Gość: RaVek IP: 91.197.155.* 17.07.09, 16:30 Tylko mnie irytujecie, zamówiłem ArmA2 no ale musze czekac na premiere Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;] Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.09, 16:36 Najlepiej wyszedl screen #2 Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 17.07.09, 16:53 na ostatniej fotce jest kryptoreklama x-boxa. Odpowiedz Link Zgłoś
biker48 Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 17.07.09, 16:53 A ja jeszcze nie zamówiłemm. I stwierdzam, że zamast zamówić pojadę sobie w dniu przemiery do Idiotów i tam kupię na miejscu. Wyjdzie mi taniej niż jeszcze płacić za przesyłkę a z mojego doświadczenia wynika (a kupiłem w przedsprzedaży masę gier), że najczęściej i tak dostaję grę po premierze a nie przed. I to jeszcze drożej niż w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 16:59 Dobrze Wam radzę poczytajcie oficjalne forum i to ze steama. Ta gra dla sporej części użytkowników jest niegrywalna. Raz, że misje są niewykonalne ze względu na kolosalne błędy w AI. Dwa, że komp np. I7 daje ci 25-30 fps bez względu na ustawienia czy rozdziałkę. Oczywiście gra zapowiada się genialnie, ale to kolejna beta za ciężkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaVek Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 17:06 @szkoda do czasu Polskiej premiery powinno to sie troszkę poprawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 18:07 Na to liczę, jednak może to trochę potrwać, szczególnie optymalizacja. Jak patrzę pod nogi (demo) mam 80 fps, jak tylko podniosę głowę 20. Mimo, że bardzo mi się ten tytuł podoba to nie popełnię tego samego błędu co z GTA4, które do dziś jest wg. niegrywalne (c2d 3.6, 4 gb, GTX 260). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raywen Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 18:34 Nr 6 to screen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L007 Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: 82.160.78.* 17.07.09, 18:59 @szkoda Zainstaluj sobie patcha do IV, ja mam phenome 3x 2,3, 1 gb, gf gts 250 (1gb) ramu i 20-30 fps'ów Co do army na pewno będą patche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tos Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.icpnet.pl 17.07.09, 21:30 to gra to jedno wielkie zabugowane gowno , dobrze ze nie kupilem tej kupy a sciagnalem z neta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 23:20 @szkoda w opcjach zmień ustawienia detali, suwaki na 0, i wszystko na medium i działa dobrze na athlonie x2 2.8 radeon 4850, polecam bo gierka wymiata,a co do army pewnie trzeba podobnie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mant3z Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.09, 00:16 Ja powiem tyle, to nie jest gra dla casualowców z COD'a, BF'a, CS'a czy innego ustrojstwa. www.arma2.com/arma-2-developeras-diary-no1-basic-controls_pl.html www.arma2.com/arma-2-developeras-diary-no2-mission-editor_pl.html Wasz styl gry na nic się zda w ArmA2. Jak szukacie w ArmA hollywódzkich potyczek to lepiej darujcie sobie ten tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1313 Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 18.07.09, 00:53 Wygląda to nieźle. Oby grywalność i rozrywka też były na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mant3z Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.09, 09:52 Najlepsze w tym wszystkim jest to, że polski wydawca LEM ma już półtora miesiąca opóźnienia w stosunku do zagranicznych wydawców. Ja kupiłem grę z UK po tym jak dowiedziałem się, że LEM ma problemy finansowe i przez to dużo tytułów (nie tylko gier) leży w magazynie i się kurzy. Pomimo tego, że zamawiałem pudełkową wersję z amazon.co.uk dostałem ją dzień po premierze. Teraz jak większość ludzi ze sceny ArmA kupiła już grę za granicą to nagle LEM obudził się z ręką w gaciach i zaproponował cenę 69,90... tylko, że teraz kupią ją nieliczni. Sama ArmA2 jest grą niesamowitą i wciągającą, całkowicie inne spojrzenie na pole walki. Żadna gra nie daje tyle realizmu ile daje ArmA2. Niestety nie jest idealnie, gra ma swoje wymagania i błędy. Najbardziej boli fizyka... a raczej jej brak. No i porządny manual dla nowych graczy, którzy biegają zabłąkani i sfrustrowani. Nie potrafią odnaleźć się w dynamicznej kampanii, która nigdy nie jest taka sama, nawet po załadowaniu stanu zapisu gry. Dla starych wyjadaczy (nooo, może większości z nich), którzy grają w tą serie od czasów Operation Flashpoint, ArmA2 jest świetna. Nowy gracz powinien uważnie przeczytać załączoną książeczkę. Powinien dobrze zaznajomić się z informacjami na stronie twórców, szczególnie Developer;s Diary www.arma2.com/index.php No i przejść Boot Camp przed rozpoczęciem rozgrywki. No i pamiętajcie, że to jest gra dla cierpliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holy Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.2a.pl 18.07.09, 10:46 bugi, więcej hot-key-ów niż klawiatura ma klawiszy, grafika przesrana efektami, które przesłaniają "Boskie" tekstury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryt Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.icpnet.pl 18.07.09, 15:23 Gra miala olbrzymi potencjal , ale jak kolega wyzej napisal bugi + hotkeye + masa innych debilnych bledow sprawily , ze nie moge nikomu polecic tego niedokonczonego/zabugowanego gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqn Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.legnica.vectranet.pl 18.07.09, 18:08 kolejny niedopracowany podkolorowany graficznie gniot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bug Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.09, 19:12 jeden wielki bug i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 18.07.09, 19:42 @mant3z "Jak szukacie w ArmA hollywódzkich potyczek to lepiej darujcie sobie ten tytuł." Kapitan Oczywisty jest wśród nas! "tylko, że teraz kupią ją nieliczni." No ja będę wśród tych nielicznych. "Sama ArmA2 jest grą niesamowitą i wciągającą, całkowicie inne spojrzenie na pole walki." Panie, to już było we Flashpoincie i Armie 1! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mant3z Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 08:12 www.youtube.com/watch?v=dTw38KXsiyk symulacja = milion hotkey'ów, no to chyba normalne... chcieliście grać w symulacje na wasd + lpm (fire) i space (jump) hahahaahaha Poza tym w wersji 1.02.58134 błędy już nie są takie uciążliwe, no chyba, że macie pirata to na pewno odczuwacie FADE. Taki małe prezent od twórców dla piratów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 10:34 Operation Flashpoint zmiecie Armę Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 19.07.09, 10:34 No, wszyscy znawcy ds. jakości opierają swoje "opinie" (ciężko nazwać to tak) na pirackiej wersji 1.0 z fade, ale w sumie dobrze - akurat nie ma za dużo miejsca na byt takich jednostek na scenie. Miałem się w temacie Arma2 nie odzywać, więc dodam tylko, że życzę powodzenia tym, którzy słuchają takich anonimowych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mant3z Re: Najlepsze screeny z ArmA 2 IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 15:23 Dla nas, osób grających od dawna w całą serie powiązaną z ArmA2. Takie nowości jak OFPR, BF3 czy COD:MW2 są jak wybawienie... większość casuali, którym znudziły się obecne tytuły przez co przenieśli się do ArmA2, rujnuje obecnie wiele dobrych sesji na publicznych serwerach. Czekamy z niecierpliwością aż przeniosą się do OFPR Odpowiedz Link Zgłoś