zycie_is_simple 20.07.09, 10:39 Nigdy wcześniej się nie ujawniłem z tą moją myślą i nie śledzę brutalnej legendy, ale główna postać przypomina mi jednego z zespołu "Tonacja D". Może to już padło, może to nawet jest on, ale nie śledziłem wcześniej Brutal Legend jak już wspomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sex Multiplayer w Brutal Legend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:41 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zels Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: 78.16.29.* 20.07.09, 10:42 @zycie_is_simple: JB podklada glos pod tego bohatera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shalick Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:44 @zycie_is_simple - tak! To on właśnie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zels Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: 78.16.29.* 20.07.09, 10:45 @zycie_is_simple: chodzi Ci o Tenacious D, nie? (tenacious=/tonacja?) Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Multiplayer w Brutal Legend 20.07.09, 11:16 Tak właśnie myślałem, że to on, ale nigdzie nie czytałem. Tak: Tonacja = Tenacious Odpowiedz Link Zgłoś
qubeqq Re: Multiplayer w Brutal Legend 20.07.09, 11:50 Ale Brutal Legend naprawdę będzie na PC? Nigdzie nie spotkałem się z tym, ze ma być. Chociaż bardzo bym chciał, ale to raczej uważam za plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukabanga Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 13:57 Co za problem dorobić opcję rozgrywki wieloosobowej grze, którą kupi kilku zaledwie zapaleńców, z czego większość zniechęci się od razu, a jedynie niedobitki dotrwają do końca. Nikt w to nie będzie w miesiąc po premierze grał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 14:03 Chyba Tonacious D znaczyło Nieustępliwe D, przynajmniej tak było to przetłumaczone w napisach z którymi oglądałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazel Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: *.compnet.com.pl 20.07.09, 14:11 Motyw ze znamionami na pośladkach był genialny Odpowiedz Link Zgłoś