xello 20.07.09, 15:49 Najlepsza możliwa zapowiedź dla PSP (po MGSW), moim zdaniem oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solokazama Re: Galeria: Valkyria Chronicles 2 20.07.09, 16:19 Ano. cos niesamowitego. Chyba jedna z najmniej docenionych gier 2008. I nie wiem dlaczego. Oceny wysokie 9/10 itd. oze nie wiem tytul, silnik. Bo sama gra jest przekozacka, jak sie odpali, ciezko sie oderwac. No ale nie jest to mainstream, tyle, ze komu by sie ja niepokazalo (fanowi NBA, tekkena, gothica czy simsow) - kazdemu sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
oirf Re: Galeria: Valkyria Chronicles 2 20.07.09, 16:39 Może po prostu nie spodobała się osobom, które NIE LUBIĄ japońskiej tandety? Odpowiedz Link Zgłoś
marinaris Re: Galeria: Valkyria Chronicles 2 20.07.09, 17:18 te osoby zapewne LUBIA amerykanska tandete w stylu FIFA,odcinek 15. Valkyria Chronicles jest swietnym tytulem,zapewniajacym ponad 100 godz zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Galeria: Valkyria Chronicles 2 20.07.09, 22:05 Aj jak mnie już denerwują Ci żałośni prowokatorzy typu oirf. Gdzie Twoja matka szczylu!? @xello Są jeszcze inne ciekawsze tytuły Odpowiedz Link Zgłoś