blindoln Re: FIFA z datą premiery 15.07.09, 07:22 Już zaznaczyłem w kalendarzu. Dobrze wiedzieć, że EA Sports nie tylko robi gry solidne, ale i nie ma w zwyczaju trzymania daty premiery w tajemnicy. Szkoda, że dopiero 2 październik, początek nowego roku akademickiego, ale cóż. Studia nie zając. Odpowiedz Link Zgłoś
hidden_pl Re: FIFA z datą premiery 15.07.09, 10:10 Ja wybiorę PESa.Powtórki w FIFIE są bardzo sztuczne,a gameplay w Pro Evo bardziej mi odpowiada.Jeśli tylko Chelsea dostanie stroje,to będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrovonline Re: FIFA z datą premiery 15.07.09, 13:58 DNO nie graleś nigdy na konsoli w FIFE !!! PES jest dnem na konsole!! EA odpuszcza se FIFE na PC !! Odpowiedz Link Zgłoś
kt2424 Re: FIFA z datą premiery 15.07.09, 16:47 To chyba nigdy nie grałes w PES na konsoli bo po pierwsze ma lepsze sterowanie i mniej błedów a po drugie jest trudniejsza i bardziej realistyczna i nie da sie szczelic bramki z połowy boiska jak w Fifie Odpowiedz Link Zgłoś
hokkaido0 Re: FIFA z datą premiery 16.07.09, 16:15 Strzały z połowy boiska to już daleka przeszłość. Nie da się zaprzeczyć, w 2009'tym królowała FIFA, jak teraz będzie? przekonamy się. Na razie nie ma co się kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś