cudko1 23.07.09, 09:45 przylazł już drugi ludek który dał ceny większe niż na targu normalnie jestem w szoku dużym - może to jednka zasługa fontanny i ścieżki??? jak myślicie? czy jednka to przypadek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: normalnie w szoku jestem 23.07.09, 21:46 ale oni prawie zawsze dają więcej niz na targu! Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa26 Re: normalnie w szoku jestem 23.07.09, 22:13 na 9 mało kiedy się zdarza żeby dawali wiecej niż natargu. Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: normalnie w szoku jestem 23.07.09, 23:13 klarysa26 napisała: > na 9 mało kiedy się zdarza żeby dawali więcej niż na targu. Na 13 serwerze rzadko mi się opłaca sprzedawać ludkom. Za to na 12 prawie zawsze dadzą odpowiednią cenę Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: normalnie w szoku jestem 23.07.09, 23:13 moim zdaniem czysty przypadek ja tam fontanny nie posiadam ale dzisiaj np pogonilam kilku bo mi sie nie oplacalo im sprzedawac a na jednym zarobilam prawie 100kt wiecej niz jakbym na targu sprzedala Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: normalnie w szoku jestem 24.07.09, 08:45 no więc jednka to przypadek, przyszła taka jedna i chce 227 cebul za 0,25 - no zwariowała baba Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: normalnie w szoku jestem 24.07.09, 17:22 no własnie, niektórzy dają dopbre ceny, inni nie. Ja wtedy biore notatnik, kalkulator i spisuje ceny z targu i porównuje z tym co wimps oferuje. Jako, że wiekszośc produktów kupuje na targu, by sprzedać ludkom, to widze, czy mi sie oplaca czy nie. Ostatno bida z nędzą u ludzikow, bo ceny maja tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś