Gość: Gość IP: 80.50.128.* 13.07.09, 10:22 Ja tam gram w iV na PC już ze 2 tygodnie XD Wypas :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123321 Re: Street Fighter 2 w przeglądarce IP: *.magma-net.pl 13.07.09, 10:31 Przydałoby się, by ktoś to wydał w Polsce... SF IV jest świetny, ale obecnie można zdobyć tutaj jedynie wersję by torrent (nie wiem dlaczego, ale jakoś sklepy zagraniczne nie chcą wysłać tej gry do PL...) a fajnie by było w to pograć online... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Street Fighter 2 w przeglądarce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 10:48 sex Odpowiedz Link Zgłoś
loqs Re: Street Fighter 2 w przeglądarce 13.07.09, 10:49 W oczekiwaniu na IV można pograć w Guilty Gear XX ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marab Re: Street Fighter 2 w przeglądarce IP: *.chello.pl 13.07.09, 11:42 hadokeny łatwiej kręci się na klawiaturce niż na padzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HamP Re: Street Fighter 2 w przeglądarce IP: 213.17.128.* 13.07.09, 12:14 @123321 - a o STEAM'ach, Gamersgate'ach, Direct2Drive'ach, Gametap'ach, itp, to jegomość nie słyszał? Tak więc zdobyć SFIV można i to całkiem legalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123321 Re: Street Fighter 2 w przeglądarce IP: *.magma-net.pl 14.07.09, 13:04 @HamP Słyszałem ale niestety: 1. Przelicznik 1 dolar = 1 euro nie jest zbyt zachęcający 2. Nie dostajemy (ponoć - bo te info posiadam z jakiegoś zagranicznego forum) indywidualnego kodu pozwalającego na grę, save i staty w sieci 3. Nie dostajemy pada do gry z postaciami z SF 4. Czy w polskim prawie wciąż obowiązuje przepis, że dowodem zakupu oprogramowania jest opakowanie i instrukcja? 5. Jeżeli mam już wydać zawyżoną cenę w euro, to chciałbym dostać chociaż oryginalną płytę i opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HamP Re: Street Fighter 2 w przeglądarce IP: 213.17.128.* 15.07.09, 09:15 @123321 ad.1 Tu się zgodzę, ale cóż zrobić Z drugiej jednak strony owe platformy gier prowadzą różnorakie promocje - np. weekendowe, 50-procentowe obniżki na STEAMie. ad.2 Dostajemy kody do gry - całkiem tak, jakbyś kupił wersję pudełkową z kodem umieszczonym np. na instrukcji. ad.3 Gram na klawiaturze i moim zdaniem jest ok Tak więc pad według mnie nie jest aż tak potrzebny. Nie zmienia to jednak postaci rzeczy, że jest miłym gadżetem. ad.4 Cytat z e-prawnik.pl -> "Jeśli z potwierdzenia płatności kartą kredytową można zidentyfikować sprzedającego, a przede wszystkim reklamowany towar, wtedy takie potwierdzenie płatności kartą kredytową jest jak najbardziej wystarczającym środkiem dowodowym do wykazania faktu zawarcia umowy sprzedaży oraz nabycia określonego dającego się zidentyfikować towaru." ad.5 Niektórzy (jak ja) wolą mieć właśnie wersje elektroniczne gier, niż kurzące się i walajace gdzieś po kątach pudełka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś