adamus7856 14.07.09, 21:18 Po przejściu gry zgodzę się w 100% co do wad - przejscie ostatniej misji nawet na normalu jest sporym wyczynem (co dopiero na insane 8/ ), a fabuła jest stanowczo słaba - jednak mimo wszystko to bardzo dobra gra - polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unknown301 Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 14.07.09, 21:32 Jak dla mnie nie wykorzystali potencjału... Fabuła słaba, cut-scenki, po początku [spoiler -> gdy zabili brata Alec'a, to pomaga nam Red Faction] gry i zobaczeniu pierwszej cut-scenki spodziewałem się więcej takich zwrotów akcji, i bardzo fajnych cut-scenek, ale niestety jest słabo... Jedyny zwrot akcji jest pod koniec gry. Co do poziomu trudności grałem na normalu, i w sumie potrafi wkurzyć. Trochę mało jest broni, trudno zdobyć jakąś fajną, pojazdów też mało i trochę nużyło. Więcej grze zarzucić nie można ale jak dla mnie gra na 7/10 Odpowiedz Link Zgłoś
rip.van.winkle Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 14.07.09, 21:56 narzekajacym na poziom trudnosci polecam lekture notki: www.wired.com/gamelife/2009/06/red-faction/ Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 14.07.09, 22:25 po demie byłem pod wrażeniem, ale z czasem zainteresowanie zgasło i podaruję sobie RF Odpowiedz Link Zgłoś
toxicbear Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 14.07.09, 23:07 Grałem, przeszedłem na medium ... zaczynam zapominać Bardzo fajna demolka ... i to chyba tyle. Gra nudna ... wiele pobocznych zadań (ciągle to samo). Główny wątek fabularny ... nuda. Strzelanie ... nieudana podróba gameplayu Gearsów. Gra mocno frustrująca, czasem za 3 headshotem z przyłożenia zdejmowałem przeciwników. Ogólnie ... to warto zagrać, zwłaszcza ze względu na destrukcję, ale nie wiem czy warto tracić nad nią wiele godzin. Jak dla mnie 6/10 Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 15.07.09, 10:22 Dla mnie tylko fajna demolka. Reszta mi nie podeszła. Gra w sumie na chwilę bo Bad Company 2 pod względem destrukcji otoczenie zje Red Faction na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 15.07.09, 14:16 Tadku literówka - ratujemyt Sama recka niezła, za to sam raczej do gry nie podejdę bo by mnie szybko znudziła Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 15.07.09, 18:02 GRa jest fajna, 2 tygodnie temu ją przeszłem. Teraz pykam na xbl. Odpowiedz Link Zgłoś
calvinio Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 15.07.09, 21:03 Tez ją sprzeszedłam, a teraz pykam na noki3310 Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 15.07.09, 22:51 Gdy grałem w RF:G i na chwilę wpadł kumpel to stwierdziliśmy że to jest symulator złomiarza! Biega się, niszczy wszystko co się da, zbiera złom, ucieka przed "policją", za złom kupuje się nowe narzędzia do niszczenia i tak w kółko. Symulator złomiarza terrorysty! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
spamtool Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 16.07.09, 15:42 link na glownej do recenzji, ten przy "czas na rewolucje", prowadzi w kosmos "recenzja:%20Red%20Faction:%20Guerrilla" Odpowiedz Link Zgłoś
oskar.swierad Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 16.07.09, 18:49 Wg. NEO+ ta gierka trafiła na TOP 5 sprzedaży w UK, USA i nawet polskiej Ultimie. Hm, mogę z czystym sumieniem dodać do listy na Goozex'ie ;> Nie spodziewałem się, że taki tytuł "znikąd" może się wybić tak ostro. A może to po prostu taki miesiąc? Macie lepsze screeny niż oba drukowanych czasopisma o konsolach, widać -demolkę- a nie samochodziki i młotek w ręku! Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Recenzja: Red Faction: Guerrilla 16.09.09, 09:42 jak Red Faction to tylko Red Faction 1 z PC Odpowiedz Link Zgłoś