Dodaj do ulubionych

Deweloperzy o iPhone`ie 3GS

13.07.09, 22:43
Fajny art na Anandzie o nowym iP 3GS: www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=3595
Porownania robia wrazenie, to naprawde szybka bestia. I to nie tylko w grach ale i w uruchamianiu aplikacji czy - co mi sie najbardziej podoba - w obsludze przegladarki internetowej, we wczytywaniu stron - roznice robia wrazenie.
BTW ja chyba jednak poczekam roczek na kolejna wersje ajfona, choc bedzie to ciezka proba i nie wiem czy wytrwam w postanowieniu wink
Obserwuj wątek
    • vir-evil Re: Deweloperzy o iPhone`ie 3GS 14.07.09, 01:33
      Mnie tam osobiscie gry na iPhone'a nie ruszaja, ale to co Apple odwalil ogolnie kaze mi sie zastanowic czy w ogole jest sens dalej interesowac sie produktami tej marki. Nie lubie tego poczucia, ze oto zostalem bardzo ladnie kopniety w dupe i wydymany na kase.
    • oirf Re: Deweloperzy o iPhone`ie 3GS 14.07.09, 09:51
      Ta, a za pół roku-rok nowy ajFon 3GyouSuxHard.
    • shastorm Re: Deweloperzy o iPhone`ie 3GS 14.07.09, 13:36
      erm, no nie rozumiem dlaczego niektórzy mają pretensje do Apple, że wypuścił nowy model.

Ja mam notebooke'a sprzed 3 lat i po za moją słabością do nowych zabawek nie czuję presji by zmienić go na nowszy. Spełnia swoje zadania wręcz znakomicie, przeżył upgrade systemu i już dwa upgrade'y iLife'a. Jeśli nowe modele (a właściwie już 4 generacja lapków Apple) nie wnoszą nic aż tak spektakularnego, że inaczej się nie da to po co zmieniać ale i po co marudzić?

I to samo się tyczy iPhone'a. Fajnie by było mieć jeszcze szybsze urządzenie ale bez przesady. Zresztą uspokoję tych, którzy koniecznie muszą mieć naj smile Nowey i stary wizualnie jest nie do odróżnienia tongue_out
    • xello Re: Deweloperzy o iPhone`ie 3GS 14.07.09, 14:20
      Z wypowiedzi deweloperów wynika: iphone to telefon, będzie dostawał gry jak inne telefony. I czym tu się podniecać?
    • mdw2 Re: Deweloperzy o iPhone`ie 3GS 15.07.09, 07:55
      xello: Z wypowiedzi tej wynika, że developerzy będą starali się pisać tak aplikacje żeby wykorzystywały dodatkowe możliwości iPhone3GS. A nie równanie w dół jak to ma często miejsce w przypadku aplikacji dla telefonów z Java2ME.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka