aromp4 10.07.09, 15:15 no na fotkach to wyglada bajecznie, ale jesli chodzi o gameplay to juz tak slodziutko chyba nie bedzie, ale z pewnoscia Uncharted 2 postawi wysoko poprzeczke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chips_bekonowy Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 15:25 O to się nie martw, gameplay jest jeszcze lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 15:29 Dokładnie. Ta gra nie ma słabych punktów. Na prawdę trudno się do czegoś przyczepić choćby się strasznie chciało Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 15:58 A ja bym powiedział właśnie ze w ruchu wygląda dużo lepiej, co można było dzisiaj chodzby zobaczyć na GT Odpowiedz Link Zgłoś
ddareq Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 16:11 nie zaden gow, killzone czy inne, ale to wlasnie glownie dla uncharted chce kupic ps3, to jest mistrzostwo, oby tylko w koncu obnizyli cene konsoli i bedzie mozna pomyslec nad zakupem pod koniec roku Odpowiedz Link Zgłoś
sivkins Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 16:20 Jak to się niema do czego przyczepić?? po gampleyu widać że tak jak w pierwszej częsci tak i tutaj jest za dużo strzelania Ale i tak to musthave!! Odpowiedz Link Zgłoś
bangog Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 16:29 Gra prezentuję się naprawdę bardzo dobrze. Widać że producent umie okiełznać moc PS3. Kurde, już by się chcialo w to zagrać.A kodu do bety nie dostalem ;/ Zaraz zlecą się X-Boye i będą mówić ze wygląda jak Uncharted 1 i GoW 2 jest o wiele lepszy itp xd Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 16:29 Spokojnie. Będzie wszystkiego masa. I dobrze. Strzelania, elementów zręcznościowych, zagadek itp. Z każdym kolejny filmikiem przekonuje się że grę już w 100% kupuję. Po prostu najlepsza gra ever dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 16:40 wygląda tak sobie na screenach, lepiej prezentuje się w ruchu @kistler - nie grałeś a wiesz że to najlepsza gra ever? heh Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 17:08 taa, średnio wyglądają, już możesz iść. Strzelania będzie dużo ale czego mamy się spodziewać po strzelaninie Zagadek i elementów zręcznościowych też ma być pod dostatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 17:16 bigdaddyy - Myślę że mogę zaryzykować Patrząc na filmiki. No ale dla mnie jak już mówiłem. Pierwsza część mnie całkowicie porwała, i jak na razie to najlepsza gra w jaką grałem i mój ulubiony bohater. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 18:57 bigdadyy dla Ciebie Forza3 jest na 1 miejscu? Zdajesz sobie sprawę ze takie Gt5P jest ładniejsze? DObra kończmy tego offtopa. Niezła giera sie szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 20:30 W gt5p już dawno można pograć i każdy wie że wygląda słabo, forza to przyszłość a gt to przeszłość Do bossów polygami banujcie takich neo jak bigdadyyciota na IP by nie powrócił pod nowym nickiem, bo zrobi tu się drugi onet albo grrr Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 20:37 wiec uwazasz ze forza wyglada slabo? Odpowiedz Link Zgłoś
siromacha1 Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 21:26 Oj widzę, że Forza to chyba ostatnia (po ostatnim E3) deska ratunku albo raczej painkiller dla sfrustrowanych xbotów. A Uncharted jak to Uncharted wygląda świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Galeria: Uncharted 2 10.07.09, 21:32 Pięknie. Po prostu pięknie. Oprócz grafiki taka grywalność że głowę urywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Galeria: Uncharted 2 11.07.09, 10:36 Szykuje się najlepsza i najładniejsza gra na PS3 Gratulacje dla "Naughty Dog" Odpowiedz Link Zgłoś
azaki Re: Galeria: Uncharted 2 11.07.09, 10:55 gra wygląda wysmienicie, polecam zassac ostatnie filmik z gametrailers , tylko Resident5 w cutscenkah dorównuje graficznie tej grze jesli chodzi o postacie. To jest naprawdę konkretny szpil (szkoda ze naughty dog pisze gry tylko na Ps3) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Galeria: Uncharted 2 12.07.09, 08:40 Moim zdaniem nic nie dorównuje graficznie tej grze. A na pewno nie RE5 w cutscenkah, grałem w tą gre i wcale nie jest tam tak ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
moondrek Re: Galeria: Uncharted 2 13.07.09, 10:37 Na filmikach na GT w HD wcale nie wygląda ta gra wyśmienicie i jakoś rewolucyjnie . Będzie jak z GTA - dużo chmur - mały deszczyk . Odpowiedz Link Zgłoś