a grają też katolicy. Nad tym drugim tekstem (@Galekanalek) przynajmniej ktoś posiedział, fakt Ale i tak mieści się w kategorii nietaktownych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ploxx Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: 80.240.177.* 10.07.09, 13:37 @facepalm: zaraz, to użycie słowa "niesmaczny" w sensie pozakulinarnym kwalifikuje mnie jako hipokrytę? a to dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 13:43 Hehehe dobre, zwlaszcza ten wierszyk koscielny, a jakie oburzenie pseudo katolikow hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagloba Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: *.48.rev.vline.pl 10.07.09, 13:44 swoja droga koles ktory popelnil to "dzielo" podpisal sie jako saint roos , czyli swiety roos. Nie znam zadnego roos (roosa?) ale robienie z niego swietego to tez obraza uczuc religijnych chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
szczqcz Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 10.07.09, 13:46 O co wam ludzie chodzi. Mordujecie tysiące najróżniejszych istot w grach, a gdy ktoś użyje jakiejś modlitwy jako figury stylistycznej to się obruszacie jak nie przymierzając panienki ze szkółki niedzielnej (czymkolwiek to jest). Odpowiedz Link Zgłoś
szczqcz Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 10.07.09, 13:47 @zagloba Nie, bo to święty turecki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: *.archive.com.pl 10.07.09, 14:07 A poniżej prawdziwa wersja Dekalogu, taka jaka jest zapisana w Torze, a nie ogólnie znana zmieniona na potrzeby Kościoła Katolickiego Ja będę ci ??, twoim Bogiem, [Ja], który wywiodłem cię z ziemi Micrajim, z domu niewoli. Nie wolno ci mieć innych bogów oprócz Mnie. Nie wolno ci zrobić sobie figury, żadnego wyobrażenia tego, co jest w niebie na górze, ani tego, co jest na ziemi w dole, ani tego, co jest w wodzie poniżej lądu. Nie wolno ci oddawać im pokłonów i nie wolno ci im służyć, bo Ja ??, twój Bóg, jestem Bogiem żądającym wyłączności, który [wymierza] karę [za] grzech ojców [buntowniczym] synom do trzeciego i czwartego pokolenia, tym, którzy Mnie nienawidzą, a tym, którzy Mnie kochają i przestrzegają Moich przykazań, wyświadczam dobro przez tysiące [pokoleń]. Nie wolno ci przysięgać na Imię ??, twojego Boga, nadaremnie, bo Bóg nie wybaczy temu, kto przysiągł na Jego Imię nadaremnie. Przestrzegaj dnia Szabatu, aby go uświęcać, tak jak Bóg, twój Bóg, nakazał ci [przy Mara, zanim dał wam Torę]. Sześć dni [powszednich] możesz pracować i wykonywać wszelkie czynności, ale sobota to Szabat dla Boga, twojego Boga. Nie będziesz wykonywał żadnych zakazanych czynności ani ty, ani twój syn, ani twoja córka, ani twój sługa, ani twoja służąca, ani twój byk, ani twój osioł, ani żadne twoje zwierzę, ani konwertyta, który przebywa w twoich bramach - po to, żeby odpoczął twój sługa i twoja służąca jak ty. I pamiętaj, że niewolnikiem byłeś w Micrajim, gdy Bóg, twój Bóg, wywiódł Cię stamtąd silną ręką i wyciągniętym ramieniem, [abyście Mu służyli]. Dlatego Bóg, twój Bóg nakazał ci, żebyś zachowywał Szabat. Szanuj twojego ojca i twoją matkę, tak jak Bóg, twój Bóg, nakazał ci [przy Mara], żebyś długo żył i żeby ci się wiodło na ziemi, którą Bóg, twój Bóg, daje tobie. Nie wolno ci mordować. i nie wolno ci cudzołożyć, i nie wolno ci porywać [człowieka], i nie wolno ci świadczyć nadaremnie przeciwko twojemu bliźniemu, i nie wolno ci pożądać żony twojego bliźniego, nie wolno ci pożądać domu twojego bliźniego, jego pola i jego sługi, i jego służącej, i jego byka, i jego osła ani niczego, co należy do twojego bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 10.07.09, 14:25 Nie każdy Quake uważa za super grę te teksty wyglądają jak pisał jakiś FANATYK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: *.chello.pl 10.07.09, 14:29 Spoko. Widze juz pierwsze niesmiale glosy nietykalnych katolikow he he. Jeszcze zamkna GC pod naciskiem rydzyka za takie herezje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baron Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: 195.42.249.* 10.07.09, 14:32 Do wszystkich obrażonych katoli: jak nie umiecie zachować dystansu do własnej religii i przejść spokojnie obok (kiepskawych) żartów z niej, tzn. że jesteście fanatykami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps aux Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: *.48.rev.vline.pl 10.07.09, 14:32 @deamon-pl: teraz okreslenie "fanatyk" jest passe, mowi sie FANBOY ps. moze nie kazdy uwaza Quake'a za super gre, ale chyba kazdy sie zgodzi ze to gra wazna dla rozwoju rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: Cytat dnia - 10 lipca 2009 IP: *.strazgraniczna.pl 10.07.09, 14:52 tak, szkoda że nie ma tam BIO-MECHÓW hehe Odpowiedz Link Zgłoś