Dodaj do ulubionych

kombinezon Tchibo na All - prośba o radę

09.12.12, 16:06
Mam ogromną prośbę o radę osoby bardziej doświadczone w temacie Allegro. Zdecydowałam się na zakup kombinezonu Tchibo dla córki, znalazłam interesującą aukcję, gdzie sprzedający ma nowy kombinezon z zeszłego sezonu - czyli jeszcze tą opcję, że można spiąć kurtkę i spodnie razem. Natomiast mam jedną wątpliwość - bo ten sam sprzedający ma 3 aukcje z tymi kombinezonami, w tym dwie osobne na ten sam rozmiar, a różniące się ceną ( o 20 PLN). Na moje pytanie, czy kombinezony są na pewno nowe, w oryginalnych opakowaniach i z metkami potwierdził, zapytałam również skąd różnica w cenie tego samego towaru na rożnych aukcjach - zaprzeczył, jakoby tańszy kombinezon miał jakieś wady lub niedoróbki.
No i teraz mam wątpliwość, bo chętnie kupiłabym ten kombinezon, ale cały czas się zastanawiam skąd ta różnica w cenie? Sprzedający wydaje się być w porządku, na All od 6 lat, około 1000 pozytywów, tylko dwa negatywy...
Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją?
Obserwuj wątek
    • magma_pl Re: kombinezon Tchibo na All - prośba o radę 09.12.12, 16:19
      dokładnie.często spotykam się z tym że jeden sprzedający ma kilka aukcji takiego samego przedmiotu i różne ceny.i niestety większym zainteresowaniem cieszą się te droższe bo niektórzy zwyczajnie lubią więcej zapłacić.myslą wtedy ,ze mają coś lepszego.ja osobiście wybieram tańszą opcje tongue_out
    • luizka.s Re: kombinezon Tchibo na All - prośba o radę 09.12.12, 22:58
      hej, nie wiem jakiego rozmiaru szukasz ale mam na sprzedaż w rozmiarze 98/104, jakby co pisz na gazetowego.
    • alkara Re: kombinezon Tchibo na All - prośba o radę 09.12.12, 23:11
      Tacy sprzedający częso wystawiają aukcje na 28dni, i może ta droższa jest wystawiona wcześniej a później wystawił taniej - zima już się zaczęła i zależy mu na sprzedaży smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka