Dodaj do ulubionych

Multiplayer w Brutal Legend

20.07.09, 10:39
Nigdy wcześniej się nie ujawniłem z tą moją myślą i nie śledzę brutalnej legendy, ale główna postać przypomina mi jednego z zespołu "Tonacja D". Może to już padło, może to nawet jest on, ale nie śledziłem wcześniej Brutal Legend jak już wspomniałem. smile
Obserwuj wątek
    • Gość: sex Multiplayer w Brutal Legend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:41
      sex
    • Gość: zels Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: 78.16.29.* 20.07.09, 10:42
      @zycie_is_simple: JB podklada glos pod tego bohatera wink
    • Gość: shalick Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:44
      @zycie_is_simple - tak! To on właśnie jest!
    • Gość: zels Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: 78.16.29.* 20.07.09, 10:45
      @zycie_is_simple: chodzi Ci o Tenacious D, nie? (tenacious=/tonacja?)
    • zycie_is_simple Re: Multiplayer w Brutal Legend 20.07.09, 11:16
      Tak właśnie myślałem, że to on, ale nigdzie nie czytałem.

Tak: Tonacja = Tenacious smile
    • qubeqq Re: Multiplayer w Brutal Legend 20.07.09, 11:50
      Ale Brutal Legend naprawdę będzie na PC? Nigdzie nie spotkałem się z tym, ze ma być. Chociaż bardzo bym chciał, ale to raczej uważam za plotki.
    • Gość: kukabanga Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 13:57
      Co za problem dorobić opcję rozgrywki wieloosobowej grze, którą kupi kilku zaledwie zapaleńców, z czego większość zniechęci się od razu, a jedynie niedobitki dotrwają do końca. Nikt w to nie będzie w miesiąc po premierze grał...
    • Gość: free Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 14:03
      Chyba Tonacious D znaczyło Nieustępliwe D, przynajmniej tak było to przetłumaczone w napisach z którymi oglądałem
    • Gość: Azazel Re: Multiplayer w Brutal Legend IP: *.compnet.com.pl 20.07.09, 14:11
      Motyw ze znamionami na pośladkach był genialny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka